Şimdi Ara

samsung galaksi s2 kamera kaydı ses sorunu yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 buçuk aydır galaksi s2 kullanıyorum herşeyiyle mükemmel bir cihaz kamera görüntü kaydı süper ama ben müziyenim yükses sesli ortamlarda kamera kaydı yapıyorum bu telefonda yaptığım kayıtlarda sadece iğrenç bir hışırtı geliyor..en kötü telefonlarda bile bu sorun yok..çok inceledim onun bir ayarıda yok sanırım mühendislik hAtasıymışş ayarlayamamışlar..ne yapmam gerekir fikri olan varmı:?teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahşer005 -- 26 Ağustos 2011; 23:37:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahşer005

arkadaşlar 1 buçuk aydır galaksi s2 kullanıyorum herşeyiyle mükemmel bir cihaz kamera görüntü kaydı süper ama ben müziyenim yükses sesli ortamlarda kamera kaydı yapıyorum bu telefonda yaptığım kayıtlarda sadece iğrenç bir hışırtı geliyor..en kötü telefonlarda bile bu sorun yok..çok inceledim onun bir ayarıda yok sanırım mühendislik hAtasıymışş ayarlayamamışlar..ne yapmam gerekir fikri olan varmı:?teşekkürler..

selam mahser ayni sorun bende de var ne tesaduf bende muzisyenim sanirim bu olaydan butun muzisyenler sikayetci... Sana soyle yardimci olabilirim. bir program veya birşey yüklemen gerekmiyor. Sesin kaydettigi yere ses yalıtımı icin kücük bir pamuk koyabilirsin sesi süzecektir. Asıl benim yaptıgıma ne demeli.. bir program buldum kamerayı hackliyorsun ve hd ses kalitesinde kayıt yapiyorsun. bugun yükleyeyim dedim ve varolan kamerayıda sildim bir daha da geri getiremedim.:( suan kameram yok... telefonuma bastan yükleme root vs. yapacagim. zor işler gerçekten... :(((( başka sorunu olan varmı diye arattım sen cıktın :) görüşmek üzere...

• :) ne mutlu..napalım idare etcez artık:)teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    iPhone 15 kamera ayarı yardım
    geçen hafta açıldı
    Sony Xperia 3 Işık Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.