Şimdi Ara

Samsung 55NU8000 vs. 55MU9000 vs. 55Q6FN Arasında Kaldım, Hangisini Tercih Etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konu başlığından da anlaşılacağı gibi 55NU8000 vs. 55MU9000 vs. 55Q6FN arasında kalmış durumdayım. Aslında NU8000 ve MU9000 arasındayım lakin eğer ciddi bir kalite farkı var ise 55Q6FN'yi de düşünebilirim.

Okuduğum kadarıyla 55MU9000 ile ilgili özellikle başlarda çok fazla sorun yaşanmış, bu televizyonu kullanıp uzun süredir sıkıntı yaşamayan var mıdır? NU8000'de de 2018 modellerdeki bazı dosya ve ses biçimlerini desteklememe sorunu varmış anladığım kadarıyla. Hepsi hakkında bayağı okuma yaptım lakin net bir karar veremedim, konuya hakim kişiler bir öneri yaparsa çok memnun olurum.

Bir diğer husus sizce gittigidiyor, hepsiburada'daki güvenilir olarak görülen satıcılardan alışveriş yapmakta bir sakınca olur mu? Samsung Türkiye'den 5800'e NU8000 almaktansa gittigidiyordan 6100e Q6FN alınabiliyor, o konuda da öneriniz varsa sevinirim, teşekkürler.

• 55nu8000 4850 tl ye alınabiliyor. Kredi kartı kampanyası ile biraz daha uyguna gelebilir. Şu an sıfır 55mu9000 bulmak mümkün mü? Olsa bile geri iade ürün olma olasılığı daha yüksek bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bugün gg dan 55nu8000 aldım 4585 e geldi ;taksit olayı 3 e düşecek ve fiyatların artma olasılığı yüksek, kurdan dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jayus

bugün gg dan 55nu8000 aldım 4585 e geldi ;taksit olayı 3 e düşecek ve fiyatların artma olasılığı yüksek, kurdan dolayı.
    indirim-yeri isimli satıcıdan mı aldınız hocam? Bir sıkıntı oldu mu kurulumda vs. ?
  • KntrlGS K kullanıcısına yanıt
    1-2 gün içinde ürün ulaşır. Konu hakkında bilgilendiririm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum açıkcası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55Q6FN bu model nasıl arkadaşlar.?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konuyu hortlatıyım dedım ne aldın neye karar verdın dostum bende arada kaldım
  • Aynı durumdayım. Ne tavsiye edersiniz?
  • Konsolda oyun oynamayi dusunuyorsaniz nu daha iyi bir secimdir onun disinda mu ile arasinda hemen hemen fark yok gibi q6 ise hepsinden fiyat olarak daha pahali bence fiyat farkina degecek bir fark yok q7 ve q6 yan yana izleme firsatim oldu q7 çok daha başarili ayrintilari daha iyi gosteriyor

• Q6fn de maç yayınında top iZ bırakıyor, teniste tenis topu iz bırakıyor. Kuyruklu yıldız gibi yani. Bir ayarı yok, normal dedi servis. Memnun kalmadım. Aynı sorunu yaşayan var ise bilgi almak isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.