Araç gençler için son derece güzel ses sistemi yeterli ayrıca aux girişi olduğu için cd kaset radyo ile uğraşmassınız direksiyon üzerinde olan kumanda sizi son derece rahat ettirir. Aracın arka kısmında kilima boşluğu vardır yani arkayada klima üfler ilk bakışta görülemeyebilir vitesin olduğu kol koyma olması gereken yerin yan kısımlarındadır direk ayaklara verir sağa sola yönlendirilemez benim aracım 2008 olduğundan 75 hp şehir içi son derece yeterli vites araları ecoflex olduğu için daha da kısa bol bol vites değiştirerek bol bol ekonomi ve performans elde ediyoruz neredeyse hiç bir viteste bayılma olmuyor aracın dış görünüşü çok uygun ve göze hitap ediyor yeni modelleri 95 hp böyle bir araç için 95 hp çok güzel bir değer şöyle açıklayayım 75 hp olanın 0-100 14 saniye iken 95 hp ler 11.5-12 saniye son derece yeterli ayrıca aracın net ağırlığı 1160 kilo sizi oldukça güvende hissettirir ve yol utuşu tatmin edicidir konsol kalitesi ve dizaynı çok hoş ve göze hitap eden şekildedir
Eksiler
Araç şehir içinde bizi ne kadar memnun etti ise şehir dışında bizi o kadar üzüyor 5 vitesli araç kesinlikle 6. vitese ihtiyaç duyuyor çünkü uzun yol için çok kısa vites aralığı var şehir içindeki ekonomiyi şehir dışında devam ettiremiyor(yeni corsalarda son vites aralığını uzattıklarını duydum) ve aracın bize güven veren ağırlığı başımıza dert oluyor bir yerden sonra böyle bir ağırlığın gereksiz olduğunu anlıyoruz 100 kilo daha hafif olsa idi araç çok farklı olurdu.
benim size önerim 95 hp olanlara bakmanız yeni modeli deneyemesemde eskisindeki hataların üzerinde odaklanıldığı için son derece başarılı olacağı belli.
95 hp Corsa'nın performansı güzel gerçekten. multijet power tam gaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme