Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Salcano efes 26D yorumlarınızı alabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 gün önce salcano efes 26d aldım nasıl bir bisiklettir kullananlar varsa yorumlarınızı alabilirmiyim
    http://www.salcano.com/Urunler.aspx?idurun=933

özellikler:
    26" ÇİFT AMORTİSÖRLÜ MTB 21 VİTES
    HI-TEN AMORTİSÖRLÜ
    ZOOM AMORTİSÖRLÜ
    SHIMANO RD-TX35
    SHIMANO ST-EF40 21 VİTES
    SHIMANO MF-TZ21
    ZOOM DB280 MEKANİK DİSK FREN
    ZOOM AHEAD
    SALCANO X-PROD 8X4 ÖZEL ÖRÜM
    SALCANO SPORTY XCM RACE 26X2,1 LASTİK
    SALCANOLO LOGOLU, JEL TAKVİYELİ SE

• Hevesini kırmak istemem ama keşke bizlere sorsaydın.

Çift amortisörlü bir bisiklet demek x2 kat yorgunluk demek.

Çelik kadro demek çok daha ağır bir bisiklet demek ( 17-18-19 kg)

İade edebiliyorsan et ve Kron xc 250 al o fiyata
  • Hayırlı olsun güle güle kullanmam dileğiyle.Bisikletin görünümü çok hoş.Çelik olduğu için ağırdır fakat sağlamdır çukurlarda zevkle hoplayıp zıplayabilirsin.Kısa sürüşlerde seni memnun eder.Çok uzun turlara çıkmam diyorsan yeterlidir.Birde bacaklarını sakın zorlama dişlileri çapraz kullanma seleni uygun ayarla.Seleye oturdugun zaman ayağının ortası pedal yere paralel iken diz bükülmemeli, bacak düz olmalı,yoksa dizine yük biner sakatlarsın.Kask ve eldiven almayı ihmal etme ; )
  • arkadaşlar selamlar.bugün itibariyle bende birtane aldım.450 tl ye.sizce uygunmu? yoksa pahalıyamı aldım.birde zayıf yönleri varmı.
  • 450tlye keşke 2.elde olsa kron xc150-250 veya sedona 711 tarzı bir bisiklet alsaydın.salcano efes seni bisiklet sevdasından tamamen uzaklaştıracak.17,98kg ağırlığa sahip düz 18kg ne arazide performans verir ne de düz yolda gider iade edebilme şansın var ise hemen et dediğim bisikletler gibi(sadece ön süspansiyonlu) bisikletlere yönel.Tabi araziye girmeyeceksen onlara bulaşma bile 28jantlı tercihe göre düz veya yaylı maşalı modeller al ama unutmu arasında 1kg civarı fark olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.