Şimdi Ara

Samsun’da iki buçuk yaşındaki bebek açlıktan öldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DHA’nın haberine göre ilk otopsisinde beslenme yetersizliği nedeniyle hayatını kaybettiği belirlenirken bebeğin kesin ölüm nedeni Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak incelemenin ardından kesinleşecek.

Yaşamını yitiren bebeğin 26 yaşındaki babası Murat B.’nin işsiz olduğu öğrenilirken anne Necla B. dilenerek yaşamaya çalıştıklarını söyledi: “Ekmek parası bulmakta bile zorlanıyoruz. İki buçuk yıl önce beş buçuk yaşındaki kızım Kumru’yu kaybettim. Şimdi Kübra açlıktan öldü. Bebeğim açlıktan, parasızlıktan öldü. İki çocuğum daha var. Onlar da aç.”

‘İki gündür tenceremde yemek yok’

Komşularının verdiği yemeklerle karınlarını doyurmaya çalıştıklarını söyleyen Necla B. “Sütüm yok. Çayla insanın sütü olur mu? İki günden beri tenceremde yemek yok. Komşularım bir tabak yemek getirecek de çocuklarım yiyecek” diye konuştu.

İş kazası geçiren baba çalışamıyor

2008 yılında vinç düşmesi sonucu sağ ayağının bilekten aşağısı kopan baba Murat B. ise iş kazası nedeniyle çalışamadığını vurgulayıp, “Çalışamadığım için evime ekmek getiremiyorum. Kızımın ölme sebebi açlık. Durumumuzun ne olduğu belli. Yardım bekliyoruz. İki tane daha çocuğum var. Bakamıyorum, muhtacım. Elimden bir şey gelmiyor” dedi.

http://www.diken.com.tr/samsunda-iki-bucuk-yasindaki-bebek-acliktan-oldu-iki-cocugum-daha-var-onlar-da-ac/

• Böyle sosyal devletin taaaa....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Samsun’da iki buçuk yaşındaki bebek açlıktan öldü
  • eğer olay doğru ise bu memleketi yönetenleri Allah c.c. üne havale ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 16 Kasım 2016; 23:17:35 >
  • Maddi imkanın yok neden 4 çocuk yaparsın ki ?
  • kerrjo1 kullanıcısına yanıt
    Sen bu saçma cümleyi kendi vatandaşına soracağına,Suriyeli mültecilere sor,böcek gibi ürüyorlar.Devlet bunlara milyarlarca yatırım yaparken,kendi vatandaşını unuttu.Hem en az 3 çocuk yap diye teşvik eden bir zihniyet var,ona sor bu soruyu.
  • kerrjo1 kullanıcısına yanıt
    prezervatif diye birsey icap edilmis ama kimsenin haberi yok.

bu olay kişin vandaki olay gibi olmasin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu devirde açlıktan ölen var lan varmı böyle birşey.Kiminin derdi sadece bir tabak yemekken kiminin derdi karı kız,saçma bir dizi, bakalım ahirette bunun hesabını nasıl verecez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suriyelilere yedirmekten bizimkilere sıra gelmedi

• Ama onlar bizim suriyeli arap gardaslarimiz diyenlere gelsin bu haber...

• Türk Irkçısı T kullanıcısına yanıt
    Ana akim medyadan nir lonk atar misiniz.

• diriliş ertuğrul dizisine geçen sezon bir bölüme 1 milyon verildiğini öğrendiğim konudan geliyorum. Teşekkürler benim canım ülkem. 21.yy' da açlıktan ölüyoruz.

edit: haber 2011 haberi sanırım ama pek te bişeyi değiştireceğinş düşünmüyorum.

http://mobil.hurriyet.com.tr/2-5-aylik-bebek-acliktan-oldu-16791043

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steganography -- 17 Kasım 2016; 0:08:31 >
  • TIME kullanıcısına yanıt
    hayir.
  • Maroon On kullanıcısına yanıt
    dogal secilim diye bu olaya diyorlar. guccsuz olan, aklini kullanamayanlar, aklini kullanmamakta diretenlere tabi olanlar yavas yavas yok oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

Maddi imkanın yok neden 4 çocuk yaparsın ki ?

Bu kapıda hükümetin yanlış politikasına açılıyor, en az 3 çocuk diye teşvik edip, sonra açlıktan ölmesine izin vermek.
  • aeeb12 kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar katılıyorum suriyelilerle ilgiliama adam da haklı durumun yoksa yapma senin aklın yok mu anlayamıyor musun o kadar çocuğa bakamayacağını

• adam 2008 yılında kaz ageçirip çalışamaz hale gelşmiş.o dönemden bu yana çalışamadığını varsyarsak hangi akla hizmet çocuk yapmışlar?çok üzülüyorum ama inasnalrın bu kadar boş beleş olmaları da sinirlendiriyor beni.sevişmeyin arkadaş ölmezsiniz.
  • Yahu reisimize canımız feda ulan!
  • tüm samsun halkı valisine kadar sorumlu ben cumhurbaşkanının yerinde olsam o valiyi belediye başkanı kaymakam muhtar emniyet müdür kim varsa alayını sürgün ederim adamın ilinde çocuk açlıktan ölüyor o koltukta maaşı makam arabasını devlet hazinesinden yediğini içtiğini bekliyor benim aklım almaz
  • Doctor House kullanıcısına yanıt
    hahahh bide halkın sarayı demişler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.