Şimdi Ara

Şaka Şaka programı sahtemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar beyaz tv'deki mustafa karadenizin sunduğu şaka şaka programı sizce sahtemi ?

• bir kaç bölümünü izledim sahte olduğunu sanmıyorum.çünkü mustafa karadeniz bi bölümünde "bi şaka çekmek istiyoruz 10 kişiden 8 tanesi tanıyor bu yüzden şaka çekerken zorlanıyoruz" şeklinde açıklamada bulunmuştu.zor iş cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunby

bir kaç bölümünü izledim sahte olduğunu sanmıyorum.çünkü mustafa karadeniz bi bölümünde "bi şaka çekmek istiyoruz 10 kişiden 8 tanesi tanıyor bu yüzden şaka çekerken zorlanıyoruz" şeklinde açıklamada bulunmuştu.zor iş cidden

her yerde kamera var ve çekim anında zumlar oluyor ondan tuhafıma gitti bu program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_liwe

quote:

bir kaç bölümünü izledim sahte olduğunu sanmıyorum.çünkü mustafa karadeniz bi bölümünde "bi şaka çekmek istiyoruz 10 kişiden 8 tanesi tanıyor bu yüzden şaka çekerken zorlanıyoruz" şeklinde açıklamada bulunmuştu.zor iş cidden

her yerde kamera var ve çekim anında zumlar oluyor ondan tuhafıma gitti bu program.

Programı canlı mı yapıyolar?
  • quote:

quote:

o kameralarla 200 metre öteden,sanki dibindeymiş gibi zoom yapabilirler,kameralar o yüzden görünmüyor şaka esnasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

quote:

quote:

Programı canlı mı yapıyolar?

hayır canlı değil

• mustafa yı tanıyanları da gösterse ya kamera arkası hesabı o zaman daha inandırıcı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok gülüyorum bu adama.

Baloncu adamın bütün balonlarını patlattığı şakada çok eğlenmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.I.W.A.L.Y -- 31 Mart 2011; 18:57:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amy Lynn Lee

Çok gülüyorum bu adama.

Baloncu adamın bütün balonlarını patlattığı şakada çok eğlenmiştim

• https://www.youtube.com/watch?v=gdeMhmfMrLA

Şakalar yalan olma ihtimali bence düşük cunku karşıdakilerin bukadar yetenekli oynaması cok cok zor.Çocuk inat etti 50liralık şeye 300dolar vercem cek diyor :)
  • yıl 2018 ve bu konuya cevabım
    %100 düzmece çakma şakalar kesinlikle
  • angrypicnic varken mustafa karadeniz i kim izler
  • Bilmiyorum ama baloncu dedeye şakası çok güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinJaus -- 26 Ekim 2018; 22:27:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv 8 deki gags çok iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.