Şimdi Ara

'Şahin ortadan ikiye ayrılır' saçmalığı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
17.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanda 10.000 Tl altı tavsiye isteyen arkadaşlara şahin doğan öneren oluyor.
    Altına birisi çıkıp"o ortadan ikiye ayrılıyor." diyerek bir fotoğraf atıyor.
    90 , 96 , 2000 olmak üzere 3 tane şahin sahibi oldum.
    Ve 86dan 2002ye kadar bir çok kuş serisi kullandım.
    Bir tanesiyle kaza bile yaptım ve arkadaşımla bir şey olmadan çıktık çok şükür.(aracın on taraf komple pert ve hasarlı olarak satıldı. Arkadaşımın 96 şahin s.)
    Aracı geri toplamadık çünkü zaten eski olan metalleri tekrar düzeltip toplarsan işte bir sonrakinde ortadan ikiye ayrılır.
    Fizik kuralları gereğince her araba ortadan ikiye ayrılabilir.
    Şahin de Ferrari de.
    Fakat her arabayı altındaki arabayı bilerek kullanmalısınız .
    Şahinle 200km hız yaparsanız zaten riski göze almışsınızdır.
    Ben sollamalar haricinde 100km hızı geçmedim şahinlerimle.
    Şahin almayı duşunen(bütün eski araçlar) arkadaşlar evet araba güvensiz.
    Evet araba yol tutmuyor ve konforlu değil.
    Fakat yürütmesi kolay bir şehir içi aracı(uzun yola mümkünse araç kiralayarak çıkın.)
    Uzun yolda şahin gitmez.
    Mantıklı kullanılırsa hiçbir araç ortadan ikiye ayrılmaz.

iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam canım sorun değil , senin hatırın için üçe ayrılsın
  • az sonra burası videolarla dolar, şahin ve doğanın olayı parasının arabası olmamaları.
  • Katılıyorum.

• YENİ ARAÇLARIN ÇOĞU DAKAPORTA OLARAK ÇOK SAĞLAM DEĞİL BENCE DAHA AZ YAKIT TÜKETİMİ YAKALAMAK MAKSADIYLA HAFİF OLSUN DİYE ARAÇLARIN KAPORTASINDA HAFİF ALAŞIMLAR KULLANILIYOR BAZI ARAÇLARIN KAPORTA SACLARI ŞAHİNİNKİNDEN DE ZAYIF HELEDE BAHSETTİĞİM ARAÇLAR BİR 15 YAŞINI GÖRSÜN BEN O ZAMAN DERİM
  • 80 küsür model mercedesin ortadan ayrılmışlığını gördüm.
  • Şahinde full şase yok. Ondan ayrılıyor ortadan. Koç gurubu zamanında 1 tl lik şaseyi fazla görmüş eklememiş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanlar İkiye Ayrılır...
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

tamam canım sorun değil , senin hatırın için üçe ayrılsın

Uç yetmez atomlarına ayrılsın :D

• şahin ortadan ikiye ayrılır.

ferrari de ortadan ikiye ayrılır.

o halde : şahin = ferrari
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutefe

YENİ ARAÇLARIN ÇOĞU DAKAPORTA OLARAK ÇOK SAĞLAM DEĞİL BENCE DAHA AZ YAKIT TÜKETİMİ YAKALAMAK MAKSADIYLA HAFİF OLSUN DİYE ARAÇLARIN KAPORTASINDA HAFİF ALAŞIMLAR KULLANILIYOR BAZI ARAÇLARIN KAPORTA SACLARI ŞAHİNİNKİNDEN DE ZAYIF HELEDE BAHSETTİĞİM ARAÇLAR BİR 15 YAŞINI GÖRSÜN BEN O ZAMAN DERİM

Selamlar

Yeni teknoloji trendi bu hocam, parçaları hafifletip dayanıklılığı arttırmak, örneğin kevlar, çelikten çok daha hafif ancak çok daha dayanıklı.

Yoksa boşuna mı malzeme mühendisliği okuyor millet

• sorun arabada değil ki, 70 li yılların teknolojisini fiat 131 altyapısını kullanan bir arabadan zaten çok büyük beklenti içine girmemek gerek.

sorun; halka bu araçları layık görüp satanlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

sorun arabada değil ki, 70 li yılların teknolojisini fiat 131 altyapısını kullanan bir arabadan zaten çok büyük beklenti içine girmemek gerek.

sorun; halka bu araçları layık görüp satanlarda.

Orası öyle.
    Fakat burada birisi burada şahin önerirse yerden yere vurulur.
    Mantıklı olalım 7-8 bine alacağımız en makul 4 kapılı araç şahindir.

• 100le giderken bırakın şahini normal araçla duvara çarpsanız pert olursunuz.

Korozyona dayanıklılığı ve yıllara olan direncinin bozukluğu yüzünden ikiye ayrılıyor. Paslanmaya karşı dayanıklı tasarım yapmamışlar. Gayet de ikiye ayrılıyor. Kimse kalkıp şahinin şasi sağlam demesin burada.

Araçlar bir darbe aldıktan sonra düz bile gidemiyor. Çoğunun arkası sağdan sağdan gidiyor.

Zamanında türk arabası diye italyan lisansıyla ucuza araba üretip millete yerleştirirsen böyle olur.

Arabanın tasarımı mühendislik faciası. Eskiden öyleydi falan demesin kimse. 75 Mercedeslerin direksiyonu titremiyor 100km de. 65 ile kasisten geçiyor araç. 2000 model doğanın direksiyon titriyor. Süspansiyon var mı yok mu belli değil kasislerde.

Şu hurda mevzusundan ötürü şahinleri toplasalar da milletin can güvenliği sağlansa.

Ayrıca evet sadece ikiye ayrılmıyor. İçine katlanma özelliği de var . Şekildeki gibi.
     'Şahin ortadan ikiye ayrılır' saçmalığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 24 Ekim 2013; 13:24:52 >

• Aslında sebebini biraz açıklamanızın içinde tarif etmişsiniz.

Arabanın limitlerinin üstünde kullanılması kaza riskini artırıyor. Bahsettiğiniz stilde kullanan çok fazla Şahin, Doğan, Kartal vs sürücüsü gördüm ama trafikte 100 araç görüyorsak bunlardan 10 tanesi çıkıntı oluyor ve çıkıntıların içinde hatrı sayılır bir yüzdesi de bahsettiğiniz araçları kullananlar oluyor. Süslemeler, üzerinde oynamalar "kendilerini ifade ediyorlar" olarak adlandırılsa da bana göre kendini gösterme merakında olan kimselerin imkanları dahilinde ilgilendiği araçlar bahsettikleriniz. 7 günahtan birisi de gösteriş. O araçlar da trafikte pek gösterişe gelmiyor.
  • Tabi ayrılır buyrun fotoğraf
     'Şahin ortadan ikiye ayrılır' saçmalığı. 'Şahin ortadan ikiye ayrılır' saçmalığı.

• iyi diyorsun da, benim gördüğüm ikiye ayrıldı vidolarının hepsi şahin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

iyi diyorsun da, benim gördüğüm ikiye ayrıldı vidolarının hepsi şahin.

Ben de lamborgini aventador gördüm.

• Bir şeyi savunurken biraz mantık çerçevesin de savunsak hiç fena olmaz.
  • Şahin bu konudan sağ çıkamaz
  • Hakikaten ikiye ayrılıyormuş daha önce görmemiştim.Ama kullanımı çok keyifli şahinlerin kurs arabam şahindi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.