Şimdi Ara

5530 mu n85 mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni bir telefon almaya karar verdim.Sık sık telefon değiştiren birisi olmadığımdan dolayı almışken iyi birşey olsun dedim o yüzden size danışayım dedim.bütçem 500 tl civarı.Dokunmatik olarak herkes 5800 alıyor.Ama ben kaba bulduğum için ona alternatif olarak 5530 u buldum ,tipi de hoşuma gitti.
    tuşlu olarak ise n85 i beğendim.sanırım artık üretilmiyor.bulabilirsem onun yerine ikinci el n86 da alabilirim.

siz ne dersiniz ?gördüğüm kadarıyla artık herkes dokunmatik almaya başladı ben de mi dokunmatik bir telefon alsam yoksa özellikleri bakımından n85 i mi tercih etsem?

başka bir dokunmatik telefona gücümün yeteceğini düşünmüyorum çünkü nokıanın yeni çıkardığı dokunmatik telefonlar 700 tl üzerinde.

Başka bir telefonda önerebilirsiniz.özellikler n85 e yakın olsun yeter.

Şimdiden teşekkürler.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12,5 -- 3 Şubat 2011; 18:40:56 >

• Şuan için alınacak F/P oranı en iyi telefon samsung s8530 sanıırm geçenlerde vatanın kampanyasıyla 733 tl idi. Tabi N85e yakın özelliklerde olsun istediğin için söyledim biliyorum fiyat pahalı.Uygun fiyatlı özellikleri çok telefon bulmak imkansız.Özellikleri çok olsun istiyosan dokunmatikten vaz geçip N85 N86 ya yönelmelisin.Dokunmatik orta halli özellikli bir şey istersen samsung wawe 525 çok iyi tavsiye ederim.
  • n86 2.el alabilirsin.
  • bu baktigin cihazlar hem yavas hemde tip olarak cok takoz hocam
    500 lirani bu tarz cihazlarla cope atma
    monte oneririm hem karizma hemde kapasitif ekranli hizli bir cihaz
    isletim sistemli istiyorsan eger i5700 , i55100, gt 540 , htc wildfire gibi cihazlara bakmani tavsiye ederim
  • N85e sakın bulaşma çok ama çok berbat bi cihaz.. sorunları hiç bitmiyor.. zaten çıkmasının ardından kısa süre içinde üretiminin durmasının sebebide bu.. zamanında kullanıp çöpe attım resmen..

5530un ekranı 2.9" (2.9" ekran bana göre dokunmatik ekran için yeterli değil.. ki ben 3.2" ekranı yetersiz buluyorum çoğu zaman..) ve kapasitif değil..

2. el N86 almaya bak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12,5

quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

N85e sakın bulaşma çok ama çok berbat bi cihaz.. sorunları hiç bitmiyor.. zaten çıkmasının ardından kısa süre içinde üretiminin durmasının sebebide bu.. zamanında kullanıp çöpe attım resmen..

5530un ekranı 2.9" (2.9" ekran bana göre dokunmatik ekran için yeterli değil.. ki ben 3.2" ekranı yetersiz buluyorum çoğu zaman..) ve kapasitif değil..

2. el N86 almaya bak..

hocam n85 ana başlığını okudum da birkaç kişi dışında pek şikayet yoktu.Açıkçası sıfır cihaz almak istiyorum.n85 olursa 0 olacak.n86 olursa ikinci el.bir de n86 n85 e göre 2 mm daha kalın .Çok kararsız kaldım.

5530 u zaten küçük olduğu için tercih ettim.5800 da 3.2 inç ama çok kaba...

0 olsun N85 olsun

• Ikinci el cihazları oldum olası sevmem. Fakat N85'e dikkat et. Kasası oynuyor mu, gıcırdıyor mu, cihazı iyice kurcala. N85'lerde yazılımsal problemler oldukça fazla. Gerçi bunlar tahminimce son seriye ait olduğu için hata olma ihtimali daha düşük ama yine de dikkat et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k790 mı w810 mu??
    17 yıl önce açıldı
    T610 mu ? yoksa CX65 mi?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

Şuan için alınacak F/P oranı en iyi telefon samsung s8530 sanıırm geçenlerde vatanın kampanyasıyla 733 tl idi. Tabi N85e yakın özelliklerde olsun istediğin için söyledim biliyorum fiyat pahalı.Uygun fiyatlı özellikleri çok telefon bulmak imkansız.Özellikleri çok olsun istiyosan dokunmatikten vaz geçip N85 N86 ya yönelmelisin.Dokunmatik orta halli özellikli bir şey istersen samsung wawe 525 çok iyi tavsiye ederim.

Güzel bir değerlendirme olmuş.
  • hocam yanlis anlama ama 600 lira yi hak etmiyo gibime geliyo n85 :) o fiyata daha yeni ve ozellikli cihazlar bulabilirsin ama yinede sen bilirsin dostum
    beklentilerini karsiliyorsa alabilirsin ama bana kalsa almazdim
  • 1100e almistim 650ye kadar düsmüstü.
  • n85
  • noldu
  • 5530 at çöpe gitsin n85 boşver sen ya Samsung i5510 al yada 5800
  • quote:

Orijinalden alıntı: We33

5530 at çöpe gitsin n85 boşver sen ya Samsung i5510 al yada 5800

5530 ile 5800 hemen hemen aynı telefonlar kendinle çelişmişsin
  • AMAN HAAA

5530 aldım 2009 da cihazda çıkmayan arıza kalmadı en sonunda para iadesine kdar geldim

5530 iyi cihaz aslında dokunmatıgı 5800 dan daha hızlı diyebilirim ama cihaz sorunlu hem zaten üretimi de yok artık teknık destek alman zor güncel yazılımda artık çıkmicak zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.