Şimdi Ara

Samsung cihazlarınızı PARALEL İTHALAT alın. PARANIZ CEBİNİZDE KALSIN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eşime almış olduğum S3 Mini beyaz cihazımı birden fazla arıza sebebiyle Yetkili servise götürdüm.

Arızalarım :

*Şarjdan çekince şarj olmaya devam etme,

*Ses gitmeme

*ve ufak belli-belirsiz bir ekran gölgelenmesi-lekelenmesi idi. Yani ekranın sağ tarafında pembemsi bir leke var. ( Darbeden dolayı oluşan ölü piksel, çatlak-kırık vs değil. Alındığından beri mevcut. sonradan farkedildiği ve fazla önemsenmediği için götürülmedi servise )

Servise götürdüm, bahsettiğim arızaları bildirdim. Cihazınız yapıldı diye mesaj gelince almaya gittim.

Aldığım cevap şu : Cihazın çerçevesinde çizik var, çizikler kullanıcı hatası, o yüzden ekran garanti dışı. ücret 220 tl ( bilmeyenler için söyleyeyim LCD ekran, Dokunmatik panel ve Gri Ekran çerçevesi TEK PARÇA şekilde değişiyor )

Benim dediğim de şu : Benim problemim çerçeve ile değil, ben ekranımdaki lekeden şikayetçiyim. Tümünün tek parça halinde değişmesi benim kullanımımla değil; üretim ile alakalı bir şey. Zaten çerçeve 3-4 ayda dökülmeye başladı !

yok hukuki hakkınızı kullanabilirsiniz vs bişiyler zırvaladılar.

Alırken S3 mini 930 TL Türkiye garantili idi, 630 TL paralel ithalat. Eşim sıkıntı yaşamasın diye ve Daha Güvenilir diye 300 TL fark vererek aldığım şu ürünün distribütörü Sorunu çözmek yerine; Benim şikayette bile bulunmadığım bir yeri bahane ederek parça değişiminden kaçınmıştır. Kaldıki o boya dökülmelerini bile garantiye almalılar. ( Şikayet siteleri bu boya dökülmesiyle alakalı şikayet dolu )

şu anda benim ekranımda görüntü gitse veya dokunmatik problemi vs. yaşasam cihazım "garanti dışı". Sebep: çerçevedeki çizikler ve boya dökülmesi.

Anlayacağınız Türkiye garantili aldıysanız çerçevenizi kılıf vs kullanarak iyi kullanın. çizmeyin. Sonra cihazınız Garanti dışı kalabilir.

şu saatten sonra en mantıklı şey Paralel ithalat alıp paranızın cebinizde kalması, bir sorun çıkarsa kendim ; parasıyla hallederim, yine ucuza gelir.

not: yazıda bazı ayrıntılar var. hepsi ayrı olay. Fazla uzamasın diye yazmıyorum.

teşekkürler.

• İthayalatta almayın,samsung almayın

s3 ü aldığım güne lanet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

İthayalatta almayın,samsung almayın

Bende s3 de var. Çıktığı gibi aldım. Suanda rehbere 5 sn de giriyor. Kenarlari döküldü. Malzeme kalitesi yerlerde. Bundan sonra HTC olur heralde...

Hayir benim burda asıl söylemek istediğim garanti mevzusu. En pahali parça ekran ve hiçbir şey yapmıyorlar. Bahane arıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia nin resmi tedarikcisi teleservice sikayetlerle dolu forumun o kisminda. Sadece biri degil hepsi boyle bu devirde. Tuketiciyi koruyan dogru duzgun duzen yok ne yazikki. Hakem heyetiyle firma arasindaki iletisim 2-6 ay arasinda degismekte. Bunu en fazla bir aya indirmeleri gerekiyor. 300lira da az para degil. 600liraya paralel alsaydiniz yaptiracak olsaniz samsung a sifir ekrani 300lira zaten. Resmi tedarikci diye fazladan para vermek tamamen bosa paradir bu zamana kadar hic bir faydalarini gormedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

Bende s3 de var. Çıktığı gibi aldım. Suanda rehbere 5 sn de giriyor. Kenarlari döküldü. Malzeme kalitesi yerlerde. Bundan sonra HTC olur heralde...

Hayir benim burda asıl söylemek istediğim garanti mevzusu. En pahali parça ekran ve hiçbir şey yapmıyorlar. Bahane arıyorlar.

Cyanogenmod 11 kur rehbere saniyesinde girersin

• Note 2 kullanıyorum gayet memnunum

Mini olan telefonlar almayın zaten. Samsungda en kral telefon serisi note serisi zaten. Diğerleri çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Note 2 kullanıyorum gayet memnunum

Mini olan telefonlar almayın zaten. Samsungda en kral telefon serisi note serisi zaten. Diğerleri çöp

Aynen katılıyorum. Minisini almayacaksin. Kirpmislar her tarafından. Töbe bir daha .

Ha is görüyor mu görüyor.ayri konu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

quote:

quote:

Bi kere custom rom kurdum ama onda da bazi özellikleri çalışmadı ( yardımcı ışık, Hotspot gibi. ) daha stabili ciktiysa kuralım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bi kere custom rom kurdum ama onda da bazi özellikleri çalışmadı ( yardımcı ışık, Hotspot gibi. ) daha stabili ciktiysa kuralım

yardımcı ışık dediginiz şey el fenerimi ?

CM11 de 2 side sorunsuz :) sadece şarjı biraz hızlı bitiyor o kadar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yardımcı ışık dediginiz şey el fenerimi ?

CM11 de 2 side sorunsuz :) sadece şarjı biraz hızlı bitiyor o kadar

evet hocam stock halinde widget olarak gelen el feneri,

şarj konusunu custom romda biraz oynama yaparak hallederiz sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

Nokia nin resmi tedarikcisi teleservice sikayetlerle dolu forumun o kisminda. Sadece biri degil hepsi boyle bu devirde. Tuketiciyi koruyan dogru duzgun duzen yok ne yazikki. Hakem heyetiyle firma arasindaki iletisim 2-6 ay arasinda degismekte. Bunu en fazla bir aya indirmeleri gerekiyor. 300lira da az para degil. 600liraya paralel alsaydiniz yaptiracak olsaniz samsung a sifir ekrani 300lira zaten. Resmi tedarikci diye fazladan para vermek tamamen bosa paradir bu zamana kadar hic bir faydalarini gormedim.

hocam ilk mesajımda da belirttim, yetkili servis 220 tl istedi ekran için, dışarıda ise daha ucuz S3 MİNİ EKRAN 149 TL

ben de bir faydalarını görmedim katılıyorum. -ki bu son yaşadığım olay ders oldu... Elimden de tamir gelir bu arada, Garanti bozulmasın diye ayaklarına gidiyoruz. neyse bu son oldu

• quote:

S4 mini kullaniyorum gayet memnunum. Senin mini icin dusundugunu note 2 icin dusunuyorum bende. Çöp.

• Zamanında N8'imi çeşitli ufak tefek şeyler için servise yollamıştım, usb girişi oksitlenmiş diye garanti dışı bıraktılar. Havayla temas eden her metal gibi usb girişinin de oksitlenebileceğini söyledim, laga luga yaptılar. İki nokta oksitlenme görüp garanti dışı bırakmışlar.

Tamir için çıkardıkları ücret de sadece usb girişinin değişmesini kapsıyordu, 120 lira +kdv idi sanırım. Benim yazdığım sorunlarla beraber olsa gene tamam diyeceğim, yazdıklarımı takmamışlar bile. Usb girişi de taş gibi çalışıyordu ve yazdığım sorunların uzaktan yakından bununla alakası yoktu.

Üstüne bir de kamerasını bozup geri yolladılar. Şalterler attı tabi. Bakırköy servislerine gidip müdür çağırtıp kavga gürültü yaptırdım. Çok da pişkinler, aklım almıyor, ayaklarına gidip durumu anlatmışım insan sırf müşteri memnuniyeti için o kamerayı düzeltir yahu. Kaldı ki yapması 2dk sürmedi, içeri gitti geldi. Büyük ihtimalle cihazı söktükten sonra geri takarken bir hata yaptılar, parça falan değişmedi yani, sırf bunun için yarım saat kavga ettik orada.

Tüketici korunmadıkça, açgözlü yerli firmalar daha çok yolarlar bizi.

Ekleme: Açıkçası, resmi distribütör garantisini önemsediğim tek durum, cihazda kronik sorunların olduğu ve sorunlu cihazların tamirinin veya değişiminin servis tarafından yapıldığını buradan veya farklı mecralardan öğrendiğim durumdur. Bu durumlar dışında paralel ithalata gayet de sıcak bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 27 Eylül 2014; 0:04:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Ekleme: Açıkçası, resmi distribütör garantisini önemsediğim tek durum, cihazda kronik sorunların olduğu ve sorunlu cihazların tamirinin veya değişiminin servis tarafından yapıldığını buradan veya farklı mecralardan öğrendiğim durumdur. Bu durumlar dışında paralel ithalata gayet de sıcak bakıyorum.

tek işe yaradığı nokta bu. katılıyorum. kaldı ki basit yazılım, soket, kulaklık gibi arızaları paralel ithalat servisleri de onarıyor.garanti sıfır değil yani. ama garanti yokmuş gibi kabul etmekte de fayda var ( ruh sağlığı açısından )
  • Note 3 kullanıyorum memnunumm.4 ay felan oldu daha soyulma yok

• quote:

quote:

S4 mini kullaniyorum gayet memnunum. Senin mini icin dusundugunu note 2 icin dusunuyorum bende. Çöp.

S4 Mini alacağına o fiyata daha iyi bir telefon alabilirdin.

Note serisi telefonlar ise çıktığı zamanın en iyi telefonları olmuştur. Note 2 çıktığı zaman da en iyisi oydu

Ama sen S4 mini yerine nexus 4 alsan çok daha iyi bir seçim yapmış olurdun.
    Ayrıca s4 miniye 1 güncelleme gelir daha da gelmez

• quote:

quote:

quote:

Note serisi telefonlar ise çıktığı zamanın en iyi telefonları olmuştur. Note 2 çıktığı zaman da en iyisi oydu

Telefonu alirken her yerde tr samsung garantili kapali kutu 4ay once 1000lirayken, ben 700liraya alma gibi bir firsata sahiptim. Aldimda. Cöp demekle haksizlik ediyorsun. Antutu ya onem veririm. Listede note2den sonra geliyor ;) Nexus 4 un saf android arayuzunu sevmiyorum. Ama donanim olarak o da guzel. Umarim insanlarin tercihlerine saygin olur çöp demezsin bir daha. ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Telefonu alirken her yerde tr samsung garantili kapali kutu 4ay once 1000lirayken, ben 700liraya alma gibi bir firsata sahiptim. Aldimda. Cöp demekle haksizlik ediyorsun. Antutu ya onem veririm. Listede note2den sonra geliyor ;) Nexus 4 un saf android arayuzunu sevmiyorum. Ama donanim olarak o da guzel. Umarim insanlarin tercihlerine saygin olur çöp demezsin bir daha. ;)

700 liraya aldıysan evet bir şey diyemem ama 1000 liralık haliyle rakiplerine göre kötü.

Bir önceki mesajını görmüştüm de o ara işim vardı yazamadım 2 senelik telefon olan note 2nin artık güncelleme almaması normal değil mi zaten. Google'ın verdiği süre 18 ay ve samsung da bunu uyguluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orangeblu -- 27 Eylül 2014; 13:50:51 >

• Sonra geliyor demisim zaten once degil :) gecen sene nisan ayinda ciktigina gore bendekide son guncelleme almasida normal :) anormalmis gibi konusuyorsunuz :)

• bu arada cihazda facebook, whatsapp, viber ve 1-2 uygulama yüklü sadece. Donmalar başladı yine. konuyu açtığım gün yazılım yüklenmiş idi...

CM rom yükleyeceğim. Zaten garanti de işe yaramıyormuş... acı acı öğrendik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.