Şimdi Ara

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ WP GRUBU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet arkadaşlar, başlıkta da görüldüğü üzere saü tercih eden varmı konu altında toplaşalım

edit: wp grubu açıcam katılmak isteyenler özelden ulaşabilir

edit2: barınma olarak veya şehir olarak ne düşünüyorsunuz, görüş ve önerileriniz

EDİT3:
    Madem gittim biraz bilgi vereyim ve fotoğraf koyayım dedim, araştırmadan öylesine yazıpta tutturan arkadaşlar olacaktır. Çünkü herkese whatsapptan anlatmak sorun oluyor

quote:

Şimdi hayat 1 de tamamen bitiyor, ama bu sadece üniversite çevresindeki hayat, eğer diyorsanız ki ben binerim arabaya giderim adapazarı merkeze orada taksimden pek farkı olmayan sokaklar ve mekanlarla karşılaşırsınız.

Hayat ucuz, kesinlikle ucuz pahalı diyen tonla insan olacaktır, hiçbirine iltimat etmeyin, istanbul idoda 8 tl ye çay satan yerlerden bir tane yok genel olarak fiyatları istanbulun %40 ı olarak nitelendiriyorum

Kira okulun direkt yanında bir yer istiyorsanız 1000 tl den başlar ama eğer okula 5 dakika yürürüm diyorsanız en fazla 600 ödersiniz ki buda çok ucuz bir rakam sayılmaz, yurt 440 tl alıyor diye biliyorum barınma istanbul kadar olmasa da biraz pahalı

Bunun haricinde etraf yeşillikle dolu, özellikle üniversite her yer yeşil, bol bol kertenkele öldürüp sevap kasabilirsiniz ilgilisi varsa

Okul gölün tam kenarında, göle bakan üzerinde kadıköy belediyesi yazan banklar var, insana huzur veren mükemmel denebilecek manzarası var

istanbula otobandan 1 saat 35 dakika, e5 karayolu üzerinden 2 saat sürüyor yollar aşırı dolu değilse

okulun yüz ölçümü koüden kesinlikle daha büyük hatta yıldız teknikten daha büyük diyebiliriz komple istiklal meydanı uzunluğunda düşünebilirsiniz kampüste 18 tane bina var ve kütüphane vs. buna dahil değil

spor salonu, tenis kortu vesaire mevcut

okulda yemek yenilen kafeterya haricinde simit sarayı var birkaç tane yer var ve bunlar pahalı değil emin olabilirsiniz (istanbulda yaşayan biri olarak)

gölde 3-4 olta attım, sazanlar ufaktı ama belki mevsimden kaynaklıdır ama balıkçılık yapılabilir deniz-göl sevdalıları için en güzel üniversitelerden biridir

türkiyede tek bilmemne ödülünü alan (2004 yılında) üniversite olarak övünüyorlar burayı pek dinleyemedim siz araştırırsınız

yaz okuluna en az düşülen üniversitelerden biridir, bitirmesi çok kolaydır diğerlerinin aksine

otopark ücretsiz

öğretmenler görevliler dekanlar insan gibi insanlar, isimlerini biliyorlar en azından

soru sorarsanız araştırırım arkadaşlar öm atarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number 107 -- 12 Ağustos 2016; 0:58:51 >

• Makina muhendisligi
  • BabyFace57 kullanıcısına yanıt
    okuyor musun yoksa yazdın mı yazdıysan kaçıncı sıraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Number 107

Yazdim ilk siraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyFace57

quote:

Yazdim ilk siraya

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    GÜNCEL
  • Sakarya hukuk yazdım o benim sıradan geride ama gelme ihtimali yüksek konuştum üni den insanlarla güzel diyorlar yurtlar falan da iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: egyptcentral

Sakarya hukuk yazdım o benim sıradan geride ama gelme ihtimali yüksek konuştum üni den insanlarla güzel diyorlar yurtlar falan da iyiymiş
    ben gidip bir göz attım bir çok fotoğraf var googledekilerde pek anlaşılmıyor istersen atabilirim özelden, barınma vesaire herşeyi ayarladım listenin ilk 5 sırasında sakarya var ve gelecek gibi, çıkarsa sakarya bir pm atarsın bana muhabbet ederiz
  • quote:

ben gidip bir göz attım bir çok fotoğraf var googledekilerde pek anlaşılmıyor istersen atabilirim özelden, barınma vesaire herşeyi ayarladım listenin ilk 5 sırasında sakarya var ve gelecek gibi, çıkarsa sakarya bir pm atarsın bana muhabbet ederiz

Alıntıları Göster
    Bilgisayar veya makine gelecek(2.öğretim) yurt fiyatları hakkında bilgisi olan var mı bana ev daha mantıklı gibi geldi.
  • Blood and Fire B kullanıcısına yanıt
    gel öm ye aydınlatayım seni, baya araştırma yaptım bu konuda, yurtta niggalar var sakın bulaşma
  • Kesin değil ama bilişim sistemleri Mühendisliği gelebilir. Orası gelmezse KTÜ deyim
  • cancanovski kullanıcısına yanıt
    gelirse bir öm at hocam unutma
  • Üniversiteye mail attım defalarca geri bile dönmediler ne yazık ki yazmış bulundum sakaryalıyım diye
  • SirAlexFerguson S kullanıcısına yanıt
    hepsi yaşlı adamlar bence bilgisayar kullanmayı bilmeyen vardır ama güler yüzlü insanlar ya, git bir ara konuş bence pişman kalmazsın hoşuma gitti benim
  • Sakarya mekatronik gelcek gibi :))
  • hayırlı olsun
  • Sagol kardes senin bolum neydi
  • umarım uluslararası, olmazsa maliye-iktisat arası gider gelir
  • quote:

umarım uluslararası, olmazsa maliye-iktisat arası gider gelir
    akdeniz pc nin altına sakarya pc yazdım, itopik birşey olur da antalya gelmezse sakaryadayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snakeyes34

akdeniz pc nin altına sakarya pc yazdım, itopik birşey olur da antalya gelmezse sakaryadayım

Alıntıları Göster
    ilk 5 tercihlerim istanbulda onlar gelmezse büyük ihtimalle sakarya gıda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.