Şimdi Ara

Samsung 85Q70T Ölü pixel Teknosa ve Samsung iade almıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung 85Q70T Ölü pixel Teknosa ve Samsung iade almıyor.

Merhaba Arkadaşlar 02/11/2020 tarihinde Teknosa Ankara Forum şubesinden Samsun 85Q70T modeli bir televizyon aldım. Satışçılar televizyonu alladılar pulladılar, hediye çeki var süper uçuyor kaçıyor dediler bir şekilde beni ikna ettiler.

Televizyon bana 4 gün sonra teslim edildi. Servis TV nin kurulumuna geldiğinde ayarlarını falan yaparken apartmandaki uydu şebekesinde problem olduğu için kanalları ayarlayamadık, neyse dedik sorun yok zaten daha çok dijital platformları izliyorum cihazı internete bağlayalım. Ekteki fotografta görebilirsiniz.

İnternetle ilgili sıkıntı da olunca dedim bari usb bağlayayım da görüntüsüne bakayım. Titiz bir kullanıcı olduğum için kırmızı, mavi, yeşil, beyaz ve siyah renklerin olduğu 5 adet uhd boyutlarında jpeg hazırladım tvnin renklerini kontrol etmek için usb'yi taktıktan sonra ekrana bakarken tam ortasında ölü piksel olduğunu fark ettik daha sonra dikkatli bakınca ekranın muhtelif yerlerinde 5 adet ölü piksel olduğunu gördüm, montaj elemanları fotografları çekti, ben ürünü teslim almak istemediğimi değişim istediğimi belirttiğim halde kurulumu tamamlamadan kurulum fişini bastırıp gittiler. Yarım saat sonra Samsung bunu bir hata olarak kabul etmiyor, değişim talebiniz red edildi dediler.

Defalarca Teknosa ve Samsung'la iletişime geçtim herhangi bir sonuç elde edemedim. Teknosa diyor ki Samsung değişim talebini kabul etmiyor. Samsung diyor ki 5 adet ölü piksel hata olarak kabul edilmez.

Teknosa'da en az iki kere Samsung da kimbilir kaç kere dosya açıldı ama herhangi bir sonuç elde edemedim.

En son avukat aracılığıyla ihtar gönderdik bakalım ne olacak. Samsung'a ölü pikselin ayıplı mal olduğunu daha önce benzer durum yaşayanların haklarını mahkeme üzerinden arayıp lehlerine karar çıkarttılarını belirtmeme rağmen herhangi bir sonuç elde edemedim. Sosyal medya üzerinden de her iki firmayada ulaştım ama yine bir sonuç elde edemedim ne yazık ki.

Ürünün değeri yüksek olduğu için Tüketici Hakem Heyetine de başvuramıyorum.

Samsung'dan televizyon alacak arkadaşlar bir daha düşünsün.

Ekşisözlükte olan arkadaşlar varsa konuyu oraya da taşıyabilirlerse sevinirim.

• Geçmiş olsun hocam piksel görüntüsü atabilirmisiniz geçen hafta arkadaşta aldı onda da çıktı
  • Bu serinin 55 inç olan modelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortnite30 -- 22 Aralık 2020; 22:25:23 >
  • Ne yazık ki yurt dışında olduğum için ölü piksellerin fotosunu atamıyorum.

• ben de samsungla çok uğraştım, servise gitti daha 1 günlük tv serviste 1 hafta kaldı ve dönüşte ekranda 2 tane siyah leke ile geldi bunu bile kabul etmedi, samsung hem genel merkez hem de yerel servis olarak müşteriye zerre değer vermiyor. bana defalarca git THH'ye dediler ve thh tam 5 ay sürdü dün sonuçlandı, bakalım bundan sonra ne olacak?.

Ayrıca samsung q60 55" almıştım, paneller 2 saatlik kullanımda açıldı, sesli komutu servis 1 kere bile çalıştıramadı ama beni toplamda 6 ay oyaladılar, buna sebep olan hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum, bu bekleme süresince almayı düşündüğüm tüm tvler en az bin lira zamlandı.

bu arada ben de teknosa denen yerden almıştım alırken başımda 3 tane eleman " ab şöyle tv böyle tv, arkanda SABANCI var abi, bir şey olursa burdayız "dedi, gittiğimde hepsi bir yere kaçıştı, bana hastalıklı muamelesi yaptılar sanki, mecbur birini yakaladım, " abi biz sadece satarız, biz aracıyız dedi, telefon açtım teldeki kadın da aynısını dedi, anlıyorum siz satıcısınız dedim"

artık gözümde samsung ve teknosa ikilsi benim için teknolojiyi değil de daha çok kandırılmayı çağrıştırıyor. 1 ay uyku uyutmadılar bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewkdark -- 25 Aralık 2020; 23:30:23 >

• Bende konuyu yargıya taşıdım bakalım nasıl bir sonuç alacağım, doğal hakkım olarak değişim istedim ancak reddedildi. Şimdi artık iade istiyorum, haklı bulunursam avukatlık ve adli masraflarda Samsung trafından karşılanacak. Hem müşteri hem para kaybedecekler. Birde par kart kampanyası vardı ona da katılmıştım. Güya kartı teslim etmişler bana gelen giden bir kart yok, bir de bunun için başvurdum bana belge gösterin kim ne zaman kime teslim etmiş kartı diye bakalım ne olacak. Bir daha Samsung almam bu kadar müşteriyi düşünmeyen ve sattığı malın arkasında durmayan vurdumduymaz firma görmedim.

• Samsung yolunu bulmuş belgeyi falan umursmaz, benim tv 6 ay oldu, yapamayınca kapıya attı gittiler, hani bunun teslim ettim belgesini almadınız dedim önemli değil dedi,yani servisin benden aldıkları belgesi var ama bana iade ettiklerine dair belge yok,

Kaybettileri bir şey de yok benden 6300 aldılar 6 ay kullandılar tv 7300 oldu bu sırada Allah korusun TV'ye bir şey olsa tüm her şey bana kalacak. Yani sizin mahkeme 5_6 ay sürerse TV'ye olacak şeylerin hepsi size kalacaktır bunu avukatınızs iyi danışınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün teknosa avukatım aracılığıyla gönderdiğim ihbara cevap olarak "Samsung cihazda herhangi bir ayıp olmadığı" bilgisini verdiği için olumsuz olarak cevaplamış. Şimdi arabuluculuk sürecini başlattık avukatımın dediğine göre bu süreçte de anlaşamayıp dava açmamız gerekecek.

• Ayıplı olan ürünü değiştirmek zorundalar. Genel merkezlerine mail atmanızı tavsiye ederim.

• Evet arkadaşlar mahkemem sonuçlandı ve Samsung ürünü geri almak zorunda kaldı. Ayrıca üstüne mahkeme, avukatlık ve bilirkişi masraflarını da ödemek zorunda kaldılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D2C72932 -- 30 Eylül 2021; 11:48:11 >
  • Samsung marka kürdan bile alınmaz. Müşteri memnuniyeti sıfır, ürünün arkasında durma sıfır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur.k U kullanıcısına yanıt

Evet berbat bir tecrübe olmuştu benim için 😑

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.