Şimdi Ara

samsung 40c8000 +3D gozluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung 40c7000 urun iadesi yapıp samsung 40c8000 alındı izlenimler

• 40c7000 clouding ve gozluk sebebi ile iade edildi yerine 40c8000 alındı fark 300 tl toplam 3300 maliyeti var
    40c8000 kasa olarak daha goze hitap ediyor
    800hz cevirebiliyor ama Turkiye de yayınlar 50 hz:))
    3d gozluk iyi teknoloji olarak sd yayını da 3d ye ceviriyor kalıteli deil ama ,3d film alıp izleyemedim,deniyince yorum yaparım
    3d gozluk ,kumandadaki 3d tusuna basılınca ekran 3d moduna geciyor ve o zaman gozlukteki power tusuna bastığınızda acılıyor ,3d yayını kestiğiniz an gozluk otomatik kapanıyor guzel bi ozellik
    kumanda aydınlatmalı cok guzel bi tasarım gece kullanırken ise yarıyor 40c7000 kumanda ile aynı,
    40c7000 den daha ince tasarım
    dvd film izledim goruntu harika +ses sistemi ile (philips hts3568)
    urun alırken Turkiye distribütor garantili olmasına dikkat edin ben öyle aldım distribitör garantili
    ben memnunum tavsiye ederim
  • Teşekkürler, hayırlı olsun konsolunuz var mı oyun performansı nasıl.
  • eyw .saolasın,ps3 um felan yok pc yi daha baglamadım masaustu pc benim,daha cok ekran kartı onemli,pek merak yok ps3 e laptop dusunuyorum ileride
  • arkadaşlar şu hz olayını artık satıcıların sizi yanlış ve istediği ürüne çekmek için kullandığı o kelimeyi kullanmayalım türkiyede 50hz lik yayın var ondan 100hz ve diğerlerine gerek yok lafı yanlış bir cümle olur.çünkü üreticiler 100 hz lik tv derken gelen yayınla ilgili bir bilgi vermiyor dmek istedikleri 50hz ile gelen yayını tv nin işlemcisi çok kısa sürelerde işleyerek araya bir kare daha koyması yani tv yi sanal olarak hızlandırmış oluyorlar olay bu eğer yayın 50 değilde 60 hz olsaydı bu sefer 120 hz olacaktı 70 hz olsaydı 140 hz olarak böyle devam edecekti.sadece tv yi sanal olarak hızlandırdık demek.
  • Arkadaşlar Hz olayı elektrik salınımı degilmi? Türkiye'de 50 Hz Amerikada 60 Hz Türkiyede Bunun katları alınıyor,100,200,400,600,800 Amerikada 120,240,gibi eskiden buna elektriğin yenilenme hızı deniyordu şimdi nerden çıktı bilmiyorum görüntü oluşturma diye dedikodular dolaşıp gidiyor.
  • 3D film,performansi,nasil?,denediniz mi
  • tv nin arkasında yazan 50hz elektrik şebekesinin frekansıdır lcd led lerde deki o demek değil sadece dijital olarak hızlandırdık demek.ikisi farklı.yani tv yine 50 hz ile çalışıyor onda sorun yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.