Bizde usb girişli birçok adaptör olduğu için ben bunu aldım iş görüyor. Hatta beğenip saatim için de aldım onun da type c girişi amazon ZRH Usb To Type C Adaptör Type-C Dişi Usb 3.0 Erkek (yüksek Hızlı-10gbps) çevirici Dönüştürücü Adaptör https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLBRJLHH?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details |
SAMSUNG GALAXY A24 [ANA KONU] (6. sayfa)
-
-
a24 a15 arasında kalanlar için a 24 daha mantıklı sanki, artıları aod, ois, 1000 parlaklık
-
Benim A20 30 veya 60 hetz ekran yenileme hizi kaydirirken takilma olmuyor ekran gecislerinde simgelerinde A24 te 90 hz altina inince takiliyormus gibi oluyor neden ? -
Annem için aldım geçenlerde 7.5K fiyata A24 modelini fiyatına göre güzel duruyor gerçekten.
-
Hayırlı olsun ,amazon prime fırsatlarından mı aldınız Hocam ben de bir tane daha aldım 7.5 e görünce.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudut34 -- 26 Temmuz 2024; 11:7:51 > -
Aynen hocam baktım diğer sitelerde en düşük 8300-8600 civarı aldım bende, Hayırlı olsun sizede güzel cihaz.
-
Sağolun hocam Babam için almıştım şimdi kardeşim için yine aldım, dediğiniz gibi bu fiyatlara hiçbir yerde yok ve güzel cihaz.
-
A 24 cihazımda rehberdeki kişileri tüm telefondan silip tekrar kaydetmek istiyorum, bu kişiler tüm cihaz içinde nerelere kaydı vardır? Oralardan nasıl silebilirim
-
Sim kart,telefon rehberi, samsung account ve google da kayıtlar olabilir.
-
Merhaba, kusuruma bakmazsanız konu hakkında bilgisi ola arkadaşlara bir sualim olacak;
A24 yerine M15 daha mantıklı değil mi?
Değilse, neden? -
A24ün avantajı 6gb ram
M15'in avantajı 6000mah batarya, 5g li işlemci ve 1 adet fazla android sürümü( android 18)
Epey gibi sitelerde M15'in 4gb ram 'inin bazen yetersiz geldiğini söyleyen kullanıcılar mevcut
1 yıldır geçen senenin modeli 4gb ram li M14 5g kullanıyorum. Pil optimizasyonu yaptım. Gereksiz uygulamaları sildim, derin uyku, güç tasarruf modu açık. 4gb ram de problem yaşamıyorum
-
Cevabınız için çok teşekkür ederim üstadım. Sağolun varolun.
Ben öyle telefonda çok ağır işler yapan, oyun oynayan birisi değilim. En fazla youtubeda video izliyorum o kada.r onun dışında telefon sms whatsapp falan. 6 yıldır Xiaomi a2 lite kullanıyordum ve işimi de görüyor sayılırdı. malesef düşürdüm ve köşesi açıldı. Pili de pek gitmiyordu ve haliyle değiştirme ihtiyacı doğdu. Bir süredir a24 takibindeydim ama M15'i görünce bana daha mantıklı geldi. Sizlere de ormak istedim ve bu mesajınız sonrası N11'de uygulamaya özel indirim yapınca 6950TL den bir adet M15 siparişi verdim. Haydi hayırlısı. İnşallah kazasız belasız elime ulaşır.
-
A24'ün kamerasında oiste mevcut tercih sizin.
-
Cevabınız için size de teşekkür ederim üstadım.
Siparişi verdim artık yahuu.
olanı da olmayanı da kabulümdür. Ne yapalım kader kısmet.
-
Hayırlısı olsun
Forum da M15 konusunu da ben açtım. Telefonu kullandıktan sonra M15 konusunda görüşlerinizi bekleriz
Telefonu almak isteyenler için referans olur
-
A24 te Ois var. Arka kamerada Videoda hd ve fhd'de EİS var. Ön kamerada Eis yok
M15'te Ois yok. Hem arka hem ön kamerada EİS var (hd ve fhd)
-
Aaa!.. hadi yaa, çok iyi yapmışsınız üstadım elinize emeğinize sağlık. Elbette kullandıkça paylaşım yaparım ne demek.
yauvv o ois mois zoisss pek de benim ilgilendiğim/bildiğim şeyyler değil açıkçası.
M15 de NFC olması 4 yıl sürüm, 5 yıl da güvenlik güncellemesi alması. Ne işime yarayacağını bilmediğim 5G yi desteklemesi bir de 6000 lik bataryası beni cezbetti açıkçası.
Haaaa!.. tabi bir de fiyatııı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 2 Ağustos 2024; 17:7:8 > -
Ve 2 aydır haber alınamıyor 🙂
-
quote:
Orijinalden alıntı: tkarVe 2 aydır haber alınamıyor 🙂
😂
yorumları efsane. Yaaa aaaaa zaaaa 😅
Dönüş yapar belki ben s23 konusundan buraya nasıl geldim onu merak ediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X