Şimdi Ara

samsung d900 mü? motorola v3i mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar karsılastırma aynı kategoriler arasında değil bende farkındayım ama bu iki telefon arasında kaldım açıkçası.Uzun yıllardan beri nokia kullanıcısıyım en son kullandıgım nokia modeli 7610 du büyüklüğünden sikayetci oldugum için lg p7200 aldım fakat bir çok özelliğinden memnun kalmadıgım için sattım.Simdi samsung d900 ve motorola v3i gibi temel özellikere sahip (mp3 çalma,bluetouth,resim çekme vb) ve aynı zamanda da sık ve havalı bir telefon arıyorum... hangisi fiyat/performans açısından daha mantıklı? hangisinin konusma süresi ve batarya kullanımı daha çok gider?
    samsung d900 ü 900ytlye peşin buldum fiyatı uygunmu? moto v3i nin satınalınabilecek makul fiyat aralıgı nedir? kazıklanmayayım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaddy -- 30 Eylül 2006; 19:38:43 >

• tabiki d900 gerek kamera, gerek şıklık karizma , çok yeni bi tel her bakımdan d900 al bence
  • v3i kullanıyorum.. İki telefon arasında dağlar kadar fark var.. Özellik diyorsan d900.. Görünüm olarak da fena telefon değil d900.. Fiyat önemli değilse senin için tabii ki d900 derim..
  • motorola v3i kullanan arkadaslar.... Bu aletin sarjı ortalama nekadar gidiyor? ve makul bir fiyat aralıgı nedir?
  • Her telefonda olduğu gibi şarj süresi telefonu kullanmana bağlı.. Bu konuyla ilgili olarak kullanım kılavuzunda telefonun birkaç defa şarj edildikten sonra gerçek pil ömrüne ulaşacağı yazıyor.. 1 haftalık v3i kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim ki şarj ömrü 2-3 gün arası..

Ben hepsiburadan kampanya döneminde 630'a aldım.. Ancak az önce baktım hepsiburadaya fiyat 700'e çıkmış.. Araştırırsan 650'ye veya biraz daha altına bulabileceğini düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 30 Eylül 2006; 20:02:43 >
  • Mukayese kabul etmez, tabii ki d 900. Zaten fiyatlarından da belli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

Her telefonda olduğu gibi şarj süresi telefonu kullanmana bağlı.. Bu konuyla ilgili olarak kullanım kılavuzunda telefonun birkaç defa şarj edildikten sonra gerçek pil ömrüne ulaşacağı yazıyor.. 1 haftalık v3i kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim ki şarj ömrü 2-3 gün arası..

Ben hepsiburadan kampanya döneminde 630'a aldım.. Ancak az önce baktım hepsiburadaya fiyat 700'e çıkmış.. Araştırırsan 650'ye veya biraz daha altına bulabileceğini düşünüyorum..

genpatech de 640 var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • D900
  • Hiç Tartışmasız D900!
  • Tasarımı ve özellikleriyle D900
  • tabikide d900
  • tartışmasız D900.zaten aynı katagori de değiller.900 ytl şu an için iyi fiyat.ben 6233 alırken d900 ü de bana 900 e vereceklerdi zonguldakta.döviz piyasası biraz rayına oturursa fiyat ilerleyen günlerde gerilecektir kanımca...
  • Arkadaslar çok tesekkürederim yorum yapıp değerli fikrini benimle paylasan her üyeye.Size d900 yada v3i mi alsam diye sorarken yine nokia dan vazgeçemedim ve NokiaE50 aldım 2 gündür kullanıyorum ve memnunum almak isteyen olursa tavsiye ederim,ama netten bakıp bu telefon güzel değil demeyin einize almanız gerekiyor,inanıyorumki etkilecceksiniz. Saygılar....
  • Nokia E50 saydığın alternatiflere göre biraz daha farklı bir sınıfta bulunuyor. Hayırlı olsun.
  • özellik olarak tabiki d900ama tip ve karizma diyosan
    o zevk meselesi fakat bence v3i nin karizması nokia 8800 dışında hiç bi
    telefonda yok tabi bu benim zevkim
  • d900
  • Kardeş bu iki telefonda karizmatik aletler ama sen karizmanın yanında gelişmiş bir multimedya cihazi istiyorsan kesinlikle D900, yok ben konuşayım bir de elimde güzel bir telefon olsun yeter diyorsan V3i al derim
  • v3i'nin pil dayanma süresi çok az. Hiçbir şey yapmadığım halde 1-2 günde bitiyor. Benim telefonda mı sorun var, yoksa hep mi böyle bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mnuhoglu

v3i'nin pil dayanma süresi çok az. Hiçbir şey yapmadığım halde 1-2 günde bitiyor. Benim telefonda mı sorun var, yoksa hep mi böyle bilmiyorum.

ortalama 2 gün gidio
  • elbette d900 arkadaşım....mukayese edilmezki...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.