Şimdi Ara

SAMSUNG E1107 Solar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-sam_e1107-e1107-solar-cep-telefonu/productdetails.aspx?I_ID=39204

bu telefonu almayı düşünüyorumda nasıl acaba kullanan yada bilen varmı bi yardımcı olun. yada başka önereceğiniz varmı max 120 tl ye kadar . yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *-*WEHWET*-* -- 25 Temmuz 2010; 16:39:18 >

• ben 2 telefon olarak kullanıyorum oldukça sağlam cihazdır en az 7 gün giden şarjı var bitse bile güneşte 1 saat koyarsan 10 dk görüşme şansı verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

ben 2 telefon olarak kullanıyorum oldukça sağlam cihazdır en az 7 gün giden şarjı var bitse bile güneşte 1 saat koyarsan 10 dk görüşme şansı verir

yarın almayı düşünüyorum. bi pm attım cevaplarsanız alacam
  • Eğer telefonu aldıysan yorum yazarsan çok iyi olur....
  • Evet yorum bekliyoruz. güneş enerjisiyle maksimum kaç saat açık kalabiliyor. Dağda bayırda iş görür mü?
  • evet ben şahsen iş telefonu olarak kullanıyorum led ışığı da var normalde 5 günden fazla gidiyor şarjı ayrıca 1 saatlik güneş enerjisiyle sizi 10 dk konuşturur yarı yolda bırakmaz
  • beyler aldım telefonu güneş varken gün boyu dışarda mesajlaştım şarjda oynama olmadı hiç azalma olmadı yani. gayet güzel telefon 2. hat için . rahat kullanışlı şarjıda çok kullanıyorum 3 gün gidiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY A16 [ANA KONU]
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vatandan 2 tane sipariş verdim şarj olması için direk güneşemi tutmak gerekiyo yoksa gündüz aydınlık yetiyormu
  • gündüz aydınlık yeterli
  • şarj boyunca taş çatlasın 30 dk görüşme yapsam mesaj yok 2 hafta gidermi şarjı telefonun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdr91

şarj boyunca taş çatlasın 30 dk görüşme yapsam mesaj yok 2 hafta gidermi şarjı telefonun ?

1 saatlik güneşte şrjda tutarsan 10 dk görüşme mesafen olur tam dolu şrjda ise ortalama günlük 10 dk görüşme yaklaşık 10 güne kadar çıkar
  • beyler bende aldım alet çok iyi gerçekten ikinci telefon için tavsiye edilir
  • aldık bizde 2 tane şuan şarjının bitmesini bekliyoruz bitince 10 12 saat şarja koyalım bakalım sonra ne kadar dayanıcak baya hoşuma gitti şekli şemali ama
  • Ya Arkadaşlar Bunda MP3 RingTones Yazıo Ne Alaka Anlayamadım Ne Demek olduğunu Bilen Var Mı ? :)
  • Mp3 Çalma Zil Sesi Diyorlar Ama Sabahtan Beri Bakıyorum Öyle Bişey Yok Sadece .mid Uzantılı Var
  • diyelim şarjı tam boş,

1-güneş enerjisi ile full şarj oluyor mu?

2- kaç saatte full dolar,

3- kullanmadığın zaman camın önünde dursa hep full şarjlı olur mu?

ben yayla için kaynanama almak istiyorum, malum elektrik yok ve yaklaşık 3 ay orada kalıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacar08

diyelim şarjı tam boş,

1-güneş enerjisi ile full şarj oluyor mu?

2- kaç saatte full dolar,

3- kullanmadığın zaman camın önünde dursa hep full şarjlı olur mu?

ben yayla için kaynanama almak istiyorum, malum elektrik yok ve yaklaşık 3 ay orada kalıyor...

full dolcağını sanmıyorum ama denemediğimide belirtiyim şarjı hiç güneş göstermesen bile çok çok güzel gidiyor kısa kısa defalarca görüşmeler yapmama toplamda 1 saat konuşmuşumdur sarj süresince ilk şarjı 10 gün gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.