Şimdi Ara

Sakatlıktan dolayi sporu birakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim belimde agır kaldırmaktam dolayi fıtık baslangıcı var sizin fikrinizi almak istiyorum sizce devam etmelimiyim yoksa birakmalimiyim burada doktor bu sporu yasakladi bana hayatin boyunca bidaha yapma dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun cevabını burda mı arıyosun ? Ayrıca doktorların büyük bi çoğunluğu o alan hakkında yeterinci bilgisi olmamasına rağmen atıp tutuyo ve yanlış şeyler söylüyo (evet). Adam akıllı bi fizyoterapist bul ona sor.

Yok ben illa burda arıyorum cevabı diyosan. 13 yaşındaki klavye bebelerinden cevap gelir. Aha bitanesi de benim. Koşarak deadlift yap bol bol
  • Yav birader hayatın boyunca spor yapma nedir, ne kadar inceledi, ne gördü de direkt olarak böyle ciddi bir teşhis koydu ya. Hayatın boyunca spor yapmaymış. Ya bi... Doğru dürüst bir doktora görün. Fıtık ameliyatı olup babalar gibi sporunu yapan adamlar var. Bu kadar basit değil bu işler.
  • Fizyoterapist ve Devlet hastanelerinin Spor hekimliği var oralara gidebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten 2 tane fizyoterapiste gorundum bir devlet hastanesine bide ozel hastaneye gittim emar cekildim rontgen cekildim baya bir test falan yaptilar dokor geldi bi kactane hareket verdi bunlari 1 kiloluk agirliklrl yap drdi benim evde 1 kiloluk agirligim yokki en azi 10 kiloluk doktorkufur etmisgibi hissettim

• Fıtık ameliyatı olup da spora devam eden insanlar var, araştırman gerek.

Neyi nasıl kaldırırken yaşadın bu sorunu, ağırlıkları bel destekli kaldırmazsan her zaman sakatlık yaşarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardWorker

Benim belimde agır kaldırmaktam dolayi fıtık baslangıcı var sizin fikrinizi almak istiyorum sizce devam etmelimiyim yoksa birakmalimiyim burada doktor bu sporu yasakladi bana hayatin boyunca bidaha yapma dedi

Hocam hangi hareketi nasil yaparkrn gelisti.birden mi yoksa kronik olarak mi oldu

Gecmis olsun

• Aniden olmadi 2 3 aydir agriyodu zaten bence deadlift ve deltoit dumbell press yaparken oldu yada fazla ısinmadigimdan olabilir ama hangi doktora gorunduysem farkli bisey dedi doktor bu konulrda asiri bilgisiz davraniyorlar

• HardWorker H kullanıcısına yanıt
    savaş cebeci,nin fıtığı ve disk ameliyatı olmuşlupu var ve performansı çok çok iyi.abartmamak koşulu ile yapabilirsin.bende 1 hafta önce antremanda belimi sakatladım.allaha şükür şuan geçti.tekrar başlayacağpım.gidip hayvan gibi abanacağına normal kilolar kaldırısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardWorker

Aniden olmadi 2 3 aydir agriyodu zaten bence deadlift ve deltoit dumbell press yaparken oldu yada fazla ısinmadigimdan olabilir ama hangi doktora gorunduysem farkli bisey dedi doktor bu konulrda asiri bilgisiz davraniyorlar

Mr raporunu yazarsan yardimcibolabilirim

• Emar raporunu doktor hic vermediki direk bilgisayrdan bakti rapora yada kagida bakmistirda ben o sirada ustumu cikartmakla ugrasiyor olabilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.