Arkadaşlar 1 hafta önce 2 tane hapcının saldırısına uğradım arabada motorla beni sıkıştırmaya çalıştırdılar bende levyeyle araçımdan inip onlara doğru giderken bira şişesi fırlattılar bana araçıma binip kaçmak üzereyken aracımda tepinmeye yumruklamaya başladılar
aracımın ön farları ön kaputu tavan arka sol kapı arka sağ çamurluk ön sağ çamurluk arka stop farı arka bagaj tutamağı ön tampon ve ön panjurumuru kırdılar göçükler ve çizikler oluşturdular
aracımda 4 bin tl lik hasar oluştu aracımın hasarlı bölgelerini boyacıklarını boya farkı olcağını isterseniz bir miktar ücret vererek kompla aracınızı boyaybilirsiniz diye yetkili servis sunum yaptı fakat 2 gün sonra döndüklerinde bin tl lik bir ücret öderseniz aracınızı komple boyarsınız dediler benim anlamadığ*ım aracımın bütün kaportası neredeyse hasar gördü bu yetkili servis renk farkı olmaması için aracımı komple boyaması gerekmiyor mu
+ olarak kasko şirketi bu bana saldıran şahıslardan parayı alırlarmı şahıslar tespit edildi motor plakalı filan hepsi belli karakolda şikayetcide oldum
quote:
Orijinalden alıntı: n1say
Arkadaşlar 1 hafta önce 2 tane hapcının saldırısına uğradım arabada motorla beni sıkıştırmaya çalıştırdılar bende levyeyle araçımdan inip onlara doğru giderken bira şişesi fırlattılar bana araçıma binip kaçmak üzereyken aracımda tepinmeye yumruklamaya başladılar
aracımın ön farları ön kaputu tavan arka sol kapı arka sağ çamurluk ön sağ çamurluk arka stop farı arka bagaj tutamağı ön tampon ve ön panjurumuru kırdılar göçükler ve çizikler oluşturdular
aracımda 4 bin tl lik hasar oluştu aracımın hasarlı bölgelerini boyacıklarını boya farkı olcağını isterseniz bir miktar ücret vererek kompla aracınızı boyaybilirsiniz diye yetkili servis sunum yaptı fakat 2 gün sonra döndüklerinde bin tl lik bir ücret öderseniz aracınızı komple boyarsınız dediler benim anlamadığ*ım aracımın bütün kaportası neredeyse hasar gördü bu yetkili servis renk farkı olmaması için aracımı komple boyaması gerekmiyor mu
+ olarak kasko şirketi bu bana saldıran şahıslardan parayı alırlarmı şahıslar tespit edildi motor plakalı filan hepsi belli karakolda şikayetcide oldum
Geçmiş Olsun;
Öncelikle kasko şirketi aracınızın komple boyasını yaptırmakla yükümlü. Sigorta şirketinizden experinizle durumu görüşmesini, sizi madur etmeyecek bir karar aldırmasını isteyin.
Ayrıca anladığım kadaryla karşı taraf tam kusurlu olduğu için Sigorta şirketi zararını karşı taraftan alacaktır.
yorumunuz için teşşekür ederim ekspertiz ne rapor verdi açıkcası bilmiyorum. nasıl öğrenebilirim bunu ?
Öncelikle büyük geçmiş olsun. Anladığım kadarı ile aracınız kaskolu. Bu durumda anlayamadığım servis neden kısmi boyadan, renk tonundan, ekstra para ödemenizden falan bahsediyor. Böyle durumlarda uygulama gayet açık ve met. Polis veya jandarmaya başvurup rapor alıyosunuz. Hasar dosyası açtırıyosunuz. Sigorta şirketi de kuzu kuzu yaptırıyor. KNH dediğimiz (kötü Niyetli Hareket Klozu)ndan hasarınızı karşılıyor. Böyle durumlarda acentenin farkı ortaya çıkmaktadır. Kendisini arayarak, eksperin numarasını alın. Veya eksperle konuşmasını isteyin. Raporunu nasıl yazacakmış öğrenin. İşinize gelmeyen, eksik olduğunu düşündüğünüz bişey varsa zamanında itiraz edin. Düzeltilmesini isteyin. Ama bunları hep acenteniz vasıtası ile yapın. O sizin yanınızda, bilirkişinizdir. İlgilenmiyorsa eğer ilk yenileme döneminde bırakın. Bu sayede herkes görevini tam yapma alışkanlığı kazanır. Saldıranlar belli ise, tabii ki dava açılır ve sigorta şirketi de bu davada taraf olur. Sizin hasarınızı giderdikten sonra dava sonucunda, lehinize bir karar ve tazminat çıkarsa, sigorta şirketi öncelikli olarak hakkını alır. Bu sebeple de bozulmuş hasarsızlığınız varsa eğer, o da iade edilir.
yorumunuz için teşşekür ederim açıkcası aracım yapıldı fiyat belli oldu ve aracımda hazır fakat eksperin ne karar verdiğini bilmiyorum bugun aradığımda ilgili arkadaşa ulaşamadım. eğer eksper komple boya emri vermişse ve servis boyamamışsa kötü şeyler olucak..
Büyük geçmiş olsun.Ne biçim memlekette yaşıyoruz arkadaş O anda gaz basıp ezip geçecen aslında da olmaz işte adam yerine koyarlar En güzeli baştan hiç bulaşmasaydın ama yapacak birşey yok.Şehir ve muhit falan neresi ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme