Şimdi Ara

Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27', 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.032
Cevap
30
Favori
103.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arıştırmak lazım ben bakındım ama bilgi bulamadım.
  • Arkadaşlar black Friday indirimi ile heyecanla PlayStation Pro için bu monitörden aldım ancak HDR i açtığım zaman aldığım görüntü cidden çok kötü renkler aşırı soluklaşıyor. Biraz araştırdıktan sonra ve gözlemledikten sonra ps üzerinden HDR i kapatarak renkerin eski canlılığına kavuştuğunu gördüm. HDR bu monitör de cidden leş durumda. PlayStation da bu monitörü kulllanan var ise ayar yapmam da yardımcı olabilir mi acaba? Resimde ki ayarları nasıl yaparsam üst düzey verim alabilirim?
    Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AykanKasapoglu -- 3 Aralık 2020; 6:13:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AykanKasapoglu kullanıcısına yanıt

Hocam konu içinde "playstation" aratın çok mesaj var.

• imfatalty kullanıcısına yanıt

Arattım ancak bahsettiğim ayarlar ile ilgili bilgi bulamadım ne yazık ki

• Wallpaper engine kullanan var mı bu monitörde arkaplanda hareketli görüntü olunca Windows da gezerken ekranda titreme oluyor. Sebebi ne olabilir acaba.

• Bende ilk defa açtım HDR'I monitör öldü resmen rank falan kalmadı :):):) Bende bakınayım.

Siz de PlayStation da mı kullanıyorsunuz acaba
    ?

Yok pc, displayport 1.2 ile bağlanıyorum. kablo sorunumu var acaba...

Kullandığım kablo kaliteli bir kablo sorun olduğunu sanmıyorum. HDR olayı oyundan oyuna değişiyor olabilir. Fifa da leş oluyor orası kesin :) HDR i kapatıyorum süper RGB aralığını full yapıyorum PlayStation menüsü üzerinden renkler aşırı canlı ancak bu sefer de detaylar kayboluyor

Freesync açınca düzeldi bende hdr.

Ben de hep açık hiç kapatmıyorum. Kapatınca gölgelenme oluyor
  • Daha önce görmediğim bir incelemesi varmış Youtube'da. (2017 tarihli)

• 3. Ürünü sipariş verdim , daha önceki ürünlerin seri numaralarını kaydetmiştim , 3 gün önce iade ettiğim ürünün aynısını yolluyorlar kartta limitte kalmadı Asus vg24Vq hakkında bilgisi olan var mı , bir de onu deneyelim

• Mnt61 M kullanıcısına yanıt

Amazon bu duruma ne diyor ben konuştuğumda iade olan ürünler Samsung a geri gidiyor demişlerdi

• SAMSUNG ODYSSEY G5 2500 TL

SAMSUNG C27HG70 3100 TL

Sizce hangisi alınmalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mert05

Amazon bu duruma ne diyor ben konuştuğumda iade olan ürünler Samsung a geri gidiyor demişlerdi

hepsiburada dan aldım. gelen monitörlerin hepsinin kutuları açılmıştı , inceleyince hemen anlaşılıyor. hepsiburada da kusursuz chg70 bulmak imkansız olduğuna karar verdim.

• escorial E kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar. rtings sitesinde iki monitörü yan yana koyup karşılaştırabilirsiniz.

g5 incelemesi yazılınca ben sormuştum hangisi daha iyi diye ve chg70 cevabını vermişlerdi. direk cevabı yapıştırayım hatta: Evet, CHG70 kesinlikle çok çok daha iyi. Yine de önemli bir fiyat farkı olduğu için bu gerçekten adil bir karşılaştırma değil.

yani burada fiyat farkı olduğu için özelliklerine göre tercihi siz yapacaksınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omara kullanıcısına yanıt

Selamlar cevabiniz için teşekkürler, evet C27HG70 hala cok daha iyi bir monitör ancak arasındaki 500 TLlik fiyat farkını sanırım vermeyeceğim, bir de 1 hafta öncesinde 2700ken alamamış olmanın verdiği duyguyla şu an 3100 fazla geliyor :D Hazır düşmüşken Odyssey G5i test edelim bakalım. Teşekkür ederim.

• escorial E kullanıcısına yanıt

şimdiden hayırlı olsun hocam, iyi forumlar.

• numants61 kullanıcısına yanıt

sağdan soldan sızma derken anlamadım? sağdan soldan bakarsak va glow görünüyor zaten, ve arka ışıklar da görülebiliyor pozisyona göre mavi ya da sarı şeklinde. Ben de amazonla konuşmuştum, samsunga geri gönderdiklerini söylüyorlar ama bence samsung da alıp tekrar paketleyip ilk haline getirip geri yolluyor mağazalara. İçlerinden çıkan kurulum kılavuzu ya da paketten anlaşılıyor bir şekilde.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.