Şimdi Ara

Samsung 225BW (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
36.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: magicboyguccino

Mxxx Kxxxx
    Vatan Bilgisayarın keriz yerine konulan müşterisi

hocam bunuda yazdıysanız okuyanların yüzlerini görmek isterdim..
    monitörü bende vatandan aldım.. Allah tan hızlı ve sorunsuz bir şekilde bana ulaştı..
  • nova bilgisayarın ölü pixel garantisi gerçekten de güzel.

www.gigatek.com.tr 439 $ fiyatı var
  • butun bu yasananlardan sonra bazı arkadasların neden bu kadar acele edıyosun dedıklerı aklıma gelıyor ve gulumsuyorum.
    Umarım hepınızın problemı yakın zamanda cozulur ve yayla desktoplarınıza kavusursunuz..
  • bu arada aklıma gelmısken bırkac arkadasa pc ıcın masalarını cızcegıme soz vermıstım ama yapamadım mesela su an ıtıbarıyle saat 23:44 ve ben hala ofısteyım..

bu hafta cok kotu gectı benı mazur gorsunler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Creapure

butun bu yasananlardan sonra bazı arkadasların neden bu kadar acele edıyosun dedıklerı aklıma gelıyor ve gulumsuyorum.
    Umarım hepınızın problemı yakın zamanda cozulur ve yayla desktoplarınıza kavusursunuz..

aynen hocam..
    hatta bir arkadaş bana atfen "sanki somalide gıda yardımı yapılıyor" benzetmesi yapmıştı..
    feci ifrit olmuştum..
    şimdiyse monitörümle sistemimi tamamladım, keyfime bakıyorum..
    neyse ben lost izlemeye devam edeyim.. (izlemeyen arkadaşlar için söyleyim.. hd görüntü ile çok hoş oluyor tavsiye ederim..)
  • ya ben ocağın sonunda alıcam bu aleti ama inanın çok korkuyorum.. bıraktım ölü pixel garantisini.. aletin kendisini bulamamaktan ayrıca siyahını bulamamktan korkuyorum.. siyah bulamazsam o zaman.. gelene kadar beklerim .. gümüş istemnmiyoeum hiç.. inşallah ocağın sonunda olur stoklarda da ben de alırım hemen..

ve afilli SONY foto makinemle 225bw incelemesi yaparımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 28 Kasım 2006; 0:08:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

ya ben ocağın sonunda alıcam bu aleti ama inanın çok korkuyorum.. bıraktım ölü pixel garantisini.. aletin kendisini bulamamaktan ayrıca siyahını bulamamktan korkuyorum.. siyah bulamazsam o zaman.. gelene kadar beklerim .. gümüş istemnmiyoeum hiç.. inşallah ocağın sonunda olur stoklarda da ben de alırım hemen..

ve afilli SONY foto makinemle 225bw incelemesi yaparımm

killforyou sizin mesaja neden dokundu acaba.. göremedim de..

distribütörler yakın zamanda bu monitörden bolca getirecektir..
    piyasanın nabzını tuttular ve sürümü olacağını gördüler..
    bence daha uygun fiyatlara her rengini bulabileceksiniz..

• quote:

butun bu yasananlardan sonra bazı arkadasların neden bu kadar acele edıyosun dedıklerı aklıma gelıyor ve gulumsuyorum.

Yayla benzetmesi için telif istiyorum
  • quote:

bazı arkadaslar monıtor buyukluklerının oranlarını sormustu ıste burda:

Samsung 225BW

Bu çok iyi oldu işte, Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicboyguccino

nova bilgisayarın ölü pixel garantisi gerçekten de güzel.

www.gigatek.com.tr 439 $ fiyatı var

arkadaşlar ben gigatekle konuştum ölü piksel garantisi samsungunkiyle aynı. ayrıca ölüpiksel kontrolude yapmıyorlar, yani siz ilk açıyorsunuz kutuyu kontrol falan yok. bu hafta içi yeni dağıtım yapılacakmış. ölü piksel kontrolu yapan ve ö.p garantisi veren yerlerden alış veriş yapın bence.
  • ulan gigatekk .. ama gigatek iyidir ben severimm...

• Orjinalden alıntı: Creapure

Orjinalden alıntı: Drizzt DoUrden

Ne oldu forumda ben yokken,bir şeyler olmuş sanki..Neyse...Şu an 225BW ile yazıyorum bu yazıyı,ilk izlenim son derece olumlu.Hemen söyleyeyim,backlight kafaya takılacak bir şey değil,yakında daha kapsamlı bir yazı yazacağım.

cok gec yazabıldım kusuruma bakma hayırlı olsun 225bw ..

yayla desktopa hosgeldın

Orjinalden alıntı: Maedhros_Laorx

Ne oldu forumda ben yokken,bir şeyler olmuş sanki..Neyse...Şu an 225BW ile yazıyorum bu yazıyı,ilk izlenim son derece olumlu.Hemen söyleyeyim,backlight kafaya takılacak bir şey değil,yakında daha kapsamlı bir yazı yazacağım.

oo aldın demek, hayırlı olsun yeni monitörün, incelemeni bekliyorum

Sağol
    Monitörü biraz kullandıktan sonra güzel bir yazı yazacağım,şimdilik acele etmiyorum,malum bir incelememiz halihazırda var.
    Bir ölü pikselim çıktı,değiştirip değiştirmemekte kararsızım.Monitörün ortasında olmasına rağmen hiç görünmüyor,hatta test ederken farketmedim bile.Şimdi değiştirsem ikincisinde de birden çok çıkar falan,uğraşmaya değmez herhalde,hiç rahatsız etmiyor çünkü.Siz ne dersiniz?
    Bir de kısacık oyun performansından bahsetmek istiyorum,HL2 Episode One,Dark Messiah ve PES6 ile test ettim.PES6 hariç çok çok memnun kaldım,ne yazık ki PES'de bozulmalar oluyor.Bana özgü bir şey mi bilmiyorum ama bulanıklaşma ve çok az ghosting gözlemledim.Kafama takılmadı desem yalan söylemiş olurum.Backlight en ufak bir rahatsızlık vermezken,PES oynarken böyle şeyler yaşamam sinirimi bozdu.

Su backlıght konusunda hemfıkır oldugumuza cok sevındım. Boylece bu konunun genelde rahatsız edıcı olmadıgı konusu bıraz daha netlık kazanmıs oluyor...
    Eger aldıgın yerle bunu bastan konustuysan ve kutu ıcerıgın tamsa degıstırmeyı deneyebılırsın ama senı rahatsız etmıyorsa kafana takma cunku bıldıgınız gıbı olu pıksel durduk yere kut dıye de cıkabılıyor forumda buna benzer konuslardea yakınanlar var buı monıtor ıcın degıul genel bı durum bu .Arkadas almıs eve gıtmıs kullanmıs kullanmıs 2 hfata gecmıs bı anda ekranda bınokta gormus ve hooop olu pıksel . kısısel bı karar ama deıstırme ımkanın varsa degıstır .
    Pese gelınce denemdım hıc kesın bısye soleyemıycem ama cs de cıkmayıp pes de cıkması benı sasırttı dıyebılırım bu arada ekran kartın neydı belkı etkısı olabılır dıye dusunuyorum..

Bu arada forumda ınternetten almayı dusunen arkadaslar var aslına bakarsanız kagıt ustunde cok mantıklı yaptıkları ama elımızde kalmadı tukendı cevabını almaları cok muhtemel ..onlara netten sıparıs verıp yerlerı yakında ıse gıdıp vatandan sahsen almalarını tavsıye ederım hatta topkapaı vatanda ust kattakı kafede sıparıs verıp alt kattan urunu alıp gıden cok bılıyorum. Yalnız tek sart kart sahıbının sahsen orda olması babamın abımın arkadasın kartı dersenız urunu alamazsınız. Bu konuyu telefon acıp gorusebılırsınız.

telıf demısken bole bı post buldum belkı bu konuyu tekrar gorusebılırız....

PS:
    sayfa 6
    konu drizzte tebrik ve hayırlı olsun msjı
    tarih :19 Kasım 2006; 11:25:02

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 28 Kasım 2006; 1:45:44 >

• gigatekte 1 tane kalmıştı. aradım sordum. ölü piksel konusunda bişey yapamam deyince almadım. novayı bekliyorum. ilk siyah benim. :):) çok yardımcı oldu arkadaş. burdan da teşekkür ediyorum kendisine.
  • quote:

telıf demısken bole bı post buldum belkı bu konuyu tekrar gorusebılırız....

PS:
    sayfa 6
    konu drizzte tebrik ve hayırlı olsun msjı
    tarih :19 Kasım 2006; 11:25:02

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Maedhros_Laorx

dvd'lerı animorphic izlemezsek bleeding sorunuda çözülür aslında. 558,8mm,hmm

Bence de,yayla gibi ekranın keyfini düşünsene.

Bir esinlenme söz konusu gibi.

PS:
    sayfa 2
    konu 225'in avukatlığını yapmak
    tarih 8 Kasım 2006; 10:55:06

Bu arada unutmadan,1280x800 oyundan memnun kalmadım.1680x1050 kasıyorsa 1440x900 de tercih edilebilirr;ama daha aşağısına inmemekte fayda var.

• quote:

Orjinalden alıntı: Da®ksiDe©
    quote:

bazı arkadaslar monıtor buyukluklerının oranlarını sormustu ıste burda:

Samsung 225BW

Bu çok iyi oldu işte, Teşekkürler...

Buyrun size milim milim ölçüler:

. . . . .4:3 monitör ... cm ..... 16:9 plazma ... 16:10 LCD
    15'' ... 30,5 × 22,9 ... 38,1 ... 33,2 × 18,7 ... 32,3 × 20,2
    17'' ... 34,5 × 25,9 ... 43,2 ... 37,6 × 21,2 ... 36,6 × 22,9
    19'' ... 38,6 × 29,0 ... 48,3 ... 42,1 × 23,7 ... 40,9 × 25,6
    20'' ... 40,6 × 30,5 ... 50,8 ... 44,3 × 24,9 ... 43,1 × 26,9
    21'' ... 42,7 × 32,0 ... 53,3 ... 46,5 × 26,1 ... 45,2 × 28,3
    22'' ... 44,7 × 33,5 ... 55,9 ... 48,7 × 27,4 ... 47,4 × 29,6
    24'' ... 48,8 × 36,6 ... 61,0 ... 53,1 × 29,9 ... 51,7 × 32,3
    32'' ... 65,0 × 48,8 ... 81,3 ... 70,8 × 39,8 ... 68,9 × 43,1
    40'' ... 81,3 × 61,0 ... 101,6 .. 88,5 × 49,8 ... 86,2 × 53,8

.oO°Oo.

• of of çok mutluyum heryere gelmeye başladı bu monitörden. bu hafta yalan olmazsa bende alıyorum :))

arkadaşlar NOVA bilgisayara almadan önce test yaptırabiliyomuyuz. ben adanadan alacam monitörü, açıp yaptırmalımı bu testi yoksa ne de olsa 2 hafta garantisi var, ben evde kendim mi yapayım.

BU arada HD Video oynatmak için ekran kartının HD özelliği olması lazım mı? yoksa sadece monitör HD gösterebilse olurmu, cahilce bi soru sorduysam özür gerçekten bilmiyorum :) benim radeon 9800 Pro iceq ile bu monitörde HD izleyebilirmiyim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 28 Kasım 2006; 12:28:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

of of çok mutluyum heryere gelmeye başladı bu monitörden. bu hafta yalan olmazsa bende alıyorum :))

arkadaşlar NOVA bilgisayara almadan önce test yaptırabiliyomuyuz. ben adanadan alacam monitörü, açıp yaptırmalımı bu testi yoksa ne de olsa 2 hafta garantisi var, ben evde kendim mi yapayım.

BU arada HD Video oynatmak için ekran kartının HD özelliği olması lazım mı? yoksa sadece monitör HD gösterebilse olurmu, cahilce bi soru sorduysam özür gerçekten bilmiyorum :) benim radeon 9800 Pro iceq ile bu monitörde HD izleyebilirmiyim???

ben şahsen monitörün kutusunu kendim açmak isterim.. her yönden emin olmak için.. yanlış anlaşılmasın nova ile bir sorunum yok..

hd dediğiniz sadece yüksek çözünürlüklü bir video formatıdır.. daha güçsüz kartlar bile rahatça destekler.. oyunlar kartı çok daha zorlar hd ye göre..

umarım monitörünüze sorunsuz kavuşursunuz..

• saol bilgiler için işte bu hafta içinde umarım benimde bir 225BW'm olcak :)
  • quote:

SAMSUNG - 205BW
    20" WIDE 0.285 MM TFT LCD DVI GÖRÜNTÜDE KESKİNLİK ARAYANLARA 1680*1050@ 75 HZ 8 MSN TEPKİ SÜRESİ 402 USD
    SAMSUNG - 225BW
    20" WIDE 0.285 MM TFT LCD DVI GÖRÜNTÜDE KESKİNLİK ARAYANLARA 1680*1050@ 75 HZ 5 MSN TEPKİ SÜRESİ 459 USD

bu gigatek komik bir firma hakkaten, koskoca 22" e de 20" yazmışlarya, ameleden bilgisayarcı da bu kadar olur zaten.

http://www.gigatek.com.tr/oem.php?kat=26
  • CİDDEN KOMİKMİŞ :D

quote:

Orjinalden alıntı: serpantin

quote:

SAMSUNG - 205BW
    20" WIDE 0.285 MM TFT LCD DVI GÖRÜNTÜDE KESKİNLİK ARAYANLARA 1680*1050@ 75 HZ 8 MSN TEPKİ SÜRESİ 402 USD
    SAMSUNG - 225BW
    20" WIDE 0.285 MM TFT LCD DVI GÖRÜNTÜDE KESKİNLİK ARAYANLARA 1680*1050@ 75 HZ 5 MSN TEPKİ SÜRESİ 459 USD

bu gigatek komik bir firma hakkaten, koskoca 22" e de 20" yazmışlarya, ameleden bilgisayarcı da bu kadar olur zaten.

http://www.gigatek.com.tr/oem.php?kat=26

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.