Şimdi Ara

samsun-hopa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu yaz tatilini arkadaşımızın düğünü nedeniylede ve değişiklik olması amacı karadeniz bölgesinde geçireceğiz.süre 15 gün. gezilecek gidilecek görülmesi gereken yerler varsa tavsiye ederseniz sevinirim ayder tortum maçka borçka hıdıreli şavşat sadece isimlerini bildiğim yerler konaklama gezme için önerilerinizi bekliyorum teşekkurler

• ordu boztepe geçerken uğrayın,

samsun-hopa

samsun-hopa

pidesi de güzel olur

samsun-hopa

memleketime biraz torpil geçtim

• Ordu yu ayrıntılı gezmeden geçmeyiniz.Ordu yaylasıyla,plajıyla,deniziyle,sofrasıyla karadenizin incisidir.İyi eğlenceler.
  • ordu boztepeye çıkmıştım güzel bir yer kuytu yerleri var o açıdan biliyorum .
    orduda denize girilebilecek gezilip görülecek bir yer varmı
    ordu giresun samsun trabzon rize ve artvin için önereceğiniz konaklama yerleri ve suya girilebilecek sahilleri çıkılacak yaylaları vs isimleri ile yazarsanız sevinirim
    ayrıca pideleri gördüm canım çekti ahçıya söyledim yarın pide çıkartacak öğle yemeanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enmutlu11-insan -- 26 Haziran 2008; 13:24:55 >
  • valla ben gittim Yol Üstü Lezzet Durakları adli kitabi aldim, cok guzel lokantalarda var. canım ülkemin gormedigim az yeri kaldi, bunlardan bir tanesi de Ordu, Giresun, Sinop güzergahi. Bende nasip olursa bu sene gitmeyi planliyorum. Artvin, Rize, Trabzonu cok begenmistim. eminim orta karadenizde cok guzeldir.

İllerin adlarinin sonuna .gov.tr ekleyince valilikleri cikiyor, orada resmi sitede Turizm bolumleri var, genel bilgi olmasi amaciyla oralarada bakiyorum ben

Tum tatile cikacaklara hayirli yolculuklar kazasiz belasiz seyahatler dilerim
  • ünye, fatsa,perşembe,ordu, heryer plaj
  • quote:

Orjinalden alıntı: enmutlu11-insan

ordu boztepeye çıkmıştım güzel bir yer kuytu yerleri var o açıdan biliyorum .
    orduda denize girilebilecek gezilip görülecek bir yer varmı
    ordu giresun samsun trabzon rize ve artvin için önereceğiniz konaklama yerleri ve suya girilebilecek sahilleri çıkılacak yaylaları vs isimleri ile yazarsanız sevinirim
    ayrıca pideleri gördüm canım çekti ahçıya söyledim yarın pide çıkartacak öğle yemeanda

Boztepe kuytu derken ne manada kuytu dedin anlayamadım???
    Ordu'da denize girmek istiyosan eski yoldan gideceksin Çakada çok güzel plajlar var ayrıca denizide çok güzel perşembe efirli de güzel plajlar var çok canlı bir mekandır.Orduyu geçtikten sonra tepealtı ve gülyalıda da güzel plajlar var.Yani kısacası Ordu da istediğin yerde denize girebilirsin.
    Ordu da yol kenarlarında 3 yıldızlı oteller var.Rahat edebilirsin.Eğer daha ucuz konaklama istiyorsan eski yol üzerinde apartlar var.
    Yaylalar: Perşembe yaylası, Çambaşı yaylası, Alabalık kesinlikle ye.Karagöl'e çıkabilirsen çık ama bayağı yol var birazda bozuk.Başlıca bunlar.
    Ordu'da pide Aktaşlarda,Meşhur pidecide yenir.Pirazizde kukulu kesinlikle tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cıngıro -- 27 Haziran 2008; 18:16:50 >

• ordu eski yolu bilmiyorum ki sagranın önünden geçiyordum
    havuzu olan bir otel varmıdır acaba birde rahat edebilirmiyiz ?
    kuytu zula yerde işte kuytu yer karıştırma işte :)
    giresunda o sahilde bir otel var orası güzeldi orayı biliyorum giresunun çıkışında rampayı çıkarken liman gibi bir yerin o civarlarda
  • hocam samsun ordu zaten 2 saat sürüyor orduda konaklamanın anlamı yok bence..

rize'de dedeman,çayelinde çavuşoğlu var her ikisinide tavsiye ederim..
  • rize merkezde konaklamayacağız planda o yok yaylasına çıkabiliriz veya uzungölde konaklaabiliriz
  • GİRESUN
    piraziz park hotel var
    ayrıca giresun merkezde de yııldızlı oteller mevcut
    ayrıca bektaş yaylası, karagöl, kümbet yaylaları mükemmel yerlerdir
    kesinlikle öneririm

ayrıca piraziz(ordudan çıkın giresun il sınırındaki ilk ilçe)de piraziz köftesi yeyin
  • giresun da tirebolu güzeldir, otel olarak new jasmin kaliteli bir otel.

tabzon da vakfıkebir den tonyaya mutlaka çıkın, maçkaya mutlaka gidin, merkezde atatürk köşkü ve ayasofya kiliselerini gezin. maçkadan gümüşhane yolunda hamsiköyde sütlaç yiyin. trabzon da köfte ve kumak mutlaka yiyin.otel olarak uzunkum otel iyidir.

rize de ayder ve çamlıhemşini görün. rize de merkez de kurufasulye yiyin, sanıldığının aksine meşhur hüsrevden daha iyidir.

hopa güzeldir, artvin merkez hopa dan 2 saat uzakta ve yolu sapa. artvinde kafkasör görülebilir. şavşat laşet de alabalık yenilir. yeri değişmeden yusufeli görülmelidir.
  • o zaman ikizdereden yukarıya ovit var ovite çıkabilirsiniz yedi göller var bitanesi araba yoluna yakın ona gidebilirsiniz..

ovitin az ilerisinde portik dağı var korkunç bir dağ orayıda görmenizi tavsiye ederim..

o yoldan birazdaha devam ederseniz ispir,bayburt tabelalarını görürsünüz..

yani portik dağını geçtiğiniz zaman ispir ve bayburt cok yakın erzurumada geçmeniz mümkün..

birde ardeşenden yukarıya yaklaşık yarım saat 45 dk cıktıgınız zaman çamlıhemşin ve ayder yaylasını göreceksiniz..

orayı gördüğünüz zaman mutlaka konaklayacağınızdan eminim..

kaplıca var akşam da kaplıcaya girersiniz.

şimdi oralar cok şenliklidir.
  • ikizdere kalkandereyi biliyorum
    ovitide biliyorum gezmiştim ikizderede baraj inşaatı yapılıyor
    sahilde birkaç yer gezmek orduda giresunda adada denize girmek yaylaya çıkmak sumenayı gezmiştim zaten
    aydere çıkmak uzungölde birgece konaklamak tortuma gitmek artvin şavşatı karagölü görmek
    o şekilde bir plan yapıyorum
    ispiri ikizdereyi maçkayı biliyorum amacım görmediğim yerleri görmek hadi denizede girmek bu arada yayla deniz bir arada yapmak
    akçaabatta denizin kenarında balık köfte yemek vs
    çamlıhemşinde kaplıca olduğunu bilmiyordum bunu öğrendiğim iyi oldu

burası ikizdere

samsun-hopa

burası ovitin ilerisi

samsun-hopa

burasıda ispirde bir kamping. adını unuttum dido olabilir

samsun-hopa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enmutlu11-insan -- 27 Haziran 2008; 20:28:09 >

• hey gidi memleket be..

çamlıhemşinde yok kaplıcada ayderde var şiddetle tavsiye ederim..

eğer akşam girerseniz hem sakin olur hemde su falan daha temiz olur yani sizin için daha nezih olur..

suyun sıcaklığı yaklaşık 80 derece

ama içine girene kadar girdikten sonra insanın çıkası gelmiyor alimallah
  • ayder tortum şelalesi hıdırbeli karagöl buralar banko
    o kaplıcayı kapıttırırım :) çoçuklarla gireceğiz o yüzden başkası girsin istemiyorum konjoktivitle otitle uğraşamam
    plaseleri öğrenmek istiyorum hani bu arada temizgüzel biryerde de denize girmek nezih birkaç restarontta yemek yemek maksat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enmutlu11-insan -- 27 Haziran 2008; 20:56:15 >
  • karadenizin en büyük şehiri bikere samsundur abilerim anlaşılan sitemizde samsunlu yok ...
    Bir akşam dogu parkda gezmenizi yada atakum sahilinde gezmenizi tavsiye ederim ... havzaya kaplıcaya gitmenizi tavsiye ederim
  • samsuna gittim, guzel bir sehir. ancak buyuksehir oldugu icin dogu karadenizdeki sadelik daha az geldi. tum ilcelerini gezme firsatim olmadi, eminim oralarida tum yurdum gibi cok guzeldir ama

quote:

Orjinalden alıntı: gofret55

karadenizin en büyük şehiri bikere samsundur abilerim anlaşılan sitemizde samsunlu yok ...
    Bir akşam dogu parkda gezmenizi yada atakum sahilinde gezmenizi tavsiye ederim ... havzaya kaplıcaya gitmenizi tavsiye ederim
  • buyrun samsunlu :)

ama ben trabzonda mutlaka sera golune gitmenizi tavsiye ediyorum manzarasi cok guzeldir

bide ayder diyecektim ki zaten planlarinizda varmis.

hocam bide benim yerime camlihemsin de muhlama yiyin

bide sumela ya cikacaksaniz alttaki restoranda kuymak ustunede firin sutlac
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.