Şimdi Ara

samsung,canon,nikon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi bir kompakt dijital makine almak istiyorum.yalnız bütçem sınırlı. optic zoomu, makrosu, iso ayarı, gece çekimi, beyaz dengesi, gibi ayarlarını inceleyerek bikaç makine seçtim.sizce bunlardan hangisini almalıyım.
    samsung wb500, wb600, wb650
    canon sx200, sx120
    nikon L110, L100
    bunları incelediğimde benim gördüğüm nikon L110, canon sx200 ve samsung wb650 ön planda. digitalversus sitesinden makinelerin çekilmiş fotoğraflarınıda karşılaştırdım. siz hangisini almamı önerirsiniz.

• bunlar arasından samsung wb500 sizin her ihtiyacınızı karşılar.
  • wb500ü mü öneriyorsunuz diğerlerine göre biraz daha düşük gibi ama özellikleri ve çektiği fotoğrafların kalitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucifer31

wb500ü mü öneriyorsunuz diğerlerine göre biraz daha düşük gibi ama özellikleri ve çektiği fotoğrafların kalitesi

Benim baktığım inceleme sitelerinden edindiğim izlenim samsung wb500 ün daha iyi fotoğraf çektiği yönünde. Özellikler olarak diğerleinin artısı olarak canonlarda Av ve Tv modlarının ve livewiew özelliğinin olması sayılabilir.

Eğer siz çok ayarla uğraşmadan çakim yaparım diyorsanız wb500 ihtiyaçlarınızı karşılar. Ama wc500 piyasadaki en iyi kompakt makine değil tabi.

ek: kalem pille çalışmaması da bir dezavantaj bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 15 Ağustos 2010; 11:02:02 >
  • canonun sx120 modeli hem kullanış hem fotoğraf kalitesi yönünden iyi kullanımı özellikle M modunun çok kolay rahalıkla öğrenilebilir ..Sensör boyutları ve buna bağlı olarak pixel density oranlarını karşılaştırırsak wb500 ön planda olur fotoğraf kalitesi ve renk doygunluğu bakımından ....
    ayrıca samsugta p ve m modları var diğer yazdıklarınızda A-S-P-M yada Av-Tv-P-M modları mevcut..
  • canon un sx210 modeli var artık. Bence bunu bir araştır. sx200 e bakma. foto kalitesi çok güzel ama 210 modeli 200 ün çok çok üstünde.
    Nikon un baktığın modelleri kompaktan büyük like modeller büyük olabilir.
    Ama düşünürsende de L110 daha yeni onu düşünmek mantıklı olur.
    fuji f80
    panasonic lx3ve 5, tz10 modelleride iyidir.
    nikon un kompaklarına pek bakma derim. samsung ada pek bakma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    canon sx130 kullanıcıları
    14 yıl önce açıldı
    Canon 70D
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.