Samsung 46d7000 Tv aldım ve ev içinde alacağım bir NAS sürücüsü ile bu TV'yi nasıl düzgün bir şekilde kullanabilirim? En çok ismi geçen zyxel nsa 210 ürünü ama bu ürün mkv, hd video oynatmada sorun çıkarır mı, alt yazılar çalışır mı? TV ve NAS sürücüsü router üzerinden kablo ile birbirlerine bağlı olacaklar.
Ev içi medya ağı kullanan veya bu konuda bilgisi olanlardan fikir ve yardım bekliyorum. Amacım NAS sürücüsüne videoları koyacam ve TV ye her seferinde usb bağlamak istemiyorum direk NAS sürücüsünden izlemek istiyorum videoları.
Hocam televizyonu modem bağlantısını yaptıktan sonra ağda görecektir. Ağda olan her oynatıcıda nsa içindekileri görebilrsiniz. Bende de nsa 221 var fakat ben vu duo uydu alıcama taktım onda gördü. malum daha ethernetli bi tv miz yok. Ama siz görebilrisiniz.
merhaba . zyxel nsa 210 sürücüsünü evimdeki samsung 51d550 televizyonuma ağ üzerinden bağladım. Filmleri usb ile televizyona takıp izlediğimde hiçbir sorun yok fakat nsa sürücüdeki filmleri izlemeye çalıştığımda alt yazıları okumuyor. Böyle bir sorun var. 1080 p mkv filmlerde bile takılma yapmıyor. tek sorun altyazı da