Şimdi Ara

SAHİBİNDEN.COM ÜZERİNDEN YENİ USÜL DOLANDIRICILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAHİBİNDEN.COM ÜZERİNDEN DOLANDIRICILIK

Musa tasyaran adıyla İlan No :183223525

Bana ingilterede olduğunu söyleyip ingilizce yazdı bazrn türkçe yazdı başkalrınada hollandada olduğunu yazmış GOOGLE ye musa@tasyaran.net yazıp aratın her bilgiye ulaşırsınız
    Gönderdikten sonra transfer kağıdı falan veriyolar ya onun resmini ağabeye gönderecekmişiz emin olacak hani para varmı diye. Sonra ben dekontu gördükten sonra türkiyeye geleceğim ve işlemleri v.s yapacağız diyor.

Sonra, Muhtemelen dekont bilgileriyle bankaya gidecek ve 5 binin üstüne çökecek arkadaş..

Ulan ******** kolaymı çıkarıp 5.000€ vermek, kim bilir kimlerin kanına gireceksin. Allah sizin gibilerin belasını versin, ne emeklerle o paraları biriktirip birşeyler yapmaya çalışan insanlarımız var. Yazık günah, hiçmi vicdanınız sızlamıyor.. Allah'ınızdan bulun..

Not: Arkadaşlar bunları yazmadan hemen önce Sahibinden.com'u da arayarak aynı şekilde bilgilendirdim ve derhal talebimin işleme koyulacağını yetkilileri bilgilendirdiğini ve sonuc hakkında bilgilendireceklerini söylediler. Umarım duyarlılıkları dedikleri gibidir.
    Burayada yazmamın sebebi ne kadar çok insan görürse bu sistem hakkında o kadar bilgi sahini olunur, herkes 5 10 kişiye söylese muhabbet aralarında bile geçse bu eminim birçok kişi parasını kaptırmaktan kurtulur bu tarz insalara. Lütfen sahibinden konusu geçtimi aklnıza bu tarz işler gelsin ve insaları bilgilendirelim.

Okuduğunuz için teşekkürler,
    Hayırlı forumlar..
    Musa (musa@tasyaran.net) Kişilere ekle 22:15 Bu iletiyi gelen kutunun en üstünde tut
    Ok see you tomorrow. good night
    musa@tasyaran.net

Kime: Musa

I got it tomorrow, but I'll take care of you selling tives receipt, please send scans wasted my costs, then

Thank you!

Musa (musa@tasyaran.net) Kişilere ekle Ek 21:49

musa@tasyaran.net
    Kimden: Musa (musa@tasyaran.net)
    Gönderme tarihi: 15 Ekim 2014 Çarşamba 21:49:16

I will explain again how to make the transfer:
    You go to an office WESTERN UNION and make a transfer (5000€ ) to the name of your brother, father, a friend, etc.
    But in UK. As receiver country you put UK.
    Doesn't matter that your father doesn't live in UK, you can put at WESTERN UNION at country UK.
    (You just assume for a moment that your father is now in UK.)
    Sender : you
    Receiver:name of your father
    Destination: UK
    I can't take money, because this transfer is not on my name.
    Only your father can take the money.
    When the transfer is done, please send me the scanned receipt from WESTERN UNION.
    When I see the scanned receipt, I will come with the car in Turkey.
    Is easy and safe for both of us.
    I hope that you understand.

Thank you!
    Eylemler

Kime: Musa

OK, I understand how my brother whom Moses'm going to take my money there and no one will isimsizm the Western Union or how you ispatlayaca then I asked him with my money cıkarttıgı

Musa (musa@tasyaran.net) Kişilere ekle 21:33 Bu iletiyi gelen kutunun en üstünde tut

musa@tasyaran.net
    banka hesabınıza para parası olabılır bu arabayi getirmek için bir garanti olamaz çünkü benim gelmem gitmem bi suru masraf olucak bana ama western uniondan garanti yollarsam bende senin paran olduğunu ve arabaya gerçekten talip olduğuna inanırım ve zaten para sadece garanti olarak westernde duracak biz anlasana kadar. ve zaten sen bu parayı yollamak için 150 euro civarında bir komisyon ödücen ve bende burdan anladım ki kar şimdi ciddi bir alıcı var çünkü kötü sürprizlerin
    karşılaşmak istemem mesela bana arabayı getır dersin ve ben gelene kadar sen başka araba alirsin gıbıç

Okay, let alone how my brother in England do not know how to describe other ways that will be strong, but you can send money to whom you send the money after what I'm gönderece

Musa (musa@tasyaran.net) Kişilere ekle 21:07

musa@tasyaran.net

anlamıyor musun benim garantiye ihtiyacim var.
    emin olmam lazim ki sen arabayi alacaksin o kadar yolu garantisiz gelmem mumkun degil

buradan birini tanımana gerek yok ki zaten parayı kimse almayacak ki ancak ben orduya arabayla geldikten sonra benim adima çeviririm transferi sen bankaya gidince ornegin kardesim İngiltere da ona para yollamak istiyorum diyeceksin ben kendi adima yolla diyemem seni çünkü doğru olmaz o yüzden sen transferi yaptıktan sonra bende hemen türkiye'ye doğru yola çıkıcam zamanınızı boşa harcamayın lütfen eğer kabul etmiyorsanız,

Kime: Musa Tasyaran

Brothers your car very affordable already it're missing I selected the name I sent the money back I take you again alamamn Ceysan you what will benefit car accident without impact is clean distress or alacaz I said this price kaçırılırken your car as I'm sure many customers are begging There are even 45,000 and 50,000 per elicited from ever even slightly damaged car to £ 27,000, even if you come here, do not worry I'm acceptance honor my brother is a Turkish word

Musa Tasyaran (musa@tasyaran.net) Kişilere ekle 20:41 Bu iletiyi gelen kutunun en üstünde tut

musa@tasyaran.net
    Ben çevirmen kullanmak:

Plate number:34 AP 1326

Arabayı önümüzdeki hafta getirebilirim türkiyeye ama bunun için bana bir garanti vermen gerekiyor çünkü boşuna buradan oraya gelmek istemem.
    Ben burda çalıştığım için sürekli müşteri aramaya zamanım yok ve öyle hemen gelemem arabanın kesin alıcı oldugunu bilmeden gelmem mümkün değil ve bunun için de paranın olduğuna ve arabayı gercekten alacağına emin olmam lazım.
    Sana önerim western union dan İngiltere para havalesi 5000 EUR yapman gerekiyor herhangi bir isme senin kendi belirlediğin bir isme benim kendi adıma değil ve transferi yaptıktan sonra bana western unıon kağıdının kopyasını yolladığın anda ben en geç bir hafta içinde arabayla beraber türkiyeye gelicem arabayı istediğin yere getirip test edebilirsin sonra alış satış işlemlerini yaparız ve ondan sonra bankaya gidip transfer ismini benim annein üstüne değiştiririz ki anne parayı İngiltere dan çekebilsin.

PLEASE REPLY IN ENGLISH.

Kime: Musa Tasyaran

I got it right, I car I want to see how I got the car I accept how will hand me the center of Konya I'm in the money advance the state'm an officer you me, the vehicle delivers the accident any trouble or got right Waiting for your reply.

Musa Tasyaran (musa@tasyaran.net) Kişilere ekle 19:47

musa@tasyaran.net
    2011 Opel Astra 1.3 CDTI ecoFLEX Enjoy Plus-27.000 TL

The car is registered in Turkey , all tax are paid.
    The car is in very good condition , original paint , no accidents.
    This car was a gift from my father .
    My father is from Turkey ,
    my mother is from UK,
    i lived in UK only with my mother since I was 3 years old ,
    after my parents got divorced .
    ( this is the reason why I do not speak turkish).
    I am looking for buyers from Turkey ,
    because in UK no one will buy a car with turkish documents ,
    it is difficult and very expensive to register the car in UK.
    The price for the car will be 27.000TL .
    If you are interested to buy the car , please write me.

Thank you!

Kime: musa.tasyaran11@hotmail.com

beyfendi nasıl olacak arabanızı görmemiz nasıl haberleşecegiz

• Bu kac yildir var kardesim cok kisi dolandirildi yeni degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende konustum bu adamla. Ayni seyleri bana da paste lemis. Cakal ya akli sira...

• Eskidi bu numara ya yeni bisey yokmu

• Western union sistemindeki açığı kullanıyor bu adamlar o dekonttaki kod gibi bir şeyi kullaniyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya eski ama ara sıra hatırlatmakta fayda var.

• 10 binlerce araç arasından, sahibi Türkiye de oturan satılık araç mı kalmadı mı ? Boş işler bunlar,uyanık adam uğraşmaz zaten bu işle yok, İngiltereye mail at yok araç sahibi İngiltereden gelecekmiş ıvır zıvır. Kesin bu araçların fiyatı da emsallerinde bariz ucuzdur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oben O kullanıcısına yanıt
    Bence sizde Fransız ca küfür etseydiniz baya anlamlı olurdu o insan müsfettesine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.