Şimdi Ara

Samsung 225BW (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
36.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serhanuygur

sadece kont ilemi bu sorun var yoksa NOVA bilgisayarda gigatekte falandamı var deniyor ama mevcut değil?

tek tek arayıp sormak lazım..
    http://www.teknofiyat.com/?search=225bw&altlimit=&ustlimit=
    gigatek ve vatan da kalmadığını biliyorum..
    zaten geriye iki yer kalıyor.. birde listede görünmeyen nova..
  • ARKADAŞLAR!

Vatan bilgisayar benim iptal ettirdiğim siparişi dün akşam bana göndermiş. Bende almadan geri gönderdim.
    Bugün Vatan'da olmasi gerekiyor. Telelefon ile ulaşabilirseniz :) malesef çok zor :( bir sorun isterseniz
  • Ayrıca yıl sonu geliyor. Gümrüklerden nedense ürün çekmede problemler başlar yakında.
    Genel olarak ne alacaksanız önceden alın derim. Yoksa yılbaşı sonrası 15-20 gün gümrükte bekleme nedeni ile malzeme sıkıntısı olabilir.
  • gateway marka ekran gelmiyo demi Türkiyeye?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maedhros_Laorx

gigateği tartışmıyoruz, tartışırsak kullanılmış mal satmalarına kadar ilerletirim o ayrı konu neyse saptırmayalım başlığı.

kullanılmış malmı satıyorlar??? Bu iddianın aslı varmı gerçekten???
  • bari viewsonic birden girse piyasaya da şu kont da koyuncu da ellerinde patlasa alacakları monitörler... gözlerim mahvoldu kaç haftadır. ekranımın renkleri bozuldu. yenisi gelecek diye de yaptırmıyorum.
  • heyecanını kaybettirdiler millete.. getirince de satacak adam bulamayacak koyuncuyla kont drakula.
  • bende bu monitörü kullanıyorum. vatandan aldım kargo ile gaziantepe geldi. 10 gün kadar sürdü. müşteri hizmetlerinden bende şikayetçiyim. ama beklediğime değdi monitörden fazlasıyla memnunum. ölü pixelde yok şimdilik. ama öp test için bir program linki vermek istedim.

http://www.laptopshowcase.co.uk/downloads.php?id=1

birde güzel bir background

http://interfacelift.com/dl/wallpaper/00950_dharmainitiative_1680x1050.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXenic -- 1 Aralık 2006; 19:04:00 >

• baya ağır bir itham varsa böyle bişey anlat bilsin herkes hocam.
    quote:

Orjinalden alıntı: makel

quote:

gigateği tartışmıyoruz, tartışırsak kullanılmış mal satmalarına kadar ilerletirim o ayrı konu neyse saptırmayalım başlığı.

• arkadaşlar en son novaya mail attım bana şuan yok dediler .. satıldığı için değil de böle çok aranan aletler nedense piyasadan geçiyo gidiyo.. anlamıyorum... ben de alıcam bundan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: konsey

baya ağır bir itham varsa böyle bişey anlat bilsin herkes hocam.
    quote:

Orjinalden alıntı: makel

quote:

imzamdaki sistemi gigatek'den toplamıştım, ses sistemi modem hariç, neyse imzamdaki tagan psu yok şuanda yandı ve güme gitti. İlk önce bizden almadınız dediler[hatta güneş beyin kardeşi ben toplamadım diye azarladı resmen, ben böyle bişey görmedim] neyse sonra zorla yolladılar garantiye, ama bi geldi bunun garanti yapıştırması yırtılmış yapılmaz dediler. ben o anda bayılcaktım çünkü bikere bile dokunmamıştım psu'ya ozmn anladım ztn kendileride biliyolar ne yaptıklarını lanet olsun dedim bıraktım.

• quote:

imzamdaki sistemi gigatek'den toplamıştım, ses sistemi modem hariç, neyse imzamdaki tagan psu yok şuanda yandı ve güme gitti. İlk önce bizden almadınız dediler[hatta güneş beyin kardeşi ben toplamadım diye azarladı resmen, ben böyle bişey görmedim] neyse sonra zorla yolladılar garantiye, ama bi geldi bunun garanti yapıştırması yırtılmış yapılmaz dediler. ben o anda bayılcaktım çünkü bikere bile dokunmamıştım psu'ya ozmn anladım ztn kendileride biliyolar ne yaptıklarını lanet olsun dedim bıraktım.

kardei slm senin elinde faturan yokmuydu yaa inanmadılar ordan almadığınsa ??
  • PSU yu değiştirmişsin demişler anladıgım kadarı ile :) ya abi ne bilgisayarcılar var... yazmaya kalksan destan olur.
  • ya ben aldığım kasanın psu'sunun üzerine brz para verip almıştım taganı, faturaya geçmemişler[bu bnm salaklığım kabul ediyorum] bende garanti zamanı gelince farkettim yazmadıklarını, ondan sonrada dicek bişi kalmıyo, burda gigatekten alışveriş etmeyin çok kötüler demiyorum ztn, bnm bi arkadaşımın anakartını garantiye yolladılar düzeldi fln ama bana yaptıkları inanılmaz bir olaydı.
  • kardeş senin hatan niye olsun eğer sen farkını verip almışsan tagan ı faturasınıda ayrı olarak kesebilirlerdi.
    Ayrıca illa faturasımı olması gerekir seri numarasından zaten belli değilmi garantili olduğu ve ürünün onlara ait olduğu
    Neyse geçmiş olsun.
    quote:

ya ben aldığım kasanın psu'sunun üzerine brz para verip almıştım taganı, faturaya geçmemişler[bu bnm salaklığım kabul ediyorum] bende garanti zamanı gelince farkettim yazmadıklarını, ondan sonrada dicek bişi kalmıyo, burda gigatekten alışveriş etmeyin çok kötüler demiyorum ztn, bnm bi arkadaşımın anakartını garantiye yolladılar düzeldi fln ama bana yaptıkları inanılmaz bir olaydı.
  • 225BW için renk,kontrast ayarlarını düzgün yapabilen var mı?
    ayarlarınızı burada paylaşabilirmisiniz?

teşekkürler
  • Dün İzmir-Vatandaydım,
    sordum yok dediler (geçen hafta sorduğumda bu hafta için bekliyoruz emişlerdi)
    ancak, sorumlu gencin söyledikleri garipti.
    "bize 10 kadar geldi ama 4-5 tanesi ölü pixel sorunu nedeniyle iade edilince, artık gelmeyecek sanırım, b225 sorunlu monitör kapsamına alınmış" dedi.
    Vatandan umudu kesin arkadaşlar....
    Acaba başka marka 20-21" e mi yönelmeli............
    selamlar
  • arkadaslar meraba...acil bir durum soz konusu yardımcı olursanız sevinirim..arkadasim bir kac gun icinde yurtdısından gelecek (nijerya) ve havaalanından lcd getirebileceğini soyledi...şimdi ekonomik ve kaliteli 19" üzeri lcd olarak samsung 20bw , samsung 225 bw oneriyorsunuz değilmi...lcd yi daha cok dvd film ve oyun için kullanıcam ve monitorlerin bu kontrat parlaklık falan hesaplarından hiç anlamam....

yardımcı olursanız cok sevinirim...birde 205bw vatanda 660 ytl sizce arkadasım bana ne kadara getirmeli ?? sonucta ürün buraya geldiktren sonra garanti maranti hikaye olacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: suganzm

arkadaslar meraba...acil bir durum soz konusu yardımcı olursanız sevinirim..arkadasim bir kac gun icinde yurtdısından gelecek (nijerya) ve havaalanından lcd getirebileceğini soyledi...şimdi ekonomik ve kaliteli 19" üzeri lcd olarak samsung 20bw , samsung 225 bw oneriyorsunuz değilmi...lcd yi daha cok dvd film ve oyun için kullanıcam ve monitorlerin bu kontrat parlaklık falan hesaplarından hiç anlamam....

yardımcı olursanız cok sevinirim...birde 205bw vatanda 660 ytl sizce arkadasım bana ne kadara getirmeli ?? sonucta ürün buraya geldiktren sonra garanti maranti hikaye olacak...

gateway 24'' gibi bir monitör öneririm yurtdışından ürün getirme imkanı olan arkadaşların umonitöre bakması garip geldi bana bu arada benqunda aynı panel bir monitçrü çıkmış oda gelir umarım rekabet olur belki onda bcaklight olmaz vs..22'' Tn panel aynı özellikler.

• yaa gateway bulabilrimi bilmiyorum..populer ve bulması kolay oldugunda 225 bw dedim ama ben yine de solyerim tesekkurler...gateway 24" fiyat nedir hocam??
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.