Şimdi Ara

Sakal tıraşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gilettein 5 bıçaklı oynar başlı jiletiyle tırai oluyorum sakallarım gür liseye gidiyorum . Tersten alıyorum yoksa tamamen gitmiyor ama tıraştan sonra 3 gün geçmezse tekrar tıraş olurken çok acıyor tıraş olamıyorum. Tırsş sonrası kullandığınız losyon vs var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• O 5 bicaklidan ben de kullaniyorum cok memnun degilim biraz tahris ediyor. Tiras olma yontemi de onemli. Yuzunu yikadiktan sonra kopukle masaj yapip 1-2 dakika bekletmen lazim. Ben blue 3ten nedense daha iyi verim aldim cildin hassassa deneyebilirsin fiyati da uygun. Bir de tiras fircasi kullan. Tirastan sonra arkonun tiras kolonyasini tavsiye ederim. Alkollu oldugu icin yakar ama sivilcelenmeyi ve kasintiyi onluyor. Kolonya kuruduktan sonra bir de balsam suruyorum nemlendirmesi icin. Kuru ve hassas bi cildim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Six_Strings kullanıcısına yanıt
    Yanıtın için teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dvgtia

Yanıtın için teşekkürler :)
    Traş kolonyası yerine balsam yada losyon kullanın.Arkonun alkol oranı yükske biraz yakar yada daha düşük alkollü kolonyalar var.

Mümkünse losyon yada balsam kullanın daha çok rahatlatır.

Tersten alma.Ayrıca 5 bıçaklı yerine 3 bıçaklıları dene hatta mümkünse traş makinesini bir dene.TEsrsten almadan 5 bıçaklıyı tekrar dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 26 Ağustos 2019; 16:20:35 >
  • alembizim kullanıcısına yanıt
    3 bıçaklı da var 5 bıçaklı da ama düz alınca kalıyor yine. Ters almazsan rahat edemiyorum. Boyun bölgesi çok sorun oluyo diğer yerlerde sorun yok. Boyunda hep azcık kalıyo ve tekrar tekrar üstünden geçiyorum sanırım ondan dolayı sanırım

• Arkonun tıraş sonrası kreminden aldım biraz rahatlattı

• quote:

Orijinalden alıntı: dvgtia

3 bıçaklı da var 5 bıçaklı da ama düz alınca kalıyor yine. Ters almazsan rahat edemiyorum. Boyun bölgesi çok sorun oluyo diğer yerlerde sorun yok. Boyunda hep azcık kalıyo ve tekrar tekrar üstünden geçiyorum sanırım ondan dolayı sanırım
    traş makinesi ile traşolma şansınız varsa birde onunla traş olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.