Şimdi Ara

Sakal Serumu Tavsiyesi İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jilet sürmüyorum çok tahriş oluyor bıyık ve çene bölgesinde var sadece . Yanlarda ve boyun bölgesinde uyuz uyuz kıllar çıkıyor, çıkacaksa bir an önce çıksın istiyorum. Önerebileceginiz bir yöntem varmı ?

• Bende serum kullanmayı düşünüyorum ama daha denemedim.
  • ben sakal değilde, kaş koyulaştırmak için bir şeyler arıyorum bilen var mı?
  • Hocam gel yarısını veriyim çok kalın benimki yarısını veriyim. Maskulen mi yoksa barzo mu gösteriyor anlamadım.
  • Emrhnn kullanıcısına yanıt
    çok kalında iyi değil hocam bende hafif seyreklik var okadar
  • sbk sakal bakım ıse yarıyor
  • hocam 19 yaşındayım öküz gibi çıkıyor jiletin hiçbir faydası yok.Öncelikle bu cahil bilgiyi bil jilet sadece sertleştirir diğer yerlerde çıkarmaz.Kök varsa zamanla çıkar zaten.
  • Hocam kökleri varda önümüzdeki eylüle kadar çıkmasını istiyorum.
  • Minoxidil tavsiye ediyorlar ama bırakınca dökülebilirmiş. Ayrica cildin hassassa alerji yapabilir. En iyisi doktorun tavsiye vermesi.
  • Emrhnn kullanıcısına yanıt
    sana tek tavsiyem eylüle yakın kesmen yani uzasın bırak ne çıkacak bazen kıllar kök açıyor diğer tarafa benimde ne bıyık nede o çenede vardı yanlar uzuyordu 1 ay saldım orayada vurdu orada uzuyor sıkıntım yok.Sıkıntı etme sakalsız olmak daha iyi benim gözümün altında bile sakal çıkıyor yani makineyle alıyorum mecbur.
  • Epilasyona git bence elmacık kemikleri için. Kurtulursun orda bendede cikiyo böyle tüy tüy kedi bıyığı gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.