Şimdi Ara

samsung galaxy 2 ics ağda kayıtlı değil uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

telefonuma ics ye yükselttim fakat telefon sim kartı görmüyor. direk açılıyor ve sim kartı görmediğindenmidir bilmiyorum arama yapmak istediğimde ağda kayıtlı değil uyarısı alıyorum. tekrar eski sürüme döndüğümde sorun ortadan kalkıyor.

bu sorunu yaşayan yada sorunu bir şekilde çözen varmı acaba.

iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdasuzunoglu

selamlar

telefonuma ics ye yükselttim fakat telefon sim kartı görmüyor. direk açılıyor ve sim kartı görmediğindenmidir bilmiyorum arama yapmak istediğimde ağda kayıtlı değil uyarısı alıyorum. tekrar eski sürüme döndüğümde sorun ortadan kalkıyor.

bu sorunu yaşayan yada sorunu bir şekilde çözen varmı acaba.

iyi günler

Yüklediğin sürüm ile alakalı olabilir. Bazı İCS sürümlerinde eksikler hala mevcut.
  • polonya sürümü yükledim. bide arkadaşta yükledi onda sorun yok(bende farklı yükledim ama değişen birşey yok)
  • arkadaşlar telefonununa ics sürümü yükleyip böle bir sorunla karşılaşan çıkmadımı daha. bi türlü bir cevap bulamadım.
  • imei numaranız uçmuş olmasın? Bazı yazılım yuklemelerinde imei numarası yok oluyormuş.telefonda imei numaranızı kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtulus cakici -- 11 Nisan 2012; 13:37:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.