Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A24 [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
10
Favori
9.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkür ederim a24 aldım fiyatı da daha ucuzdu

• ozziii1905 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güzel tercih

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba A25 babam kullanıyor çekilen fotolar 1 hafta sonra otamatik siliniyor ? nasıl bir çözümü var ? Google photos tan ulaşıyoruz çekilen fotoğraflara varmı fikri olan telefonun çektiği fotolar 8 gün sonra siliniyor nasıl engelleriz ?

• srabonn S kullanıcısına yanıt

Silinen fotoğraflar çöp kutusuna gider oradan geri yüklenebilir. Eğer çöp kutusunda yoksa, fotoğraflar telefonun hafızasına değil, bulut depolamaya kayıt oluyordur.

• Arkadaşlar selam, bu telefon için ugreen veya baseus adaptör alsak bir zararı olur mu telefona ?

Baseus Super Si, 20W USB-C Hızlı Şarj Cihazı, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B00MFDJSUI?ref=cm_sw_r_apan_dp_4TPTSSSHWSYAVV3FR71C_1&ref_=cm_sw_r_apan_dp_4TPTSSSHWSYAVV3FR71C_1&social_share=cm_sw_r_apan_dp_4TPTSSSHWSYAVV3FR71C_1&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

UGREEN 20W USB C Şarj Cihazı Güç Bankası PD 3.0 USB C Güç Adaptörü Şarj Fişi iPhone 14, 14 Pro, 14 Pro Max, 13, 13 Mini, 12, 11, SE 2022, iPad Pro, Galaxy S23, S22, Pixel ile uyumlu (beyaz)

https://www.amazon.com.tr/dp/B07QRQTKCZ?ref=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_GGNYDDYY2P7SAARWD4MW&ref_=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_GGNYDDYY2P7SAARWD4MW&social_share=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_GGNYDDYY2P7SAARWD4MW&starsLeft=1&newPreview=1&skipTwisterOG=1

• ptt avm den 7888 tl az önce babam için aldım. Samsung m52 den çok memnun kaldım umarım yine Samsung beni yanıltmaz, güvenlik ve android güncelleme desteği zaten çok büyük bir artı, bu üründe tam emin olmadığım kısım işlemci tarafı . Kullanan arkadaşlar hızından memnun mu genel performansı pili nasıl arkadaşlar ?

• Hudut34 kullanıcısına yanıt

A24 kullanmıyorum

Ama g99 gayet iyi bir işlemci. Kullanan tanıdıklarım memnun

• Bilgi için teşekkür ederim hocam güzel oldu o zaman bu fiyata

• Hudut34 kullanıcısına yanıt

A24 gayet iyi bir telefon

4 adet android ve 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak. 2027 yılında android 17 bile alacak

Kamerada fotoğraf modunda Ois, video da Eis yani video sabitleme özelliği var

6gb ram, sAmoled ekran

Uzun yıllar güncel kalacak bir telefon

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

Bende 2.el aliyorum 4600 tl ye 3 aylik garantisi devam ediyor. Adam sarj aleti yok dedi vermek mi istemiyor yoksa yalan mi soyluyor kutudan cikmiyormus. Kutudan ne cikuyor ? Sadece telefon varmis :/

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

Yok doğru kutudan sadede telefon çıkıyor artık. Ve şarj kablosu. Ama adaptör yok.

Kutudan sadece şarj kablosu çıkıyor

A24 ülkemizde haziran 2023 yılında piyasaya çıktı

Nasıl 3 aylık garanti kalıyor

En eski A24 en fazla 12 aylıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 4 Temmuz 2024; 18:41:8 >
  • Bir tanıdığımıza geçtiğimiz gün A24 aldık , malum kutu içerisinde şarj cihazı yok , neyse durumu anlattım , süper hızlı şarj destekli mi yoksa normal hızlı şarj mı istiyorsun dedim , sonra işte fiyatları söyledim .300 e kadar bana kaliteli bir markanın şarj başlığı alır mısın dedi , şarj hızının önemi yok dedi , bende

Spigen 27W Şarj Cihazı Arc Station PE2103 White - ACH03826 modelini aldım 299TL'ye ; ve tabii ki SÜPER HIZLI ŞARJ ETMİYOR ,sadece 15W ile şarj ediyor .

Bu konuyu da bilgilendireyim dedim .

SAMSUNG GALAXY A24 [ANA KONU]

SAMSUNG GALAXY A24 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 4 Temmuz 2024; 21:7:18 >

• @aydoğan mayis ayinda baslamis garanti 23 aya yakin garantisi var sorguladim samsung sitesinden.

Bu orjinal mi ? Siparis verecegimde ?

Orjinal değil

orijinal şarj aleti istiyorsan 500+ bayılacaksın, ucuza şarj aleti yok malesef hocam.

anker 312 bakabilirsin orijinale en yakın kalitede ve sağlam bir ürün istersen.

lütfen 200-300 şarj aleti arama, anlıyorum telefona kıyasla çok pahalı kalıyor ama durum bu yapacak bir şey yok.

amazonsa amazon, hepsiburadaysa hepsiburada satıcılı ve göndericili olanlardan almaya çalış.

Sadece 3 aylık A24 4600lira, bedavadan biraz pahalı

Keşke bana da denk gelse

• aydogan kullanıcısına yanıt

Amazonda en ucuzu bu var. Hepsiburada da bile sahteymis yorumlar birebir replika yaziyordu. Taksitle bunu alacagim artik napayim saglik olsun ya da benim eski a20 ye ucuz sarj aleti alip oyle satayim orjinalini kullanayim kutudan cikan SAMSUNG GALAXY A24 [ANA KONU]  tesekkurler daha kilif,camda alacam benim 500 tl daha uctu gittiSAMSUNG GALAXY A24 [ANA KONU] 

şu an elinizde olan herhangi bi şarj aleti varsa şarj edersiniz sorun değil, sadece hızlı şarj etmez 25w. bence gereksiz harcama yapmayın bekleyin indirim olduğunda alırsınız. kılıf, ekran koruyucu daha önemli onları çözün telefoncudan.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.