Bildirim
Sahte Entegreler Çalışırmı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sahte olma ihtimali vardır. Ve sahte entegre genellikle çalışır, fakat abuk sonuçlar verebilir. Hatta verdiği sonuçlarla insanı şaşırtır, sonucu başka yerde arattırır. Bu yüzden sevmiyoruz sahte entegre. Pahalı da olsa orjinalini kullanın, çok pahalıysa başka marka ucuz muadil bakın ama sahte kullanmayın. -
Usta bu ne ağzım açık kaldı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Self Control
Usta bu ne ağzım açık kaldı.
içinden çıkanlar rubycon bari ordan kurtarıyor :D yoksa onun içindede beryli felan mı var ki
-
ben neler çektim o sahte entegreden lf353 kök söktürmüştü kendimden şüphe etmeye başlamıştımbir avuc entegreyi çöpe attım sonuç olarak artık izmirden mlz. almıyorum -
-
Sahte entegreler, eğer besleme parçası ise, genelde sorun çıkarmaz.
Sahte parçaları genelde aynı kılıf aynı sınıf entegrelerin alt modellerinin, üst model olarak basılmasıyla elde ediliyor.
50W besleyebilecek bir transistöre, 150W besleyecek ağabeyinin etiketi basılıyor. Aşırı yüklenilmeyince sorun olmuyor ama parçayı tam anlamayıla kullanmak istediğinzde elinizde patlayabiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hazar
Sahte olma ihtimali vardır. Ve sahte entegre genellikle çalışır, fakat abuk sonuçlar verebilir. Hatta verdiği sonuçlarla insanı şaşırtır, sonucu başka yerde arattırır. Bu yüzden sevmiyoruz sahte entegre. Pahalı da olsa orjinalini kullanın, çok pahalıysa başka marka ucuz muadil bakın ama sahte kullanmayın.
Sağolun Arkadaşlar.
Bu entegre dediğiniz gibi sesleri bazen diskodaki gibi sönümlenen ekoyla bazende iğrenç cızırtılarla abuk sabuk veriyor. Giden 3TL ye yazık oldu.
Entegreden şüphelendiğim halde gidip yine aynı satıcıdan parça almamalıydım.
Kondansatörü gördükten sonra acaba benim entegremin içine de 2 transistörlü ufak bir darlingtomu koydular diye düşündüm
-
www.bluemavi.com -
Sahte entegreler,orjinal entegrenin çalışma ömrünün neredeyse yarısı kadar bir süre çalışıyor ve orjinal entegre kadar verimli olmuyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X