Şimdi Ara

Sahibinden makyajlı kasa dizel audi a3 + prestige paket.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracımı 2 ay önce Doğuş Oto Kartal bayisinden teslim aldım.Açılabilir cam tavan, geri görüş kamerası, katlanabilir yan aynalar, ön ve arka görsel destekli park sensörü, 5 kol kinetik tasarımlı fabrika çıkışlı ekstra para ödeyip aldığım 17" jantlar, yorgunluk tespit sistemi, yarı deri koltuklar, deluxe tam otomatik klima, zenon plus far sistemi gibi donanımlara sahiptir.Yakıtı sadece shell istasyonlarından alıyorum, asla köpüklü yıkama yaptırmadım, yıkama eldiveni ile iyi markaların tesislerinde yıkatmaya özen gösterdim.Kaza, boya ve çizik aracımda yoktur, expertiz yaptırabilirsiniz, aksi birşey çıktığı takdirde expertiz ücretini ödemeyi kabul ediyorum.Sahibinden makyajlı kasa designline+prestige paket Audi A3
    İlan No: 384793622
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-makyajli-kasa-designline-plusprestige-paket-audi-a3-384793622/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 ay önce 112800' e 0 km olarak almıştınız, hem kullanıp hem de 20.000 TL kazanç... maaşallah.
  • ayy A kullanıcısına yanıt
    +1
    hocam tebrikler. iyi yakalamışsınız.

şimdi satan arkadaşa sorsanız "ben almadan önce ötv buydu şimdi şu oldu. gir bak bakalım sıfır km si sitesinde nekadar der.
    parayı bankaya yatıracağına böyle akıllılar gibi araba alacaksın. hem kullanacak hem üzerine 20 bin lira isteyeceksin.
    memlekette UYANIK çok.

iyi günler.
  • Almayın arkadaşım bu kadarda kar koyulmaz ki ayıptır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cupra Leon vs A3 Sedan
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.