SAMSUNG GALAXY A36 / A56 [ANA KONU]

-
-
Serinin yeni konsept görseli;
-
A36 snapdragondan dolayı daha mantıklı bir seçim geliyor bana nedense.
-
Ama onun da sensörü 56 kadar iyi değil. Tam bir anne baba telefonu olmuş 36..
-
Ana kamera lensleri benzer ön kamera lensleri her iki modelde de değişecek yeni sensör geliyor sırf çekmeme muhabbetine bile exynos'lu cihaz almam artık tövbe.
-
Eğer söylentiler doğru çıkarsa aynı 35 ve 55de olduğu gibi sensörler 1/1.96 inç ve 1/1.56 inç değerleri ile gelecek. Gündüz aşırı olmasa bile düşük ışıkta fark büyük olacaktır...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A56 için 6 yıl sistem güncellemesi alacağı söyleniyor. Android 21 yani. Bakalım açıklanmayan özelliklerde 45W harici cezbedici bişeyler çıkarsa A55'i satar buna geçerim. S serisini yazılım kısıtıyla uyguna veya abonelikle verseler keşke. Ayrı ayrı cihaz çıkarıp duruyorlar.😡
Güncelleme: 12GB Bellek kesin gibi. Bu da iyi bi gelişme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 25 Şubat 2025; 17:45:7 >
2 Mart'ta tanıtılacakmış.
https://www.donanimhaber.com/samsung-galaxy-a26-a36-ve-a56-nin-tanitim-tarihi-aciklandi--188289
Sızan özellikler çok yetrsiz bazı şeylerde geriye gitmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 28 Şubat 2025; 20:30:31 >
A56 nın A55 e göre artısı daha ince ve daha hafif olması, A55 i elime aldığımda kalınlığı gözüme battığı için almamıştım, samsung un fiyata göre telefona çerçeve koymasıda ayrı bir tuhaflık, en ucuz modelde en kalın çerçeve, en pahalı modelde en ince çerçeve, yöneticilerin arasında türk mü var diye insan düşünüyor.
Resm, olarak tanıtıldı. Hadi hayırlısı
-
Cihazlar bugün tanıtılmıştır, konu güncellendi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tanıtım üzdü. 12GB/256GB minumum gelecek A56 diye beklerdim iddialarda da vardı ama gene 8/128 geldi. Android 21 alacağı söylenen cihazda bu depolama bu bellek rahatsız ediyor. Ya bizim bilmediğimiz Google Android gelişmesi olacak ya Samsung salmış artık ne versek alırlar diyor. Başka bişey gelmiyor aklıma. Hayır bi de depolamayı düşük tutuyorsun hafıza kartı desteğini niye kaldırıyorsun? Veriyormusun ücretsiz 300GB bulut yedekleme? Yok. Usb'nin bari 3.0 desteği olsaydı... Pwm olayınıda çözmediklerine eminim.
Gelsin cihaz, ucuza (en fazla 10 veririm) piyasaya düşünce alıp geçeriz. Lakin kesinlikle memnun değilim, rakipleri güncelleme ve arayüz dışında donanımda fersah fersah önde. Şu yılda şu cihaza 400-500 dolar istenmesi!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 2 Mart 2025; 17:31:50 >
Keşke 512 GB'lık modeli de üretilseydi.
Ama Türkiye'ye gelir miydi, bilemiyorum...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung Shop'ta A55 256 GB fiyatını 24.500 liraya çıkarmışlar,A56'da muhtemelen 27.5-30 arası fiyatla listelenir,Samsung Shop fiyatları hep abartı ama piyasaya çıkış rakamı kabaca bu olacaktır.
Klasik olarak bir kaç haftaya piyasa fiyatı düşer ama yine de saçma sapan bir rakamda olacakmış gibi geliyor.
Bugün avrupa lansmanı yapıldı, youtube'a bir sürü tanıtım videosu bile düştü ama samsung türkiye sitesinde görünmüyor. Bize geç mi gelecek acaba? ayrı bir lansman mı olacak? a56'da selfie kamerasında kalite epey artmış gibi, bu segment için güzel haber bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tfn2626 -- 2 Mart 2025; 20:46:31 > -
Sırf 6 yıl güncelleme için NP01 den geçmeyi planlıyorum tabii 21k civarına düşmesi şartı ile
-
Geçen sene de geç gelmişti Nisan gibi Hepsiburada ile önsiparişe açılmıştı.
A serisi Haziran'da ucuzluyor. Bu yıl olmamış. A36 kesinlikle tercih edilmemeli. A55 alın geçin. A26 ikinci iş telefonu olarak iş görür. A56 sadece bekleyenler için güzel bir tercih olur. Ama kayda değer bi yenilik yok, A55 ve A35 daha olmuş telefonlardı.
Bu sene farklı telefonlara yönelmekte fayda var bence. Samsung bu kadar kısmıyordu bu sene hem donanım sabit, hem yazılım geciktiriyor. Tabi uygun fiyat, kampanya olursa değerlendirilir. Bize seçenek lazım.
-
Samsung sanırım nokia yolunda gidiyor 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Samsung A56 ve A36 başlıklarının ayrı ayrı açılması çok daha iyi olurdu. Cihazlar piyasaya çıktıktan sonra bu sayfada kaos yaşanacak, bütün yorumlar birbirine girecek. Beğeni ve eleştirilerin A56'ya mı yoksa A36'ya mı yapıldığı anlaşılmayacak. Örneğin, 6-7 ay sonra A56 almayı planlayan biri deneyimleri/yorumları okumak için bu forum sayfasını açtığında onlarca sayfa A36 yorumuyla karşılaşmak zorunda kalacak, çünkü tahmini 140 sayfanın 70'i A36 yorumu olacak, boşuna zaman kaybı. Yol yakınken değişiklik yapmakta fayda var. |
Şarj'a bağımlı yaşamak isteyen S21fe alabilir. |
Benzer içerikler
- play protect sertifikası
- premium sms ayarları yok
- numara engelli değil ama telefon çalmıyor
- apple watch samsung telefona nasıl bağlanır
- rehbere en son eklenenler iphone
- google play hizmetleri sürekli olarak duruyor
- samsung a06 ne zaman çıktı
- good lock
- hat takılı ama şebeke yok
- hızlı şarj zararlı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X