Şimdi Ara

Sahibinden.com Mesaj Okuma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
16.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gelen, gönderilen mesajlar gözükmüyor sizde durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avia -- 19 Nisan 2010; 17:21:19 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sahibinden.com Mesaj Okuma Sorunu: Çözümleri ve Önerileri

Sahibinden.com'da mesaj okuma sorunları yaşayan kullanıcılar için çeşitli çözümler bulunmaktadır.

Eğer mesajlarınız görünmüyorsa, öncelikle şu adımları izleyin:

• Sahibinden.com hesabınıza giriş yaptığınızdan emin olun.
    • İnternet bağlantınızı kontrol edin.
    • Tarayıcınızı temizleyin ve önbelleği boşaltın.
    • Sahibinden.com'un bakımda olmadığından emin olun.

Mesajlarınız açılmıyorsa, şunları deneyin:

• Farklı bir tarayıcı veya cihaz kullanmayı deneyin.
    • Mesajlarınızı mobil uygulamadan açmayı deneyin.
    • Sahibinden.com müşteri hizmetlerine başvurun.

Mesaj okundu bilgisi kapatmak için:

• Hesap ayarlarınıza gidin.
    • "Mesajlar" sekmesine tıklayın.
    • "Mesaj Okundu Bilgilerini Göster" seçeneğini devre dışı bırakın.

Mesajlara giremiyorsanız, şunları kontrol edin:

• Hesabınız askıya alınmamış mı?
    • Giriş bilgileriniz doğru mu?
    • Tarayıcınızın çerezlere izin verdiğinden emin olun.

Sorun devam ederse, Sahibinden.com müşteri hizmetlerine ulaşmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aynen kardeş bende şimdi ona bakıcaktım sen konu açmışsın.Boş mesaj gibi gözüküyor.
  • aynı sorun bu gün itibari ile bende de var
  • Mail geliyor x kişi mesaj gönderdi diye bakıyosun listelenecek mesaj bulunamadı diyor. Nasıl iştir?
  • başlığı hortlatayım :)

şu anda sahibinden.com da gelen mesajlarımın içerigi görüntülenmiyor da mesajı atan adamın adı görülüyor.. Gerci en son gelen bir mesaj düzgündü ama eski mesajlarım hala oyle goruntuleniyor.. aynı sorunu yaşayan oldu mu bugun??
  • even şuan itibariyle aynı şey bende var. 2 dir elalemden msj geliyor ama sitede böyle bişey yok. siteden ne bi msj silebiliyorum nede başka bişey yapabiliyorum. okudugum okundu sayılmıyor v.s saçma bi hal aldı. adam akıllı bişey yapmıyorlar bu ilk defa olmuyor.
  • farklı bir tarayıcı kullanın. zamanında ben de yaşamıştım. mozilla kullanırken chrome da mı açabilmiştim ya da tersi olmuştu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlanlar da SMS sorunu.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • An itibari ile bendede aynı sorun var. bu ne saçmalıktır böyle. mail geliyor, şu kişi sana mesaj yolladı diye. mesajı okumak için tıklayın diyor. tıklıyorum mesaj bulunamadı diyor. sahibinden.com bozmaya başladı işi iyice.
  • evet bu sorunla ilgili sahinden.com un verdiği yanıt şu şekildedir arkadaşlar.

Sayın Üyemiz,

Sistemde yaşanılan teknik bir sorundan dolayı belirtilen durumla karşılaşmaktayız. İstenmeyen bu durumdan dolayı tarafınızdan özür dileriz. En kısa sürede bu durum çözüme ulaştırılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

sahibinden.com Destek Ekibi
  • kuracaktım bide foruma sorayım dedim. herkesde olunca vazgeçtim. bir deneyim ozaman.

Edit: safari 5 kurdum, nedense çokda hoşuma gitti sayfa açması v.s gayet iyi. soruna gelirsek burda da bana özel sayfasını hiç açmıyor olacakları biliyor gibi :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johan_06 -- 1 Mart 2011; 12:09:05 >
  • arkadaşlar bendeki sorun şöyle diyelim daha önceden alıcı veya satıcılarla mesajlaştım onları silmek istiyorum siliyorum sayfayı yenileyince silinmemiş gibi gözüküyor ya da birisine mesaj gönderiyorum gönderilen mesajda gözükmesi gerekirken gözükmüyor aradan anca 15-20 dk geçince bu yaptığım işlemlerin gerçekleştiğini görebiliyorum olayın gizemini çözebilmiş değilim :D ilanları onay sürecine tabi tuttuğu gibi özel mesajları da mı onaya tabi tutuyor sahibinden..bilgisi olan varsa bilgilendirsin beni bir zahmet :)
  • bu sorun yine başladı.

mesaj geldi diye mail geliyor mesaj yok

• Şu aralar da sanırım mesaj gönderme sorunu var..?

Birisine 4 farklı tarayıcıyla onlarca kere mesaj gönderdim; fakat bir türlü mesajın gönderildiğini belirten geridönüş olmuyor. Her seferinde, mesajı gönderdikten sonra ekran, adres satırından görev çubuğuna kadar sitenin arkaplan rengi olan beyaza bürünüyor, sonra alıcısı sahibinden.com olan mesaj bölümü açılıyor.

Aynı sorunu yaşayan var mı?
  • Ben mesaj bile gönderemiyorum öyle bir alan yok . Mesaj gönderme var ama direk telefon numarasına gidiyor mesaj. Onu kullanmakta sınırlı bilindiği gibi
  • gonderdigim mesajlari goremiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.