Hangisi garibanın yüzünü güldürür ? |
Tofaş Mı Broadway Mi ?
-
-
İkisi de değil desem tepki toplamam umarım . Açıkçası bu araçlar hiç güvenli değil . Can güvenliği her şeyden daha önce olmalı . En kötü otobüsle gidin ama bu araçlara binmeyin . Sizin hatanizin olmadığı bir kaza da bile ölmeniz çok olası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Broadway Tofaş a göre iç hacmi daha küçük ama yakıt olarak daha iyi parça ve ustalık fiyatları hemen hemen aynı Broadway in eksisi hidrolik direksiyon yok
Tofaş in eksisi bence hararet e meyilli olması ama ikisinin arasında en bakımlı bulabildigini al
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
temiz burudbey hertürlü yüz güldürür
-
Şehiriçinde bişey olmaz. Şehir dışında hararet yapıyorlar zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 22 Eylül 2023; 20:8:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İkisi de sanayi esnafını mutlu eder. Broadway daha otomobildir.
İkiside iyi ama kaporta önemli pas olmamalı motordan önce kaportaya bak pas olursa gitti
tofaşların pas olmayanını bulamazsın . 50 defa yama yapılmıştır brodvey az daha iyi o konuda. tercihim bodvey .
-
meraktan baktım şu arabalar bile 200bin olmuş oha yaa.
-
Brodway en azından az yakar.
malesef şahsi otomobil kullanmaya mecburum özel sebeplerden dolayı, aracımı satacağım zaten konu açmıştım araç tavsiyesi için fakat önümde iki hatta üç yol var.
1.yol sahip olduğum aracı satıp aynı değerde ve aynı segmentte başka bir ikinci el araç alıcam.Fakat bu araç ikinci el olduğundan illa ki eksikleri masrafları arızaları vs. çıkacaktır.Kenarda nakit param olmadığı için tekrar maddi sıkıntı yaşayabilirim.Tıpkı şuan aracımın sürekli arıza çıkarıp bana sıkıntı yaşattığı gibi.
2. yol aracımı satıp daha uygun fiyatlı ayağımı yerden kesecek şahin broadway gibi bir araç alıp kalan parayı vadeli mevduatta işleterek aracın çıkarabileceği olası masrafları oradan karşılamak ve araç arızalanınca parasızlıkdan aracı yatırıp araçsız kalmamış olucam.Aklıma bu daha çok yatıyor fakat işte o zaman da enflasyon yüzünden param faizde işletsem bile bir iki senede eriyecek muhtemelen.
3. yol belkide en mantıklı en iyi yol ama ulaşması zor bir yol.Aracımı eğer istediğim rakama satabilirsem, gidip daha düşük segment fakat sıfır bir araç almak.Sıfır fabrikasyon lpgli bir fiorino alsam en azından üç beş yıl masrafsız binerim diye düşünüyorum.O süre zarfında para biriktirmeye fırsat bulabilirim belki.Fakat dediğim gibi o rakamlara aracımı satmam çok zor.O yüzden sanırım 2. yolda ilerleyeceğim.
Ayağım yerden kesilsin yeter, zaten bana ha şahin ha mercedes farketmez her aracı sürerim öyle lüks felan da aramam.Güvenlik konusuna gelince de son model araban da olsa adam gibi kullanmadıktan sonra yine ölüyorsun ölümden kaçış yok zaten.Daha dün işte son model bir audi sürücüsü aşırı süratten kaza yapıp arabayı duvara vurdu 4 kişi can verdi haberlerde gördüm.
-
Broadway daha oturaklı araçtır.
Bizim memlekette köylerde çoğunlukla Broadway,Toros ve Ford Connect kullanılıyor.
Eski model otomobillerde Renault grubu iyidir.
@babapars Ben de tam aksine broadwayler daha çabuk hararet yapıyor diye duymuştum hatta çok videoya denk geldim youtube da broadwaylere tofaş fanı takıyorlar hararet yapmasın diye, o konuda emin değilim açıkcası.Aslında aracı alırsam tofaş yada broadway farketmez direkt düz fan bağlatıcam zaten, içeriye tuş koydurucam eğer araba harareti yükselirse tuşa basıp fan açıcam kendim.Mesela dik ve uzun bir rampa çıkıyorum basıp açıcam hemen fanı ya da durk kalk trafikte mi kaldım hemen basıp açıcam fanı.Araç daha ısınmadan hararet yapmadan kendim açıcam kafam rahat olacak.
@MarjinaL_Kedi umarım yüzüm gülür hocam çok ihtiyacum var cünkü
@Sinirli ve Süratli Şehir dışında niye hararet yapıyorlar hocam ?
@RaptorFX ciddi misin hocam harbiden o kadar sorun çıkarır mı ? En fazla ne olabilir ki ? Elektronik yok bir şey yok iki araba da beyinsiz zaten.Bir motor dört teker bir de sigorta kutusu var en fazla ne olabilir ki ? Olmadı anahtarı tornavidayı alıp kendim girişirim.Modern arabalar gibi karışık değillerdir herhalde.
@mathdelisi forumda bir arkadaş vardı 88 model broadwaylere bak onlar fransız üretimi paslanmıyor felan diyordu, bu bir rivayet mi yoksa aslı var mı gerçekten ? Eğer doğruysa bu info o zaman ben direkt 88 broadway bakarım.Zaten incelediğim ilanlarda şahinlerde jikle göremedim, otomatik jikle diye bir şey varmış galiba ama o da çoğu araçta sensör arızası nedeniyle iptal edilmiş.Manuel jikle yok mu şahinlerde ? Broadway de ne güzel çalışmayınca araba çekiveriyorsun jikleyi araba marş basıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3A7443585 -- 22 Eylül 2023; 20:59:45 >
-
@crow in cornfield valla ben en fazla 150 bin felan veririm fazlasını vermem, onlar masus fiyat şişirenler.Kim bir şahine broadwaye 200 300 milyar verir ki ? Çok değil üç dört sene önce 5 milyara satıldığını bilirim o araçların, telefonla felan takas ediliyordu.
@ARES007 Çok farkedeceğini sanmıyorum ya yakıtın sonuçta ikisi de karbüratörlü araçlar, fakat biri arkadan itiş öteki önden çeker.Sürüş olarak viraj denge çubuğu mu ne varmış tofaşlarda hem de arkadan çeker o yüzden sürüşünün daha keyifli olacağını düşünüyorum.Broadway biraz daha kalas gibi geliyor ama o da tofaşa göre daha kemikli duruyor.En azından kazalarda hiç ortadan ikiye ayrıldığını görmedim tofaşlar gibi.O yüzden kararsızım ya broadway alıp emekli memur gibi kullanıcam ya da tofaş alıp arada bir çaktırmadan köşe başlarında ufaktan yan verip en azından babamın güldürücem.
-
Eski teknoloji çünkü. Devirdaimleri yetersiz kalıyor rampalı yolda. En ufak zayıflıkta hararet yapıyorlar.
Beyinli brodweyler var onları alma beyinsizler var onlarda jikle var paslanmayan arabalardan istediğin modeli al hepsi aynı hiçbir geliştirme yok bazılarına 1.6 motor takıyorlar(bizde vardı benzinde iyi hızlanır) 1.4 de farkı hissediyon(en önemlisi paslanma olmaması çünkü paslanırsa çöp kendi kendine çöker paslanmasının en önemli sebebiyse yağmur ve yıkamada suyu iyi temizlenmemesi)
broadwayler daha oturakli geliyor bana, bi tane 98 model RL kasa var au an bizde ve uzun yolda 120 130 gidiyor :D
bundan once de 2 tane renault spring kullanmistik onlarda da broadwayde de hararet sorunu yasamadik. Suyuna dikkat etriginiz surece sorun olmuyor sanirim ama suyu arada sirada kontrol etmek lazim.
Broadway alacaksaniz da en azindan on camlar otomatik olsun ve merkezi kilidi olsun. Bunlar o senelerin arabalari icin buyuk rahatlik sonucta :) Kilometresi nispeten dusuk broadwayler su an 180 200 arasinda sanirim. :/
Eskiden yeni aldığımız brodweyimiz hararet yapmıştı adamlar hiç bakmamış radyoterden çamur çıkmıştı benzinle ilgili herşey de değişmişti(hiç benzinde kullanmamışlar depo paslanmış borular da iyi değildi hepsi değişti) iyi bakımlısını bulmak önemli bakımlı olduğunda çok iyi dağa taşa sür(ben sürdüm sorun olmamıştı)
Antifirizli mi kullanıyorsunuz yoksa direkt suyu koyup geçiyor musunuz hocam ? :) Alacağım araçta kesin antifriz olsun isterim ama böyle eski arabalarda kimse dikkat etmiyor basıyorlar çeşme suyunu sonra motor pas içinde kalıyor yazık oluyor.
-
Neden satıyorsunuz aracınızı tam anlamadım ama aracınız şu an sıfır araba alabilecek seviyedeyse para ihtiyacınızda yoksa sanki broadwaya düşmenize gerek yok. Bu araçlar artık ucuzda değil 200 bin tl istiyorlar ayrıca uzun vade de modelli bir araca göre çok masraf çıkarır. amacım kararınızı sorgulamak değil fakat broadway 60 + 70 bin liralara daha mantıklı araçlar var gibi
Benzer içerikler
- disk tornalama
- ehliyet 1 yıl dolmadan araç kiralama
- egea 1.3 mü 1.6 mı
- suv mu sedan mı
- ucuz klasik arabalar
- honda civic 2024 fiyat listesi
- fiat 600 fiyat
- hyundai verna
- chery fiyat listesi 2024
- renault duster 2024 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X