Jilet sürmüyorum çok tahriş oluyor bıyık ve çene bölgesinde var sadece . Yanlarda ve boyun bölgesinde uyuz uyuz kıllar çıkıyor, çıkacaksa bir an önce çıksın istiyorum. Önerebileceginiz bir yöntem varmı ?
Bende serum kullanmayı düşünüyorum ama daha denemedim.
ben sakal değilde, kaş koyulaştırmak için bir şeyler arıyorum bilen var mı?
Hocam gel yarısını veriyim çok kalın benimki yarısını veriyim. Maskulen mi yoksa barzo mu gösteriyor anlamadım.
Emrhnn
kullanıcısına yanıt
çok kalında iyi değil hocam bende hafif seyreklik var okadar
sbk sakal bakım ıse yarıyor
hocam 19 yaşındayım öküz gibi çıkıyor jiletin hiçbir faydası yok.Öncelikle bu cahil bilgiyi bil jilet sadece sertleştirir diğer yerlerde çıkarmaz.Kök varsa zamanla çıkar zaten.
Hocam kökleri varda önümüzdeki eylüle kadar çıkmasını istiyorum.
Minoxidil tavsiye ediyorlar ama bırakınca dökülebilirmiş. Ayrica cildin hassassa alerji yapabilir. En iyisi doktorun tavsiye vermesi.
Emrhnn
kullanıcısına yanıt
sana tek tavsiyem eylüle yakın kesmen yani uzasın bırak ne çıkacak bazen kıllar kök açıyor diğer tarafa benimde ne bıyık nede o çenede vardı yanlar uzuyordu 1 ay saldım orayada vurdu orada uzuyor sıkıntım yok.Sıkıntı etme sakalsız olmak daha iyi benim gözümün altında bile sakal çıkıyor yani makineyle alıyorum mecbur.
Epilasyona git bence elmacık kemikleri için. Kurtulursun orda bendede cikiyo böyle tüy tüy kedi bıyığı gibi gözüküyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme