Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A24 [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
10
Favori
9.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Evet oyunda oynamiyorum bende anlamadim. A20 4 yillik cihaz hala 6-7 saat veriyor eskiden 10-12 gosteriyordu bu A24 te oyunda oynamıyorum. A20 yedek 2.telefonum hatsiz duruyor evde. Bu cihaz mi problemli ? Garantiye yollasam başka modelle degistirirler mi ?

SAMSUNG GALAXY A24 [ANA KONU]

SAMSUNG GALAXY A24 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 4 Aralık 2024; 8:40:27 >

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Yorum ne yazmislar bak siteye mediatek islemcileri samsung işlemcilerden kötü bence.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-a20.html

4 yillik kullanicisiyim. Giris-Orta segment bir telefon fiyati ucuz ilk ciktiginda ithalatci garantili 1400 tl ye almistim. Sarji cok iyi gidiyor ekranı 720p az tuketiyor. Ram 3gb fakat gundelik kullanimda yetiyor. Ekrani gòz yormuyor piksel yogunlugu az. Parmak izi okumasi stabil calisiyor bayagi islevsel. Android 9 la kullaniyorum memnunum. Sabahtan aksama oyun oynayan veletler gommus parasinin hakkini veriyor. Sadece yere dusurmelerden dolayi titresimi bozuldu halen takit takir calisiyor.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

Yeni dimensity ailesi gayet performanslı snapdragonla kolaylıkla yarışıyor.Exynos gerek yazılım desteği olsun gerek belli başlı sorunları olsun hala geride özellikle modem konusunda.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

Uzun süre A55 modelini kullandım şebeke zayıf özellikle kapalı alanlarda ses kesilmesi çağrı sonlanması gibi sorunlar ortaya çıkıyor.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt

Telefonu garantiye mi yollayayim A24 u batarya az gidiyor diye ? Yedek emanet telefon veriyorlar mı ? Satıp 2.el A34 mu A35 mi alsam bilemedim

• Razor Crest kullanıcısına yanıt

A24 e Yeni guncelleme geldi yazilim kararlilik diye 280 mb civari yukledin mi ? Ne farki var anlamadim  

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.