< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY A36 / A56 [ANA KONU] (6. sayfa)

-
-
Okumama gibi bir sorun olmuyor ama açılış hızı bir tık yavaş diyebilirim.Kullandığım ekran koruyucu kaynaklı da olabilir yani farklı bir ekran koruyucuyla tepkime hızı belki daha iyi olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap için teşekkür ederim.
Bir de S24 Fe araştırdınız mı A56 alma öncesinde? Neden A56 tercih ettiniz?
Gerek A55 gerekse S24 FE kullandım,benim kullanım şeklime göre uçan,kaçan bir işlemciye ya da S24 FE'nin A56'ya göre artı özelliklerine ihtiyaç duymadım.
Ergonomi ve tutuş hissiyatı nedeniyle A56 tercih ettim.Gün içinde fazla sürelerde telefon elimdedir ve çok yoğun kullanımım var o nedenle ergonomi ve pil performansı benim için en önemli kriterler o nedenle tercihim bu oldu.
Bunu alan memur faturaya başka ad ve adres yazabilir mi? Tanıdık memura aldırtacağım
36 veya 56 da HDR varmi
A56 da var A36'yı bilemiyorum.
Anladım, teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Evet bugün A56 inceledim. Ergonomi olarak net şekilde S24 Fe den daha iyi geldi banada. Oyun oynayan biri değilim. Sosyal medya gezintisi ve günü kurtaracak bir kamera yeterli benim için. Bir çok inceleme izledim ama kullanıcı deneyimi olarak sorsam size kamera konusunda nasıl peki?
Üstadım inanın hiç kamera odaklı bir kullanıcı değilim ayda yılda bir bas çek şeklinda nadiren kullanırım ama kötü diyemem bana göre sizin tabirinizle günü kurtarır diye yorumlayabilirim.
Kamera odaklı kullanan biri varsa daha sağlıklı yanıt verecektir,A55'e göre kamerası bir tık daha iyi diyebilirim,A56 denk gelince siz bir de o açıdan bir bakıp anlamaya çalışın diyeyim :)
Anladım :) tamamdır , tekrar teşekkür ederim ilginize.
kamu muhabbeti ne hocam açar mısın biraz daha
-
A56 satışa ilk çıktığında hepsiburadadan aldım 24500'e ama 2 gün kargoya verilmeyince ve n11'de 23200'e görünce iptal edip n11'den aldım dün elime ulaştı. Aslında 15-30 gün beklesem indirim olacağını düşünüyordum ama hem kardeşimin doğum gününe yetişsin hem de döviz artışı nedeniyle aşırı bir indirim olmaz 1000-2000 için bekleyerek hayatı kaçırmak istemediğimden n11'den 23200'e aldım dün ulaştı. Bugün n11'de 23000'e düşmüş. Samsung kamu çalışanlarına %15 indirimle 20824'e veriyor bunu görünce biraz pişman oldum ama dediğim gibi doğum günü hediyesi olduğu için acele ettim. Bence fiyat yakın zamanda 21000'e gelir çünkü s25 de çıktığında 55000'di kamu indirimiyle 47000'e düşüyordu ve şu an 47000'e her yerde bulunuyor. Ülkemizdeki döviz artışı nedeniyle çok da düşeceğini sanmam. A56 almak isteyen varsa daha fazla beklemesin kamu çalışanlarına özel indirimle hemen alsın. Çevrenizde memur yoksa söyleyin o size alsın fatura sizin adınıza olabilir. Çevrenizde memur yoksa forumda kendi hesabını 1000 liraya kullandıran var çoğu kişi o şekilde almış. 3 gün bekleseydim 2200 lira kar edecektim neyse sağlık olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
cihaz daha dün elime ulaştı. honor 90' dan geçtim, ona göre parmak izi okuyucusu yavaş, kamera daha soluk ama daha gerçekçi çekiyor, özellikle ön kamerası hoşuma gitti. cihazın beni şaşırtan kısmı hoparlörü, gerçekten çok iyi. pili de çok iyi gibi gözüküyor, 1 gün kısa bir süre ama eski telime göre aynı kullanım şeklinde sarjın daha uzun gideceği anlaşılıyor. sarj şu an %60 ve 3 saat 20 dk ekran süresi vermiş, honora göre çok daha iyi. arayüzü honor kadar akıcı değil ama samsung' un eski hantal arayüzüne göre çok daha iyi ve honor'a göre daha işlevsel bir arayüzü var. ben eğitim indirimi ile 128 gb versiyonunu 19 bine aldım, bence bu fiyat için tam fiyat performans cihazı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
A36 mi hocam
Parmak izi hızı ve kamera noktasında sorular gelmişti,gsmarena'nın video incelemesi yayınlanmış bir nebze fikir verebilir.
GSMArena Officialyoutube
Samsung Galaxy A56 full reviewhttps://www.youtube.com/watch?si=IKzu3FAETfgiOnv8&v=Lnjk-ptx-SY&feature=youtu.be
-
a56 128 gb cihazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S21 fe,a55 ve a36 arasında kaldım 36 nin fiati biraz yüksek. Sosyal medya ve arama amaçlı kullanacağım bu karar veremedim ne tavsiye edersiniz
s21 fe geç hocam şarj az gitmesi ve güncelleme kısmı sıkıntı.Özellik iyi. A55 ile A36 ikisi de normal işinizi görür. Biraz performans biraz kamera birazda ebat küçük olsun hafıza kart desteği olsun dersen A55. A55 alacakken A56 çıkmasını bekledim. A56 fiyatı S24 FE ye yakın olunca s24 fe aldım. Seke seke buraya kadar geldim kısaca 😅😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İkisi çok farklı cihazlar niye aynı başlıkta açılmış ki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X