Babama uzun incelemeler sonucu Samsung Galaxy A24 siparişini verdik.Samsungun birçok modeline baktım.En akla yatanı bu geldi.Exynoslu Samsungları eleyince A24 ile A15 arasında kalmıştım.Bütçe olarak 2 side uygundu.A24 özellik olarak 1 tık daha iyi bence.İnşallah pişman olmayız bakalım.Bu telefonun tek eksiği 5g ama elzem bir özellik değil ülkede hala 3g nin yaygın olarak kullanıldığını düşündüğümüzde.Evde 2 tane micro usb şarj aleti var.Type c kablosunu bunlara takmak için dönüştürücü lazım.Onu aldıktan sonra işlem tamamdır. |
SAMSUNG GALAXY A24 [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
hayırlı olsun güzel tercih
-
Teşekkürler hocam
-
bende type c usb dönüştürücü aldım o şekilde devam ediyorum orijinal adaptörleri kullanamaya hocam , amazondan alıyorum memnunum şimdiye kadar
-
Hangisini aldınız acaba?
-
Bundan 3 tane aldım ama şuan mevcut değil diyor, belki stok yenilenir
amazonZRH Usb To Type C Adaptör Type-C Dişi Usb 3.0 Erkek (yüksek Hızlı-10gbps) çevirici Dönüştürücü Adaptörhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CLBRJLHH?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title -
Merhaba A24 te telefonla gorusurken kulagima yaklastirinca ekran kapanmiyor. Neden olur ? Yakinlik sensoru yok mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: flyer_mig
Merhaba A24 te telefonla gorusurken kulagima yaklastirinca ekran kapanmiyor. Neden olur ? Yakinlik sensoru yok mu ?Sanal yakınlık sensörlük var ön kamera sensör görevi oluyor koruyucu varsa ondan dolayı olabilir telefonu yeniden başlatın.
-
100 tlye burdan aldım.Şimdilik iş görüyor
-
Koruyucu var ama on kameranin orasi acik bende anlamadim a20 de boyle olmuyordu. Su ayari mi acmak lazim ?
-
Yok o ekranın kapanma süresi o ayarla ilgili değil sanal yakınlık sensörü olunca bu tarz sorunlar görülebiliyor maalesef.
-
a24 ün kamerasindaki ''flash acilmiyor ''** sorunu yasayan oldu mu ?
** https://www.sikayetvar.com/samsung-telefon/galaxy-a24/flas
-
Yanagima sifir yaslayinca kapaniyor kulakta calismiyor :))
Bu 1 kasimda gelen guncelleme guvenlik guncellemesi sanki sarj performansini dusurdu arttirdi gibi oyle mi sizin cihazda da ?
-
Ben A55 kullanıyorum bunda bile sanal yakınlık sensörü var bir yakınımda A24 var maalesef ekim güncellemesinde de bende şarj süresi düşüşü gördüm sizin sorununuza gelirsek kılıfsız ve ekran koruması olmadan denediniz mi ?
-
Denemedim denerim ama ekran camindan olabilir 50 tl ye takmistim biraz yukari takmisim on kameranin tam sinirinda duruyor. Ekim guncellemesini ben kasimda yaptim bildirim dustu surekli cikinca 2 gune yakin giden sarj 1.5 gune dustu. Oyun oynamam sadece sosyal medya spotify muzik telefon gorusmesi yapiyorum sinir etti.
-
A55 ile kiyaslarsak alfa bey bu cihaz iyi mi .
-
A24, A55'ten iyi diyemem, A55'te daha fazla özellik var
A24 parasına göre iyi telefon
-
A55 te epeyde sikayet cok isinma sorunu, sebeke, ekran kumlanma vb sikayetler okudum. A24 parasina göre evet iyi ama nedense A20 de 10-12 saat ekran suresi aliyordum buna 5-6 saat uygulamalar kısıtlamalar ayarlar hepsi A24 te e aynı bende anlamadim. 5000 mah A24 A20 4000 mah idi üstelik
-
A24'te 6 saat ekran süresi mi alıyorsun? Hepsi mobil veri mi?
-
A55 bildiğim kadarıyla pek sorunu olmayan bir cihaz, A35 de aynı şekilde. A25 de biraz şikayet vardı.
A20 de 10-12 saat ekran süresi almanız bana garip geldi, A24 de 6 saat biraz az 7-8 saat ideal o cihaza ama A20 nasıl o kadar pil dayandırıyor anlamadım 😀
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X