arkadaşlar bn sakaryada ikamet ediyorum evim bahçeli bir sitedir köpek için aln sorunum yok ücretsiz yavru sahiplenmek istiyorum...sakarya ve civarında doberman ( erkek siyah renkli en çok 2 aylık ) veya sibirya kurdu ( erkek mavi gözlü düz beyaz yada beyaz üstüne gri maskeli olabilir en çok 2 aylık ) olupta yavrularına yuva aryan varsa forumdan bana mesaj atsın.. ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşkkürler...
İşte burada sahiplenmeyi bekleyen dobermanlar var; http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=doberman&c=4328 Benim tavsiyem sibirya kurdu almamanız yönünde.Türkiye'de beslenebilecek bir köpek değil.Köpek iklim nedeniyle çok zorlanıyor.Buna aldırmadan alıyorlar.Örneğin Sivas Kangal köpeği karasal iklim hayvanıdır.Ama bu köpeği alıp kıyı bölgelerde İstanbul, İzmir besliyorlar.Hayvana işkence yaptıklarının farkında değilller.Hayvanın özelliklerini çok iyi bilmeniz gerek ona bakabilmek için.Kesin kararlı değilseniz köpek almayın çünkü verdiğim linkte bakın onlarca köpeklerinden kurtulmak isteyen var.Hevesle alıyorlar, sonra atmaya da kıyamıyorlar, alacak birini bulmaya çalışıyorlar.
elimde siyah setter vardı 2 aylık ama birine verdim ki zaten istemşyormuşsun o tür bende sana av köpeği öneririm yine de pointer var bende harika bir köpek