Şimdi Ara

Samsung 46ES7000 Youtube Siyah Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung 46ES7000 kullanıyorum ve düne kadar youtube girebiliyordum lakin bugün denememde youtube uygulamasını açtığımda simsiyah ekran oluyor Videodaki gibi

https://www.youtube.com/watch?v=uB2rtGoA7OU

sizdede öylemi acaba ?

Daha Önce Smarthub uyarı vermişti
    YouTube Support for Samsung Smart TV's to end 30-Jun-2017 diye
    acaba tamamen kaldırıldımı ?
    skypeden sonra youtubede kaldırılırsa geriye ne kaldıki bu tip televizyon kullanmanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar79us -- 29 Haziran 2017; 2:36:10 >

• sende simgesi var bende o da gitti. samsung apps de bile youtube indiremiyorsun çünkü ordada yok. O kadar para veriyorsun smart tv alıyorsun tek tek programları gidiyor. Zaten en çok kullanılan bir youtube vardı o da gitti. O zaman ne diye o kadar para verdim bu tv'ye. Normal bir tv alırdım ondan daha iyi olurdu.
  • Tamamen silindi bendede. Es serisi benimki. Tek kullandığım programdı. Cepten basıp tvde hemen açıyordu, gelen misfirler bu özlliğe bayılıyordu. Tv nin başka özlliği kullanılmıyor zaten. Bimden tv al artık daha iyi. Kırasım geldi tv yi. Çözümü aradım bulamadım yükleyen göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı dertten muzdaribim bende.... 46ES5500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07 Osman -- 10 Temmuz 2017; 16:44:29 >
  • Samsung Tam Anlamı ile tv de bir hezimet
    46es7000 marka tv imde
    önce skype kaldırdılar (kamerayı süs olarak kullanıyorum)
    şimdide youtube...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar79us -- 11 Temmuz 2017; 1:48:22 >
  • markaya özel bir durum değil. youtube, flash ve android tabanlı hariç tüm smart tvlerden desteğini çekti
  • Aynı sorun şu an bende de var. SmartHub’dan tekrar kur dediğim zaman anca açıyor uygulamayı. UE serisi bende ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.