Bildirim
ŞAMPİYON ÖNÜNDE DİZ ÇÖKÜN!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet fiat grubunu tebrik etmek gerek. isterlerse dünyanın en büyüğü olabiliyorlar demekki.... -
şampiyon önünde diz çökün -- secdeyede kapanalım mı -
quote:
Orjinalden alıntı: karahisar
şampiyon önünde diz çökün -- secdeyede kapanalım mı
sakin
yanlış bişey söylememiş -
Raikonnen'e tebrikler. Açıkçası beklenmeyen bir şampiyonluk oldu. Aslında bence hak da yerini buldu, McLaren'ın şaibesinden sonra. -
bencede hak yerını buldu -
Saygımız ve hayranlığımız sonsuz kendilerine. -
Başlığı değiştir istersen -
O Şampiyonun varya benim önümde diz çöksün bacaklarınım ayırıp amuda kalksın yürüsün arkadaşım! -
Gönlümden geçen raikonenin şampiyonluğu idi. Oda gerçekleşti. Hamiltonun hırsına yenik düştüğü hatası ve Alonsonun aracının bu yarıştaki yavaşlığı şampiyonluğu getirdi. -
Bu nasıl bir başlık allah aşkına kim bu adam da ben önünde diz çökücem lütfen başlığı değiştirelim.Her ne kadar başlığın gerçeklik payından uzak olmasına rağmen çok itici bir başlık... -
O başlığı lütfen düzeltir misiniz. -
quote:
Orjinalden alıntı: gonur
Raikonnen'e tebrikler. Açıkçası beklenmeyen bir şampiyonluk oldu. Aslında bence hak da yerini buldu, McLaren'ın şaibesinden sonra.
+206 -
quote:
iyiydi bu -
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
quote:
iyiydi bu
-
Formula 1'den hiç hazzetmem, sırf başlığı eleştirmek için topice girdim, meğer herkes rahatsız olmuş...
Yaratılmış hiçbir şeye diz çökmem... -
Sevindim ama başlık ters gibime geldi benim de.Gerçekten Mclaren dökülmüş.O gece bazı olaylar olduğu için(siz ne olduğunu biliyosunuz)izleyemedim.Ayrıca Hamilton kaçıncı oldu? -
kim şampiyon ya Mclarene yapmadıklarını bırakmadı fia, ben olsam çekilirdim f1 den, ferrari kaç yıldır şampiyon olamıyor diyemi bütün bu kıyaklar? -
ya sen nasıl bişey yazıyorsun secdeye kapanalımmı felan ya arkadaşım doğru düzgün şeyler yaz secde sadece allaha yapılır burda bazen görüyorum bazı arkadaşlar işin dozunu biraz kaçırıyor..tövbe tövbe adamın yazdığı şeye bak..ayrıca bu başlığı atanıda kınıyorum ayıp..
quote:
-
Ferrari - Federasyon el ele....
Benzer içerikler
- iyi niyet garantisi nedir
- yasak olmayan egzoz
- nissan qashqai 1.3 dig-t sky pack yorum
- toyota 1.2 turbo motor
- bmc megastar neden tutulmuyor
- peugeot e 208 fiyat
- byd seal lion
- jaecoo 7 yorumlar
- opel rocks e
- volkswagen fiyat listesi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X