Şimdi Ara

SAMSUNG 32ES6710 ALDIM GELSİN SORULAR..;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 1 hafta araştırmanın ardından samsung 32es6710 marka tv yi world karta 10 taksit+2 ay erteleme ile 1589 tl ye almış bulunmaktayım.Sorularınızı;sadece merakınızı gidermek amacıyla ama çok profesyonelce olmamak kaydı ile cevaplamak isterim.

• Hayırlı uğurlu olsun , uzun yıllar kullanırsınız inşallah.Aynı televizyon bende de var.Kliksa'dan aldım 1 ay oldu, ben memnunum.
  • Tek eksi tarafı ultra clrar panel olmayışı bana göre.Biraz soluk mat panel.Sizede hayırlı olsun;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende dün aldım kliksadan... bugün kargodaymış, gelsin değerlendireceğiz artık...
  • Sizede hayırlı olsun.Samsung model alınabilecek en iyi 32" model bu şu an.Ama mat panel azıcık can sıkmıyo değil.
  • Hocam senin mesajlarında gördüm ultra clear panel olmayışından dert yanmışın nedir bu olay? pek bilgim yok. Ben de bu tv den almayı düşünüyorum şık gözüküyor ama alternatiflerimde çok neler var dersen, burda modeller var... Diğer daha pahalı olan samsung modelleri ile LG 32LM660S ve Philipsler kafamı karıştırıyor daha çok. 3d'si iyi mi ayrıca? Cevabını ve yardımını bekliyorum. Saygılar...
  • Samsung 32 es 6710 türkiye samsungtan alınabilecek en üst seviye tvdir.32" olarak tabi.32 es 6800 ve üzeri modellerde fark sadece çift çekirdek işlemci farkıdır.Bunuda araştırdım aynı anda hem tv hem de internetden indirme yapmayacaksan bir sıkıntı yok.Lg 3d lerde 3d fazla seyredildiğinde baş ağrısı olduğukanaatindeyim.Aktif gözlük daha stabil ve daha performanslı
    lg deki pasif gözlüklere kıyasla.Samsung tv katologlarında 6710 dan sonra ki modeller yok bilginize..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Slm arkadaşlar,
    Bende 32es6710 kullanıyorum fakat bir konuda çözüm bulamadım. Bu tv'de D-Smart yayınlarını modül ile izlemek mümkün mü ? D-smart bayisinden aldığım iki farklı modül de şifeyi çözmedi. Yetkili servisi çağırdım tv bozuk diye ama bir sorun yok dediler (teledünya izlersin ama dsmartı bilmiyoruz dediler). Sizlerden deneyen yada bilen var mı ? Bu tv dsmart modül ile uyumlu mu ?
  • dahili uydu alıcısını kullanıyor musunuz? evet ise sd görüntü örneği gönderirseniz şık olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.