Şimdi Ara

'Şahin ortadan ikiye ayrılır' saçmalığı. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
17.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ncap

Mesele ikiye bölünmesi değil, O ikiye bölünürken karşı aracın tamponunun kırılması Ferrari de bölünür ama hangi hızda nereye çarpınca.. Bir de şu araçlara 10-12 bin tl fiyat verenler yok mu esas kızdığım bu kişiler.. 2 liralık araç olsa kimse ses etmez zaten.. Aslında bunlardan kurtulmanın yolu açık, yedek parça üretimini el altından kısıtlayacaksın, bak bakalım 10bine ahin kalıyor mu.. Parça sıkıntısı olan arabayı da zamanla yürütemeyip hurdaya verirler, biz de rahat ederiz

Sizde rahatmı edersiniz kardeşim sizene adamın aldıgı araçtan yaptıgı işten adamın durumu yoktur alır bi tofaş biner arkadaş sizene siz çekemiyorsunuz herhalde tofaşı parçaları ucuz aracın yada mılletın parası olur bıner toplar battımı noldu ? arabaya 2000 tl harca cıllop gibi bir araba yaparsın yenı avrupa araclara 2000 tlye çamurlukları değiştirilmiyor,durumu olmayan napsın bu durumda ?

• Ağzı olan konuşuyor. Şu kaldırılsın ıvır edilsin zıvır edilsin diyen kişiler, verin farkını o zaman çok biliyorsanız,vatandaşınız daha güvenli bir araca geçiş yapsın. Adamın parası olsa bilmiyormu yüksek modelli araç almayı. Hadi bir miktar para buldun bir şekilde aldın aracı peki o aracın bakımı en ufak kazası vergisi sigortası kaskosu bedavaya mı yapılıyor ?
    Daha 15 sene evvel sizin şuanda kötülediğiniz araçları almak için bir tarafını yırtanlar sizin büyüklerinizdi unutmayın.!
    Yok şahin ikiye bölünürmüş yok kafası koparmış 96 model şahinim var santimi santimine bakımını yaptığım. Şu Çok bilenlerden bir tanesi gelsin bakalım azıcık yüreği varsa anahtarını bıraksın önüme. Bakalım bölünecekmi bölünmeyecekmi araç.
    Kulaktan dolma resimden görme hikayelerle gelmeyin kardeşim. Kendi ağzınızla söylüyorsunuz sanayide kaynaklanmış trafiğe geri çıkarılmış pert araçlardan bahsediyorsunuz. O zaman ona göre konuşacak ona göre kelimelerinizi seçeceksiniz. 3 5 çürük haşat araç ortadan ayrılacakta tüm kuş serisi kaldırılması gerekecek böyle bir varsayımı bile yapmaya hakkınız yok.. Görende anasının karnından ithal araçla çıkmış sanıcak.. Varsa öyle bir babayiğit gelsin kaldırsın. Varsa öyle bir delikanlı bırak aracı gelsin önümüzde elini kaldırsın buyursun bekliyoruz.. Pendik istanbulpark veya kocasinan sanayi sitesi evraklarınız tam olsun ;)

• Konu sahibi arkadaşım ne dediğin belli değil.
    Bu araba düzgün kullanılırsa dediğin gibi ortadan ayrılma mevzusu tabiki olmaycaktır çok mantıklı değil mi? Hiçbir araba yolda sakin giderken ortadan ayrılmaz.
    Bahsettiğimiz eğer kaza oldugunda ortadan ayrılmaz mevzusuysa orda yanlışınız var. Çoğu araçtan daha zayıf oldugunu biliyoruz. Bal gibide ayrılır ayrılıyor da zaten tartışmaya gerek yok. Yürütmesi diğer araçlara göre kolay dediğiniz araba 50 tane motor ayarından sonra LPG de 30 kuruşa anca düşüyor, ben 74 model hava soğutmalı vosvosla yakıyorum o değerleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutefe

YENİ ARAÇLARIN ÇOĞU DAKAPORTA OLARAK ÇOK SAĞLAM DEĞİL BENCE DAHA AZ YAKIT TÜKETİMİ YAKALAMAK MAKSADIYLA HAFİF OLSUN DİYE ARAÇLARIN KAPORTASINDA HAFİF ALAŞIMLAR KULLANILIYOR BAZI ARAÇLARIN KAPORTA SACLARI ŞAHİNİNKİNDEN DE ZAYIF HELEDE BAHSETTİĞİM ARAÇLAR BİR 15 YAŞINI GÖRSÜN BEN O ZAMAN DERİM

Sertlik onemli degil. Onemli olan ne kadar suneyebildigi. Kopma mukavemeti onemli. Arac hafif olsun diye hafif alasim kullandiklari ortada ancak aracin belli bolgeleri icin gecerli bu. Bos kaporta vs. Onemli olan sasi saglamligi. Tofasin ikiye ayrildigi bolgelerdeki mukavemetin kotu oldugu ortada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheExtasyOfCold T kullanıcısına yanıt
    ferrari mustang şamb bugatti gibi pahalı yanı egzotik arabaların özelliği nedir biliyormusunuz kaza yaptıgında arabanın motorunun yanma yada patlama tehlıkesıne karsı araba arkasını bırakır cunku motor patlasa yada yansa surucu hayatını kaybeder bunu onlemek ıcın kazanın sıddetı fazla oldugunda hemen arka taraf kopuyor surucu baska yere tehlike yaratacak motor baska yere ucuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tofaşların ( kuş serilerini genelleyebilriz ) genelde çürümeye el verişli araçlar olduğu için ortadan ikiye ayrılma söz konusu olabilir. örneğin bende tofaş kullandım 9 ay bindim. araba alttan çürümeye başlamıştı elimde çektiğim yer dökülüyordu . e abi buna yandan geçirirlerse bu araba ayrılmazmı ? zaten basit parçalardan yapılmış.. kötülemek istemiyorum. ama bu arabaya zorunlu olarakta binen var zevk için binende var.. hayırlsı olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Bu bölünen araçların emin olun ilk kazası değildir..

Ben de onu diyorum ama anlatamıyorum.

Hocam hiç sürülmemiş oksijensiz bir ortamda muhafaza edilmiş 0 kilometre Şahin'de getirilse o da aynı şekilde kalitesini ve şeklini gösterir belli eder bir vurdumu dağılır. 90'lı yıllarda böyle rezil bir araç üretmek sağlam bir para hırsı ister. En kaliteli araçların olduğu yıllar 80 ve 90'larken arabaların oldukça pahalı olduğu lüks olduğu dönemlerden bahsediyoruz.

Böyle bir dönemde vergi sorunu falan yokken 1.6 benzinli yürümeyen,gitmeyen,kaçmayan,kaba tasarımlı,kötü iç hacimli bir araç ve fiat %100 bunu ucuz araç olarak üretti bmw,mercedes alamayan insanlara avrupa vb. ülkelerde. Demiştir millet alsın çok ucuza regatalara binsin gitsin sorunda burda zaten bu arabanın amacı ucuz fiyata orta kalite ama ülkemizde zamanında iyi fiyatlardan itelendiğinden bu arabaların ülkemizde övülme gibi bir ihtimali yok. Tabi Türkiye'de saygı değer koç ailesi bizim devlete sözümüz geçiyor bu arabaları yerli diye ohh mis gibi güzel fiyatlardan satışa sunarız deli gibi para kazanırız dedi. Yapmışlarda baksana kaç bin tane tofaş var ülkede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 16 Eylül 2016; 20:58:01 >

•  'Şahin ortadan ikiye ayrılır' saçmalığı.
    http://www.haberankara.com/baskent-te-feci-kaza-kontrolden-cikan-otomobil-otobuse-carpti/63489/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 24 Kasım 2017; 5:51:31 >

• Şahin aracım vardı şerefsizler iki kere kaputumu açıp akümü çaldılar bu hırsızlar yüzünden 7 ayda 400 lira akü masrafı yaptım aklıma geldi anlatayım dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.