Şimdi Ara

Şahin mi Renault flash mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
11.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet konu başlığında belirttiğim gibi iki ayrı araç bunların artıları ve eksileri nelerdir hangisi ne sebepten tercihedilmelidir??

• bence flash daha seri ve sorunsuzdur.
  • Tabiki de şahin, kullanım alanı flasha göre daha güzel ve daha rahat bence
  • Hiç düşünmeden Flash alırdım.(eski arabam şahindi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangisi daha temizse o.
  • Flashlar virajlarda çok savuruyor diye duymuştum. Kullanan birilerine sormak lazım.
  • Bencede flash daha az yakar daha seridir. pek üzeceğini zannetmiyorum. Şahin ise daha oturaklıdır. Koltukları konforludur. Ben olsam flash alırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Flash Neden Alınmaz
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Hangisi daha temizse o.

bu yaştaki bi araba için en önemlisi temizlik.
  • al birini vur ötekine. ha illa da ikisinden biri ise, aynı temizlikte ve de temiz olduklarını var sayıyorum, flash.
  • flash sahibiyim. şahin daha rahat koltuklara sahip. ikisi de hızlı virajlarda özellikle dönerken frenleme yapıldığında çok tutarsız arabalar. ancak bana göre flash daha güzel. camları elektrikli. motoru daha gelişmiş ve daha güçlü.bence de al birini vur ötekine. ama ben flash kullanıyorum...
  • Flash daha konforlu şahine göre. Bende daha derli toplu gözüküyor.
    Şahinin iyiside kötüsüde döküntü olarak gözüküyor
  • Flash'lar daha ataktır ve daha az yakarlar.Flash S'ler görüntü olarak biraz daha iyidir.Flash'ın makyajlı hali denebilir.Çok rahat araba değildir ama az sorun çıkarır.İkisi arasında Flash'ı tavsiye ederim..
  • Soru saçma olmuş.Biri Avrupa (Fransız) arabası,biri yerli malı.Sence kalite,işçilik bakımından hangisinin alınması mantıklı ?

90 model broadway in kapı kolları,döşeme ve ön göğüs kısmına bak,birde 90 model şahine bak.Farkı anlarsın Arkadan çekişli arabalar özellikle bmw olmadıktan sonra aktarma organlarıyla tekerlere giden moment,önden çekişli araçlara göre oldukça düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Soru saçma olmuş.Biri Avrupa (Fransız) arabası,biri yerli malı.Sence kalite,işçilik bakımından hangisinin alınması mantıklı ?

90 model broadway in kapı kolları,döşeme ve ön göğüs kısmına bak,birde 90 model şahine bak.Farkı anlarsın Arkadan çekişli arabalar özellikle bmw olmadıktan sonra aktarma organlarıyla tekerlere giden moment,önden çekişli araçlara göre oldukça düşer.

İkisi de yerli malı. Birisi fransız lisansıyla üretiliyor birisi italyan lisansıyla üretiliyor. Şahin Fiat Regata, Renault 11 Flash ise Renault 11 GTX (emin değilim kısaltmadan) araçlarıdır. Biri oyak renault üretimi biri tofaş üretimi. Bence ikisi de alınmaz biraz daha bütçeyi artırıp tipo/tempra ya da eski kasa clio megane düşünülebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Flash daha konforlu şahine göre. Bende daha derli toplu gözüküyor.
    Şahinin iyiside kötüsüde döküntü olarak gözüküyor

Atıyosuuun

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah266

evet konu başlığında belirttiğim gibi iki ayrı araç bunların artıları ve eksileri nelerdir hangisi ne sebepten tercihedilmelidir??

flashın dizeli var 1.8 i var tabikide flash en azından RENAULT
  • Flash daha iyi bence ancak dikkat edilmesi gereken bir araba.Flash derken 1.7 olanları kastettiğinizi düşünüyor ve ona göre yorumluyorum.Gerçekten seri bir araç ama çok kişiye mezar olmuştur.Bundan dolayıda lakabı uçan tabuttur.Net rakamı hatırlamıyorum ama 780 kilogram civarında ve güçlü bir motoru var.Viraja hızla girerseniz devrilmeme ihtimali yok.89 model bir Flash aracım vardı çok temizdi arkadaşımın 2.0 Vectrasını sağlam tokatlamıştım.Çok sık tüp ayarı kaçardı nedendir bilmiyorum iki güne bir stop eder yolda bırakırdı ama 89 model olmasından dolayı pek gözüme batmazdı.İçi acayip konforludur.Benim aracımda klima bile vardı ve çalışıyordu.Direksiyonu kazma gibidir kol kası yaptırır.
  • şahin mi flash mi tabiki o yaştaki arabada temiz olanı amma artları eksileri dersek flaşh seri ön camlar otomatik
    şahin konforlu ve fllaşha göre daha oturaklı tabi bide parça fiyatı olarak daha uygun.
    İkiside temiz olduktan sonra ben şahin derim
  • Flash yerine duz 11 bulursaniz daha memnun kalirsiniz sahin ve flash kullandim flash daha iz birakti.
  • Eski bir Renault 9 serisi ve 11 serisi kullanıcısı olarak sana Flash S almanı tavsiye ederim.Hem aksesuar olarak hem de o model bir arabaya göre donanımı olan bir araba eğer ki zorlarsan temizini bulduğun sürece klimalı olan modellere bakarsan uzun yıllar sana kullanıcı olarak binme imkanı sağlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.