Şimdi Ara

Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27', 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.032
Cevap
30
Favori
103.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onu bende biliyorum. Ayarlar sabit kalmıyor 10bit gösteriyor ayarlayinca 8 bite geri donuuor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetronoM

Herkese selam, monitörden 10 bit görüntü alabilmek için ne yapmalıyım?

Birkaç şey denedim ama çözüm bulamadım. AMD ekran kartı kullanıyorum

Pauge Displayport ile bağlı ama ne yaptıysam 10 bit görüntü alamadım.

Kullanmış olduğun monitör ViewSonic XG2401 , 6+frc bir monitör yani 8bit bir monitör. olmayan şeyden nasıl 10 bit çıkaracaksın :)

• MetronoM M kullanıcısına yanıt

numan onu nerden çıkardın :) monitör osd ekranında dp 1.4 seçili mi

• quote:

Orijinalden alıntı: falkan12

numan onu nerden çıkardın :) monitör osd ekranında dp 1.4 seçili mi

evet seçili

Soruyu soran arkadaşın ekran görüntüsünde monitör modeli c27hg70 değil o yüzden 10 bit olmadığını söylemiş arkadaş bu konuşma tarzınızda hiç hoş değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert05 kullanıcısına yanıt
    Bilip bilmeden yorum yapmayacak o halde. Ayrıca sen kimsin de bana akıl veriyosun hadi işine bak.
  • sakin olun bee soruyu soran metronom ekran görüntüsünü ben attım, benim monitörüm bile değil o

sana yardımcı olmaktan vazgeçtim sen zaten akıl istemeye yardım almaya yazıyorsun en azından cevap veriyoruz. benim bu başlıkta 3-4 tane sorum tamamen karşılıksız kaldı son sayfalarda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: falkan12

sana yardımcı olmaktan vazgeçtim sen zaten akıl istemeye yardım almaya yazıyorsun en azından cevap veriyoruz. benim bu başlıkta 3-4 tane sorum tamamen karşılıksız kaldı son sayfalarda :)

hadi iyi geceler. Yardımını isteyen yok.

• benim yüzümden kavga etmeyin yanlış anladım :) samsung chg ana konusu üzerinden sorulduğunu unutarak resimdeki monitörün sorulduğunu sandım. sırf o monitörün modelini araştırıp cevaplamak istedim. hiç yoksa toplamda 5 dakikamı harcadım şuan yazdığım yorum da dahil ve 34 yaşında ki adama çocuk muamelesi yapıldı :) teşekkür edip yanlış anladığımı söyleyebilirdin amme hizmeti yapıyoruz , para veren yok :)

Dostum psikolojik sorunların var haberin olsun. Farkında değilsindir diye uyarayım dedim.Tavsiyem bir psikolog a görünmen yönünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: numants61

benim yüzümden kavga etmeyin yanlış anladım :) samsung chg ana konusu üzerinden sorulduğunu unutarak resimdeki monitörün sorulduğunu sandım. sırf o monitörün modelini araştırıp cevaplamak istedim. hiç yoksa toplamda 5 dakikamı harcadım şuan yazdığım yorum da dahil ve 34 yaşında ki adama çocuk muamelesi yapıldı :) teşekkür edip yanlış anladığımı söyleyebilirdin amme hizmeti yapıyoruz , para veren yok :)

Bende 37 yaşındayım eeee ne yapalım şimdi. Yaş bu kadar mı önemli senin için. Bilmişlik yapmaya ve birde üzerine laf sokar edayla yazmaya hakkın yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetronoM -- 12 Aralık 2020; 12:48:40 >

Cevap vermende bir sorun yok ama cevap veriş şeklinde sorun var bence ve de davranışların kesinlikle psikolojik sorunların olduğunu gösteriyor. Bence tavsiyemi dikkate al.

• falkan12 F kullanıcısına yanıt

Benim ilk aldığım monitör de ışık sızması yok denecek kadar azdı fakat bir tane ölü piksel çıktı. İkinci gelende ölü piksel çıkmadı fakat bariz sızma var. Bunu da gönderip tekrar sipariş edeceğim monitör renk açısından oyun performansı açısından çok iyi wievsonic vx3276-2k-mhd modelinde sipariş etmiştim karacumada kutusu kapalı duruyordu Samsung dan memnun kalmazsam onu kullanırım diye dün açtım kurdum ölü piksel veya ışık sızması yok ips olmasına rağmen Va panel bence güzel renk açısından ve oyun oynamayacak kadar ghosting oluyor. Ben iki Samsung da da HDR dan verim alamadım açtığım da videolarda da solma oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert05 -- 12 Aralık 2020; 13:46:38 >
  • Benim bir sorum olucaktı. Eye saver mod ve color ayarlarını kullanamıyorum kapalı olarak gözüküyor ne yapmam gerekir

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.