Şimdi Ara

Samsung extra battery kit mi yoksa LG powerbank mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba , bugün Electroworld'ten Samsung Galaxy S4 aldım . Cihazın handikapı bildiğiniz üzere şarj süresinin diğer akıllı telefonlar gibi çok az olması bende buna çare olması için bir araştırma yaptım ve sonunda kafama yatan 2 çözüm buldum...

--> İlk olarak Samsung firmasının kendi üretimi bi ürün dikkatimi çekti bu ürün sayesinde yedek bataryayı şarj kitinde şarj edip telefondaki batarya tükendiğinde onun yerine koyarak pil ömrünü 2 katına çıkarmış oluyoruz ...

-->Diğer ürün ise LG firmasının çıkarmış olduğu bir ürün ancak Samsung Iphone gibi telefonlarda usb bağlantısı sayesinde bu üründen faydalanabiliyor ; bu ürün sayesinde ise yedek batarya olmadan ürünü bir akü gibi kullanabiliyoruz ,

kısaca anlatmak gerekirse ürünü prizde şarj ettikten sonra şarjı biten telefonu dışardayken ister kafede otururken ister işteyken prize takmadan şarj edebiliyoruz s4'ün pil gücü 2600 mAh ve bu ürün 5200 mAh enerji depolayabiliyor...

Herşey iyi güzel ama kafama takılan bu ürünün telefonu hızlı şarj ediyo olmasından kaynaklanan bir sorun olabileceği ve LG firmasının çıkarmış olduğu bu aletin telefona zarar verip vermeyeceği ...

Samsung'un kendi ürettiği ürünün ise handikapı defalarca bataryayı çıkarıp takmak olacak bu telefona zarar verir mi bilmiyorum bu konuda kafam çok karışık yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler ....

İNCELEMEK İSTEYENLER İÇİN AŞAĞIDA LİNKLERE TIKLAYABİLİR...

Samsung Extra Battery Kit --> http://www.samsung.com/uk/consumer/mobile-devices/smartphones/smartphone-accessories/EB-K600BEWEGWW

LG 5200 mAh Universal Portable Charge Kit -->http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/lg-5200-mah-universal-portable-charge-mobil-sarj-88805420a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi befazi -- 22 Eylül 2013; 1:20:37 >

• Hangisini aldınız çok merak ettim. Çünkü powerbank i telefonu değiştirsenizde kullanabilirsiniz fakat Bataryayı sadece telefonunuzla kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben powerbank aldım çünkü yeni aldığım batarya da eninde sonunda ölecekti üstelik telefon değiştirsem zarara elimde fiyat farkı kalacaktı. Böylesi daha iyi oldu.Powerbank alacaklara sesleniyorum alacağınız ürünün çıkış gücü 2A olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 16 Aralık 2016; 16:21:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.