Şimdi Ara

Petlas - Goodyear Kıyas ve Önerileriniz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arabam 2010 ford focus. 205/55 R16 91T-H kış lastiği alıcam ama petlas ve goodyear arasında kaldım, bilginize ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Petlas 205/55 R6 91H snowmaster w651(2014)

Bayi Fiyatı : 175 TL (KDV montaj ve balans dahil)
    Enerji Sınıfı : Yakıt:E Tutuş:C Ses:71

Goodyear 205/55 R16 91T ultragrip 9 (2014)

Bayi Fiyatı : 240 TL (KDV montaj ve balans dahil)
    Enerji Sınıfı : Yakıt:C Tutuş:C Ses:68

İnternet fiyatları biraz ucuz ama lastik başına 10 TL montaj olunca çokta fark etmiyor.
    Amasya'da oturuyorum.Şehir içi-dışı toplamda 4 ayda 1500-2000 km yaparım sanırım.
    Goodyear'a bu fiyat farkını vermeye değer mi, yoksa Petlas'da işimi görür mü onu merak ediyorum?

Ek olarak 2013 ağustos yapım ultragrip 8 var 207 TL'ye bunuda görüşlerinize ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whocares55 -- 13 Kasım 2014; 10:08:24 >

• Güncel konu
  • petlastan memnunum hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisi arasında tercih yapacak olsam petlas alırdım belki good year birazcık daha iyi olabilir
    ama 2.000 km için o fiyat farkını vermeye değmez
  • Bence şu sıralar satışta olan Falken 205/55 R 16 91H Eurowinter Hs449 lastiklerine de bakın derim. Çok yumuşak ve sessiz bir sürüşü olduğu söylenmekte. Ayrıca üzerindeki desenlerde çok övülen Continetal, michelin ve goodyear kışlık lastik desenlerine benzemekte. Üstelik 158 TL satış fiyatı var. Japon Sumitomo firmasının ürünü.

Ancak bu ikisi arasında derseniz Petlas gayet alınabilir bir marka. Ancak 3. yıldan sonra Goodyear'a göre biraz daha sertleşme ihtimali yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekorender -- 13 Kasım 2014; 10:29:44 >
  • ug 6 u inceledim mükemmel görünüyor hamuru lokum gibi hamuru gerçekten.

ama fiyat çok. ben bildiğim lastik olan petlası alırdım. her bu yıl çok güzel snowmaster
  • Genel yorumlar petlasın zaten işimi göreceği ama içimdeki bu yabancı malların, türk malına göre daha iyi olma olasılığı psikolojisi yönünden, ikilemde kaldım. Sanırım petlas alıcam çokta kasmamak lazım. Arabayı üst limitlerde veya kötü (satıh-ham) yollarda kullanan birisi değilim zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Falken vs Petlas
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Goodyear ve michelin gibi uzun ömürlü degil ama konforlu lastiklerdir. Bence o fiyatları verecekseniz continental veya bridgestone bakın derim. Petlas, goodyeara göre uzun süre bile gidebilir sert hamurlu olduğundan yani yollarımıza göre tasarlanmış.
  • Fiyatından dolayı petlas cazip geliyor bu aralar. Konuyu takipteyim.
  • Petlas W651 in Golf 7 ve Insignia da (henüz karda deneyemesem de) ilk izlenimleri gayet olumlu.
  • Petlası ab etiket değerine bakıp almıştım, limitlerini çok zorlamasamda bence gayet iyi bir lastik.
  • Hem petlas hemde diğer markaları satan (goodyear, bristone, continental) bayilere danıştım. Sadece continental bayi petlasdan iyi olduğunu sebebini sorduğumda da fiyat farkını söyledi. Tabi bu açıklamada bana pek tatminkar gelmedi. Diğer iki bayi ise eğer 4 ay boyunca çok km yapmayıcaksan petlasın çok farkı olmadığı söyledi. Bende tanesi 165 TL'den petlaslarımı taktırdım.

2 gündür sıkıntı olacak herhangi birşey farketmedim. Yol tutuşu yazlık lastiklerim michelin gibi gayet güzel. Üst limit kullanımların da ne oluronu bilemem ama sanırım bizler işten eve giden max hızları 140 olan asfalt yolu şöförleriz. Böyleyse hiçbir sıkıntı çekceğimi zannetmiyorum. Tabi kar yağıncada performansını göreceğiz. Kar tecrübemide burda paylaşırım. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.
  • yıllardır araçlarıma petlas kullanırım. fiyatı uygun güzel lastikler.
  • Daha evvelki aracımda Petlas kullandım çok çokta memnundum,bu aracı sıfır aldım üstünde goodyear effengrip midir nedir onlardan var fena değil ama seneye bu zamanlar lastikleri değiştirirm mutlaka petlasa dönerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.