Şimdi Ara

[samsung 40c6000 led tv aldım ilk izlenimlerim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
2
Favori
80.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle 4:3 ekranda izleme problemi olacağını bilen ve hatta uyarıda bulunan samsung neden acaba 4:3 izlemek zorunda kaldığımız bazı mediyalar için çözüm düşünmemiş ? ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukoktem

kardeş 5,47gb film dosyası 8 gb bellek kartına sığmadı anlamadım ben bu işi en iyisi HDD aldım onu bekleyim birde onunla deneyim , ilgin için teşekkürler
    caddydsg...

rica ederim. sonucu yazarsan sevinirim
  • quote:

kardeş 5,47gb film dosyası 8 gb bellek kartına sığmadı anlamadım ben bu işi en iyisi HDD aldım onu bekleyim birde onunla deneyim , ilgin için teşekkürler
    caddydsg...

8gblık usb belleği fat32 yerine Ntfs olarak formatlarsanız 5,47 gblık filmi kopyalayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caddydsg
    böyle 4:3 ekranda izleme problemi olacağını bilen ve hatta uyarıda bulunan samsung neden acaba 4:3 izlemek zorunda kaldığımız bazı mediyalar için çözüm düşünmemiş ? ...

Neden bunu düşünememişler anlamıyorum. Ekranın boş kalan kısımlarına dikkati dağıtmayacak şekilde philips ambilight gibi ekrandaki görüntüyle uyumlu soft tonlarda fon konulabilirdi veya görüntü her dakika 1 piksel sağa kaydırılabilirdi, en sona gelince sola doğru gelirdi vs vs..
  • ender123 bey sizede çok teşekkürler vermiş oldugunuz bilgilerden ama bir türlü sorunu bulamadım programıda kuramdım birazda yoruldum artık yarın devam edecem herkese iyi geceler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender123

quote:

caddydsg...

8gblık usb belleği fat32 yerine Ntfs olarak formatlarsanız 5,47 gblık filmi kopyalayabilirsiniz.

ondan olduğunu sanmam. fat ilede biçimlenmiş olsa dahi max. kapasiteye kadar bilgiyi kopyalaması lazım ve de tv nin görmesi lazım.
  • quote:

quote:

böyle 4:3 ekranda izleme problemi olacağını bilen ve hatta uyarıda bulunan samsung neden acaba 4:3 izlemek zorunda kaldığımız bazı mediyalar için çözüm düşünmemiş ? ...

Neden bunu düşünememişler anlamıyorum. Ekranın boş kalan kısımlarına dikkati dağıtmayacak şekilde philips ambilight gibi ekrandaki görüntüyle uyumlu soft tonlarda fon konulabilirdi veya görüntü her dakika 1 piksel sağa kaydırılabilirdi, en sona gelince sola doğru gelirdi vs vs..

örneğin mediaplayerde telefonum ile çektiğim bir viedeo ilk başta 4:3 modeunda açıldı ama resim özelliklerinden bunu tam ekran yaptım ve sorunsuzca oynattım. fotoğraflar içinde tam ekran modu koyulmuş olsa sorun tamamen çözülmüş olurdu.

belki yazılım güncellemeleri ile bu sorunu çözerler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner.r -- 4 Aralık 2010; 11:01:26 >

• Fat32 formatlı diske 4gbdan büyük dosya atarsanız yer yok uyarısı verir. Kesinlikle 4gb'a kadar kopyalayıp sonra hata vermez. Sizin dediğiniz sadece usb içinde doysa oluşturduğunuzda geçerlidir. O zaman dosya 4 gb sınırına gelince hata verir. Kopyalama işlemi ise baştan hata vererek hiç gerçekleşmez.
  • neyse onu gecelimç ben ne fat16 ne fat32 de o sorunla karsılasmadım.

ender123 peki bazı müzik kanalları izlerken üstten ve alttan siyah bant geliyor. 4:3 modundan yanda olanlar gibi. bunlarda sorun çıkartır o zaman değil mi?
  • Alt ve üstte boşluk olan kanallarda P.Size tuşuna basıp Zoom özellği ile görüntüyü ekrana vermeniz sizin faydanıza olur. Görüntü ekrana daha iyi oranda oturacaktır.
  • arkadaşlar dün gece açamadığım bir film vardı eternet yoluyla tv gönderiyordum ama tv görmüyordu şimdi ise aynı filmi usb kopyalayıp denedim ve açtı sanırım bikısım filmleri eternet yoluyla gönderdiğimizde tv görmeyebiliyor...
  • quote:

Alt ve üstte boşluk olan kanallarda P.Size tuşuna basıp Zoom özellği ile görüntüyü ekrana vermeniz sizin faydanıza olur. Görüntü ekrana daha iyi oranda oturacaktır.

anladım. dikkatli olmalıyız bu konularda. biraz araştırdımda. sağol ender123
  • quote:

arkadaşlar dün gece açamadığım bir film vardı eternet yoluyla tv gönderiyordum ama tv görmüyordu şimdi ise aynı filmi usb kopyalayıp denedim ve açtı sanırım bikısım filmleri eternet yoluyla gönderdiğimizde tv görmeyebiliyor...

ben ilk baştan beridir sorunun usb den dosya görememe olarak değerlendiriyordum. neyse sorunu çözmenize sevindim.

iyi seyirler
  • arkadaşlar benim iki laptop var. vga - dvi - svideo çıkışlarım var. direk hdmi olarak yok.

sizde nasıl bir tv bağlantısı yapmalıyım en iyi kalite için?

dvi-hdmi dönüştürücü alıp hdmi şeklinde bağlasam kaybım olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner.r -- 4 Aralık 2010; 20:55:45 >
  • Benim de 3 gün önce elime geçti tv ve servisi bekliyordum kurması için. Fakat adamların oyalamasına dayanamadım ve dün kendim kurdum zaten pek bi zorluğu da yoktu.
    Fakat clouding beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. Dün gece karanlık ortamda film izliyorduk ve karanlık sahnelerde siyah üzerinde bariz ışık sızmaları vardı. Açıkcası çok canım sıkıldı ve bugün gündüz tekrar izledim filmi ve içim biraz olsun rahatladı. Malum gündüz clouding belli olmuyor. Ama bunun çoğu lcd ve ledde olduğunu öğrenince aldırmamak gerektiğini düşünmeye başladım.
    Bunun haricinde ses ve görüntüden çok etkilendim gerçekten. Alt yazıda da türkçe karekter problemini bi arkdş çözmüştü sanırım ama mesajını bulamadım. Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum..
  • arkadaşlar bir sorunum var;

pc'imdeki dat uzantılı filmler var. bunların uzanısını mkv olarak değiştirip microsd karta onu sd dönüştürücüsüne onuta usb bellek haline getirip tv ye bağlıyorum. filmi sorunsuzca açıyor ancak ses ve görüntü sekronunda sorun var. ses genelde arkada kalıyor buda çok tatsız bir hale getiriyor filmi. pause yapıp biraz bekleyip devam ettiğim zaman ses ve görüntü birbirini tutuyor. ardından beklemeden pause play yaptığım zaman yine aynı sorun oluyor.

+

bazende görüntüde dalgalanma olduğu zaman direk ses ve görüntü sekronu bozuluyor. nedendir?
  • quote:

arkadaşlar benim iki laptop var. vga - dvi - svideo çıkışlarım var. direk hdmi olarak yok.

sizde nasıl bir tv bağlantısı yapmalıyım en iyi kalite için?

dvi-hdmi dönüştürücü alıp hdmi şeklinde bağlasam kaybım olur mu ?

ee yokmu konuda önerisi olan?
  • arkadaşlar yokmu bilgisayarını bu led tv ye aktaran?

1:1 pixelmapping oluyor mu?

dvi to hdmi dönüştürücü ile hdmi kablo mu kullanmalıyız yoksa dvi to hdmi bir kablo almak daha mı mantıklı?

+ 1080p destekli hdmi 1.3b standardı ile 10mt lik bir kabloda kalite kaybı yaşarmıyız?
  • bilader bende aynı tvden alacam hatta bu günlerde almak üzereyim sen bu fiyata nerden aldın burda paylaşta bizde aynı yerden alalımn.
  • 40c6000 kullanıyorum,ne yaptımsa tv kumanda kodunu bulamadım,,dreambox 500HD var sadece Dm kumandası ile kullanmak istiyorum,,
    var olan kodlar çalışmadı,denedim,acaba LED için farklı bir kodmu var yoksa henuz böyle kod mu yok?
    Bilgisi olan var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.