Şimdi Ara

sahibinden.com vs arabam.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son dönemlerde arabam.comdaki ilanlar baya artmış görünüyor.

Bireysel ilanlara bakılınca sahibindende 110 bin ilan varken, arabam.com'daki bireysel ilanlar 90 binlerde.
    www.arabam.com
    Sahibinden Araba Fiyatları ve Modelleri
    https://www.arabam.com/ikinci-el/otomobil-sahibinden
    www.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    https://www.sahibinden.com/otomobil/sahibinden

arabam.com bir de arabam kaç para ve trink sat gibi özellikler de sunmaya başladı.
    İnşallah bu yükseliş bizim gibi son kullanıcılara yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedat1912 -- 12 Mayıs 2020; 7:48:8 >

• Sarı sitede ilanı kaldırdım son günlere kadar mesaj geliyordu. Arabam komda ilanı unutmuşum, iki ay süre veriyormuş, bir aydan fazla kalmış ilan, mail geldi geçen gün ilanın süresi doldu diye. Ne arayan vardı ne mesaj. Kimse bakmıyor herhalde o kırmızı siteye! Sadece aracını satmak isteyen belki oradan da bir gören olur diye ilanı koyuyor, o kadar.
  • Sahibinden herkezin bildiği ve yıllardır kullanılan site tabi ki daha iyi ve popüler diğerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fri -- 12 Mayıs 2020; 8:25:2 >
  • Geçen sene arabamı satmaya niyetlendim. malum siteye koydum ilanı, bayaa görüntülenme aldım, çoğunluğu anlamsız pazarlık yapan arama da aldım. Sonra vazgeçtim satmaktan. Bu sene başında yine bi niyetlendim, doğan kabakta da arabamcom`un arabam kaç para özelliğini seyretmiştim bi bakiim dedim ne kadar eder, satar mıyım. Bayaa değerlenmiş benim araba o arada...Hazır girmişken arabamcom`da yayınladım.

Gözlemim şu,

tabii ki diğer site kadar çok görüntülenme ve arama gelmiyor. Ama arayanların hemen hepsi gerçekten almak amacıyla arayanlardı. Galerilerden de arayan oldu bir iki tane. Diğer sitenin ev bakarken araba bakmaya başlayan, telefon alacakken ev ilanı görüp almayacağı ilanı inceleyenler gibi bir kalabalığı olmadığı için bana epey temiz geldi.

Arabayı yine satmadım o ayrı

• 3 hafta önce sahibindene ilanı koydum 10 gün sonra arabam.com dan aradılar ilanınızı bizde yayınlayalım mı ? dediler, 2 ay bedava olacakmış. ben arabamı sattım ama hala orada yayınlanıyor ve ara sıra arayan oluyor, şimdi ilanı kaldırmak istesem kaldıramıyorum, k. adı şifre felan yok. mail yazayım bari!
  • İlk defa forumda Sahibinden'e açık açık "malum site" denilmediğini görüyorum. Helal olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.