Şimdi Ara

Şahin Ve Xenon Far Hakkında Birkaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
14.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba üstadlar geçen hafta ilk arabam olan 93 şahinimi aldım arabanın dış görünüşünü biraz değiştirmek istiyorum.öncelikle sis ve farlara xenon taktırmak istiyorum.
    S1-Xenon muayenede sorun cıkartır mı?
    s2-xenon trafik polisinde sorun cıkarır mı
    S3-Sizce xenonu internetten ucuza alıp oto elektrikçiye taktırmak mı daha mantıklı yoksa bulundugum şehirde biraz daha pahalıya almak mı
    Bi başka sorumda: yayları biraz kestirmek istiyorum ama bunun bi zararı olur mu bilmiyorum.öyle sürüngen gibi olmuyacak ama biraz yere yaklasacak.herhangi bi problem yaratır mı?
    Son sorumda ortalama olarak 100 kmde kaç lt lpg tüketmesi normal?

• En temizi internetten bak mercek modifiyesi yap fara.Muayenede de bir çaresine bakılır.H7 6000k xenon alırsın 2 tane de 4000k yedek ampul alırsın.Kışın 4000k yazın 6000k kullanırsın.Polisler merceksiz xenon a ceza vs diyorlar ama hiç görmedim.
    Benim bildiğim amartisör üstünde oynama yapılmaz.Helezonla oynanır.İkisi de tehlikeli fakat amartisör daha tehlikeli.
  • cevaplarınız için teşekkür ederim bide app plaka konusunda mühürsüz oldugu için yasak filan duymustum.
  • Evet yasak.Memura bağlı bazen görmezlikten geliyo bazen de takıyor.Mühürlüleri yanında taşırsan sorun olmaz aksi memura denk gelmedikçe.
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadireren01 -- 16 Ekim 2012; 11:53:06 >
  • nasıl bi işlem bu acaba zor mu maliyeti ne kadar olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

nasıl bi işlem bu acaba zor mu maliyeti ne kadar olur?

Günümüzde 50TLye yapan yerler var ama sen bu mesajı 3 sene önce atmışsın, n'aptın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Günümüzde 50TLye yapan yerler var ama sen bu mesajı 3 sene önce atmışsın, n'aptın ?

Şahin- focus 2 - focus 1,5- suanda civic kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hey maşaallah çağ atlamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

quote:

quote:

Üç senede kaç arabaya binmişsin.

• Şahini satmadan focus 2 yi almıştık. Biraz maddi sorunlar vardı onu satıp focus 1.5'u aldık. Civic çok ucuza geleceği için 1 haftalık focusu satıp civic aldık. Civice devam şimdilik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.