Şimdi Ara

Sakarya Hendek Meslek Yüksek Okulu Hakkında Bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Sakarya Hendek Meslek Yüksek Okulu Elektronik Teknolojisi İ.Ö kazandım..Acaba devlet yurdu okula yakınmı arkadaşlar birde sanırım istanbul kartaldan trenin son durağı sakarya imiş.Ordan minibüs ile hendeğe gidicekmişim..
    Okul hakkında hendek hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..Birde ÖSS başvurusu yaparken hani okulda 1.3 camera ile felan fotoğraf çektiler.Orda devlet yurdu ile ilgili bir tercihte varmıydı acaba ben hiç görmedimde..Yani diyorlar vardı sen seçmedin yurt başvurusu yapamıyacaksın zaten kredi noda yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin* -- 15 Ağustos 2009; 20:44:17 >

• Çok güzel bir yer hendek.
    Sakin ama öğrenci için uygun bir yer.
    Arkadaşım vodofone ilçe bayisi arada uğrarım yanına

kışları yağışlı geçer hep
    eğitim fakülteside orada sanırım

Adapazarı ekspresi gidiyor merkeze veya diğer trenlerle arifiyede in oradan minibüsle otogara oradanda hendeğe gidersin
    adapazarı garda inersen 10dk yürüme mesafesinde otogar

otobüsle istanbuldan gideceksen bazı düzce arabaları geçiyor
  • Teşekkür ederim hocam bilgiler için...Süper birşey ya ülkenin 4 bir tarafından öğrenci arkadaşlar gelecek..Tanımadığın 5 kişi ile aynı odada kalıcaksın..Aileden uzak..Sınava girmeme gibi lüksün yok seneye görüşürüzKendinin velisisin kendinden sorumlusun ve önemlisi sivil eğitim başlıyor beee
    Sakarya merkezinden hendeğe yarım otobüsler varmış sanırım yarım saat felan sürüyormuş..İyi ya kötü biryer değil sorunça sakarya yani hayılrısı olsun yeni bilgileri okuyanlarıda bekliyorum tanışırız hem

• Ulaşımı proplem değil.Rahat rahat gidersin.Otogardan kalkıyor - tren garına yakın bir noktada
    Hayırlı olsun bu arada.
    Umarım anlaşabileceğin insanlarla kalırsın,yurtlar genelde gerilimli yerlerdir.
  • öncelik le hayırlı olsu Ben hendekliyim hmyo dada geçen sene mezun oldum. yeni bölümler açtılar cıvıl cıvıl oldu .
    Hendek guzelyerya 10 sene içinde hızla gelişti yakında inşallah konsere manga da gelicekmiş daha belli deyil ama inşallah gelir .
  • bende sapancadayım hayırlısı bakalım pazartesi başlıcakmış okullar ama ben gitmicem 1 hafta
  • İlk hafta giden pek olmaz zaten.

Ayrıca Hendek'i bilmiyorum fakat Sakarya güzel memlekettir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gazi üni hakkında
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.