Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A36 / A56 [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
17
Favori
6.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

22.5-23 bin tl 'ye s24 fe varken bilemiyorum ....hayirlisi olsun tab..a56 da iyi bir telefon ancak sanki bir 3-4 bin tl fazlalığı var ..(duser 20 bin tl altına ...)

• streamin S kullanıcısına yanıt

15 dk sarjda:

SAMSUNG GALAXY A36 / A56 [ANA KONU]

30 dakikada:

%100 full sarj:

45w hızlı şarj desteklemesine rağmen A55 ile pek bir fark yokmuş. Hatta A55 modeli full şarj doluma 10 dakika daha erken

ulaşıyor.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt

A36'nın a56'ya göre kendine daha uzun sürede gelmesi sadece işlemci değil UFS çip farkından kaynaklanıyor olabilir. (yazılımı göz ardı edersek)

A36: UFS 2.2 (gsmarena'ya göre)

A56: UFS 3.1

• mdbjk kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, üretim yeri neresi merak ettim? Kutusunda yazar :)

Bazı A55'ler türkiye, bazıları vietnam.

Exinos veya snapdragon şebeke çekiminde fark ediyormu 36 ve 55 arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim sosyal medya ve konuşma olarak kullanmak istiyorum birde a36 üretim yeri neresi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ce35 -- 23 Mart 2025; 13:27:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • streamin S kullanıcısına yanıt

S24fe 256 gb 26 bin. Senin dediğin fiyat 128 gb için. Yakında s25fe çıkar o zaman onu alırım.

• alierr A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler,üretim yeri Vietnam.

• ce35 C kullanıcısına yanıt

Exynosların kapalı alanlarda kapsama alanı daha zayıf bazı yerlerde şebeke gidiyor snapdragonun modemi daha iyi bende ki cihaz yerli üretim ayrıca.

Sürekli cihaz değiştiren bir insanım ufs 2.2 depolama birimi olan bir çok cihaz kullandım pek sorun yaşamadım belki bu cihazda ilerleyen güncellemelerle anlık takılmaları düzeltirler ancak birden fazla uygulama açınca hissettiriyor gecikmeler.

Anladim. Siz, A36 icin kendine gelme suresi daha uzun diyince; iki telefon da kapali iken acilip kendine gelme sureleri diye dusundum SAMSUNG GALAXY A36 / A56 [ANA KONU] 

• eşim telefonunun camını kırınca kendime a56 alıp kendi kullandığım honor 90 ı eşime vereyim dedim, a56' nın yeşil 128 gb olanını eğitim indirimi ile 19.124 liraya sipariş verdim şimdi. 256 gb olanı da eğitim indirimi ile 21 bine geliyor bence alınabilir seviyede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi japon karınca -- 24 Mart 2025; 11:36:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • japon karınca kullanıcısına yanıt

Resmi sitede 56 ve 36 alınabilir değil şu an siz nasıl alabildiniz?

• SAMSUNG GALAXY A36 / A56 [ANA KONU]

A56 256 gb 20.824 tl ye denk geliyor kamu mağazasında.1 mayısa kadar geçerliymiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Şebeke çekim gücü nasıl. A55'ten sonra daha iyi geldi mi?

• weneorn kullanıcısına yanıt
    samsung Shop tam eğitim indirimi sayfasında aldım hocam valla bilmiyorum kargoya verildi hatta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamu indirimi sayfasına da eklenmiş cihazlar. Yüzde 15 indirimli gözüküyor. 256 gb a56 20.824 lira olması lazımdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronades -- 24 Mart 2025; 22:3:56 >
  • seiko1 kullanıcısına yanıt

Gayet iyi şuana kadar bir problem yaşatmadı.

• Ronades R kullanıcısına yanıt

bir kaç ay sonra 256gb piyasada 17-18 bin tl'ye iner mi acaba?

Sanmıyorum hocam. 20 bandında seyredir gibi.

• Arkadaşlar... Bir aydır youtube'taki tüm a56 haber ve inceleme/karşılaştırma videolarını seyrettim. Gittim, mediamarkt ve vatan bilgisayarda bire bir baktım inceledim... İyi-kötü, kaliteli-kalitesiz, vs, vs, vs diye yorum yapmayacağım, herkesin görüşü, bilgisi, değerlendirmesi, beğenisi kendine... Size tek bir şey söyleyeceğim "gidip elinize alıp, fotoğraf çekip, arayüzde dolaşıp, ekranı inceleyip görmeden kesinlikle karar vermeyin". Bütün telefonlara her türlü iyi kötü binlerce şey söylenebilir, herkesin bütçesi zevki farklı. o yüzden; sadece youtube videolarına bakarak, telefonu görmeden karar vermeyin diyorum. Bu bütün telefonlar için geçerli olan bir şey lütfen fanboy'luk yapmayalım. Alanlara hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullansın, almayanlar dediğim gibi mutlaka kendi gözünle görüp ondan sonra karar versin, alamayanlar da hiç üzülmesin...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.